Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herşeyiyle yaşadıgınız,bütünlendiginiz adventure oyunu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangi adventure oyunu sizi tamamen sardı ve bütünüyle dünyasına girdiniz.?
Bitince "napıcam ben şimdi" dediginiz veya "bitmesin nolur" diyerek saatlerce oynadıgınız adventure oyunu hangisi..[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Mesaj tarihi:
sanitarium.. benim öyle birşey yaşamam için kesinlikle karanlık bi atmosfer lazım.
bitirmiş olsam belki darkseedlerde de derdim, bilemicem[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Mesaj tarihi:
atlantis : the lost tales

bu var ya adventurelarin kralidir ama nedense cok bilinen bir oyun degildi zamaninda . sonradan anlasildi kıymeti .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
broken sword. lezizdir.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Mesaj tarihi:
Kyrandia 3: Malcolm's Revenge

o hapishane de dikiş makinası ve makasla nasıl da uğraşmıştım doğru pixel e dokunucam diye

ehe[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Mesaj tarihi:
The day of the tentacle, larry 7, curse of monkey island felan ne kadar güzel, keyifli ve eğlenceli olsa da, her güzel oyun "herşeyiyle yaşadığınız, bütünlendiğiniz adventure oyunu" olamaz, sanmıyorum.
Ancak Sanitarium böyle bir oyundu.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
silent hill serisinin hastasıyım

Bunlarda mükemmel:
sanitarium
mi3
post mortem
broken sword 2
[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 20 Aralık 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Piyasaya çıkan hemen her adventure oyununu oynamama rağmen, tanıma tamamen uyan tek bir oyun geliyor aklıma: Alone in the Dark. Ancak serinin tamamı değil, sadece ilk oyunu.
Mesaj tarihi:
Sanitarium ve Dark Earth ve tabiki Blade Runner.

Bunların yerini hiçbirşey tutmaz.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 20 Aralık 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 20 Aralık 2004 16:10 tarihinde demiş ki:
Sanitarium XP de sorun çıkarmasa onu da oynayacağım ve eminim harika bir oyun ama maalesef işte..

sanitarium xp patch'i var emule'de...[signature][hline]These pretzels are making me thirsty!
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 20 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
Kyrandia 3: Malcolm's Revenge
malcolm herhalde adventure tarihinin en sinir karakterlerinden biridir öyle ki oyunu hatırlayınca bile kıllandım bi an eheh.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
  • Yeni Oluştur...