forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?20,7219489,page=1 şu konuda çözemedim, gözden kaçırdığım bir şey var mı diye tekrar düşüncelere dalıyorum, kafam bir milyon şimdi kırıkkaleden->ankara lojmandayım baya kötü kalsam da taşıncam başka yere, taşınma parametre değil maaş aynı şu an kadrolu, diğeri sözleşmeli bu iş üretim kalite kontrol, öbürü denetim daha stresli iş->nispeten daha rahat iş kot pantlon spor ayakkabı ->takım elbise normal ayakkabı istanbul olursa 1 dk düşünmem her 2 işte de zaten kalsam da gitsem de, yine gitmek için uğraşcam niye rahatlık batıyor çünkü fabrika ortamı zormuş sürekli yatırım yapmak gerekiyor her şey eskiyor verimini kaybediyor başa çıkmak zor, kadron yükselse daha çok derdin oluyor iyi yanı mühendislik bilgisi artıyor, hayattaki diğer işler için daha kolay çözüm bulabiliyorsun, ego tatmini kötü yanı boşuna kendini yıpratıyorsun, asosyallik, kafan sürekli işle meşgul oluyor mantıklı olan kalmak olsa da 5 yıl oldu insan değişim istiyor diğer mevzuda görevde yükselme diğer işte yok şu anki işte de 6 yıl çalışma şartı aranıyor, sınav yapılır ben de katılamssam bütün kadrolar dolacağı için 20 sene sonra filan pozisyonum değişir ne anladım böyle işten 2 haftam kaldı karar vermek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 maaş aynıysa rahat bırakılmaz ankara çok iyi değil kırıkkaleden ikiside leş gibi köy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 takip ediyorum. buradan cıkan sonuca gore ben de karar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ankara da kırıkkale'den ekstra bişi yok. sırf şehir için gelceksen gelme. iş için de hangisi çok para veriyorsa ona git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 maaş aynıymış otur oturduğun yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 maas ayni, kadrolusun, yukselmek icin bir yilin kalmis, bilgin artiyor. kalacak gibisin buradan bakinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 tamam hepsi öyle de istanbul'da aradığım gibi bir iş bulsam ne kadromu ne verdiğim emeği düşüncem zaten amacım da bu bu yüzden iş değişikliği istiyorum parayı da şöyle kafaya takmıyorum (şehir şartlarından dolayı harcama daha az oluyor) fazladan aldığım para ne beni zengin edecek kadar fazla bir fark ne de mezara götürebilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 senko said: ankara da kırıkkale'den ekstra bişi yok. sırf şehir için gelceksen gelme. iş için de hangisi çok para veriyorsa ona git. ailem istanbulda olduğu için ve bazen iş gereği totalde yılda en az 20 kez git-gel yapıyorum yolum kısalcak, hızlı tren kullanımı daha rahat olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Abi Ankara ile Kırıkkale aynı diyenler ciddi değil, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kırıkkale daha iyi en azından trafik yok avm sayısı daha az ankaranın nufusu daha çok olduğundan kız sayısı ve havasından dolayı da güzel kız sayısı daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Abi az biraz normalsen, insanlarla tanışmada sıkıntı yaşamıyorsan ankara herhangi bi şehir kadar iyi bir yer. Senko bi ölçüt değil yani ankara için bakma sen ona 45 dakikada gelirsin ankaraya arabayla, terfi falan alacaksan bekle o sırada da istanbuldan iş bak daha mantıklı ama yok illa sıkıldım kaçacağım buralardan diyorsan bittabi hayat kaliten artar burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 abi dikkat edersen 30bin mesajım var forumda insanlarla tanışmayı seven bir yapı barındırmıyorum ankara tabiki iyi bir şehirdir de, bizim için farketmiyor işte o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 1 yıl daha sık dişini istanbul'dan iş bakın fikrimce o esnada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Ne pipime açtın ki o zaman konuyu kal orada işte, istanbuldan da iş bak o süre zarfında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 5 yıl oldu diyorum insan değişiklik arıyor o yüzden kafam silkildi bir de burdan emekli olmak istemediğimi farkettim geç de olsa canım sıkılırsa artislik yapat istifa eder geçer giderim diye düşünüyordum içimde patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 forgiver said: abi dikkat edersen 30bin mesajım var forumda insanlarla tanışmayı seven bir yapı barındırmıyorum ZAHAHAHAHAH (tu) Gogo ankara. Her türlü kırıkkaleden iyidir, bide canım sıkıldı falan diyorsun. Hiç bekleme değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ODTÜ'ye giremiyiceksen Ankaraya gitme boşuna :) Türkeynin en kötü şehiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Geldi popomun bi kenarı daha çok afedersiniz :) siz nerede yaşıyordunuz acaba? brüjde falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 brüj dediğin de ufacık sıkıcı bir yer neticede, günübirlik turistik bir yerde yaşamak kulağa ankara'dan bile kötü geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Yaşlandım ben abi oralar paklıyor beni, birde flamen kızları > geri kalan her yerdekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 forgiver said: 5 yıl oldu diyorum insan değişiklik arıyor o yüzden kafam silkildi bir de burdan emekli olmak istemediğimi farkettim geç de olsa canım sıkılırsa artislik yapat istifa eder geçer giderim diye düşünüyordum içimde patladı ankara'da ortamin yoksa gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ben öyle fazla ortam olsun filan aramıyorum arada bir avm ye gideyim yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 avm'de napcan olm?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 forgiver said: tamam hepsi öyle de istanbul'da aradığım gibi bir iş bulsam ne kadromu ne verdiğim emeği düşüncem zaten amacım da bu bu yüzden iş değişikliği istiyorum parayı da şöyle kafaya takmıyorum (şehir şartlarından dolayı harcama daha az oluyor) fazladan aldığım para ne beni zengin edecek kadar fazla bir fark ne de mezara götürebilcem bok var istanbulda salla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 her yerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar