Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 en eğlendiğimi yazayım kessinlike Monkey İsland III[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: horacegoesskiing, 20 Aralık 2004 16:33 tarihinde demiş ki: gabriel knight3. ben de şaşırıyorum ama hakkaten öyle. Bende orcinali durur halen, ama pek sarmamıştı bi Sanitarium yada Grim Fandango kadar.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Syberia bence başarısız bir oyundu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ben şahsen senaryodan ve atmosferden baya zevk aldım.. Bulmacaların kalitesi de beklediğim düzeydeydi.. Listemin değişmezlerindendir yani =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 dikkatimi cektide ariza bende demek ki . ben sanitarium hic sevmem :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 grim fandago sirf orda duydum karizma ispanyolca sözler yuzunden dil kursuna gidiyoru simdi ispanyolca ogrenmek icin:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 leisure suit larry ve the dig :D.. ikiside süperdir. (hata şu digi tekrar güzelcene yapsalar off) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Peh patide motorcu azmış[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Monkey Island 1 Monkey Island 2 Monkey Island 3 Monkey Island 4[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 full throttle ın o eşsiz karizmatik kahramanı beni en etkileyen tiptir cüce :D ama kyrandia yı da geçen bi oyun buldum bu hafta Neverhood Chronicles, yeni oynayabildim, harbiden aşmışlar Dream Works u seviyorum[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Chewing gum is really gross, Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 the curse of monkey island larry 7 :D[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Gabriel Knight süperdi Ripper da iiydi cani ruhlu bi insan olarak The Longest Journey de adamın zihnini zorlayan bulmacaları ile gayet iiydi. ama Sanitarium oynanış ve konu olarak bir numara.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 evet sanitarium da baya guzeldi.bi ara sarmıstı ama bitirememistim oyunu malesef. aynı zamnda korkutucu gelirdi oyun bana o zamanlar.simdi bilemicem tabi[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Blade Runner ve sanitarium, sanitarium xp'de adamı deli edio yannız evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 The Curse Of Monkey Island ve Sanitarium ikisininde hastası olmuştum.[signature][hline]Son K[/u]ez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Volfied, 21 Aralık 2004 13:14 tarihinde demiş ki: full throttle ın o eşsiz karizmatik kahramanı beni en etkileyen tiptir cüce :D "Where did you find the fork" sorusuna -ki buda fork dan kasit motorda on lastiğin takıldı catalımsı parca- "by the spoon" cevabini vermesine rağmen karızmasından gram kaybetmiyen kac karakter vardır[signature][hline]Beş Hececiler huun, 13 Aralık 2004 23:54 tarihinde derken:gozunun ustunde niye kas var karpuz, 13 Aralık 2004 23:56 tarihinde deyivermiş:Doğrusunu söylemek gerekirse gözünde bile kas olan adamla kavgaya girişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar