reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Grast said: reampage said: fener kendi sahasında beraberliğe sevinio lol.İşte tipik bir Durgun akıllılık. Taraftar maç içinde 10 v 11 oynanan oyuna bu taraftar sizinle gurur duyuyor diye karşılık verdi. Futbolcularda desteğe karşılık olarak alkış yapıyor. forumda yazılanlara nazaran diyorum ama senin durumun akılsızlık direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Grast said: forgiver said: neyse kasımpaşayla 2.lik maçımıza bakalım burdan da ekmek çıkmadı4-0 yenmediğiniz sürece 4.sünüz biliosun dimi ? 1-0 olsun bizim olsun nasil olsa sezonun son maci ipi gögüsleriz alisigiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Editor said: reampage said: fener kendi sahasında beraberliğe sevinio lol. adam ol adam kim seviniyor ! kim bitirmeye çalışıyordu maçı! ADAM OLUN ŞEREFLİ OLUN Bİrazşaklaban o salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bi sakin olun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Çok efsane maç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 apsingir said: Grast said: forgiver said: neyse kasımpaşayla 2.lik maçımıza bakalım burdan da ekmek çıkmadı4-0 yenmediğiniz sürece 4.sünüz biliosun dimi ? 1-0 olsun bizim olsun nasil olsa sezonun son maci ipi gögüsleriz alisigiz sdfEvet kardeşim haklısın. Bu futbolla siz şampiyon olun. Ben eşşek gibi anırıcam istediğin ortamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Grast said: Editor said: reampage said: fener kendi sahasında beraberliğe sevinio lol. adam ol adam kim seviniyor ! kim bitirmeye çalışıyordu maçı! ADAM OLUN ŞEREFLİ OLUN Bİrazşaklaban o salla noldu lan rahatsız mı oldun hakaretler hemen lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Editor said: reampage said: fener kendi sahasında beraberliğe sevinio lol. adam ol adam kim seviniyor ! kim bitirmeye çalışıyordu maçı! ADAM OLUN ŞEREFLİ OLUN Bİraz Seninde mi dokunulmazlığın var hacı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 reampage said: Grast said: Editor said: reampage said: fener kendi sahasında beraberliğe sevinio lol. adam ol adam kim seviniyor ! kim bitirmeye çalışıyordu maçı! ADAM OLUN ŞEREFLİ OLUN Bİrazşaklaban o salla noldu lan rahatsız mı oldun hakaretler hemen lol.yoo şaklabansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Grast said: apsingir said: Grast said: forgiver said: neyse kasımpaşayla 2.lik maçımıza bakalım burdan da ekmek çıkmadı4-0 yenmediğiniz sürece 4.sünüz biliosun dimi ? 1-0 olsun bizim olsun nasil olsa sezonun son maci ipi gögüsleriz alisigiz sdfEvet kardeşim haklısın. Bu futbolla siz şampiyon olun. Ben eşşek gibi anırıcam istediğin ortamda Benzin istasyonu yakmayın da, anırman problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Editor said: reampage said: fener kendi sahasında beraberliğe sevinio lol. adam ol adam kim seviniyor ! kim bitirmeye çalışıyordu maçı! ADAM OLUN ŞEREFLİ OLUN Bİraz YOU MAD BRAH?? U MAD?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 reampage said: eyyamcı oç hem küfürbaz hem futbol cahili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 SeaGle said: Grast said: apsingir said: Grast said: forgiver said: neyse kasımpaşayla 2.lik maçımıza bakalım burdan da ekmek çıkmadı4-0 yenmediğiniz sürece 4.sünüz biliosun dimi ? 1-0 olsun bizim olsun nasil olsa sezonun son maci ipi gögüsleriz alisigiz sdfEvet kardeşim haklısın. Bu futbolla siz şampiyon olun. Ben eşşek gibi anırıcam istediğin ortamda Benzin istasyonu yakmayın da, anırman problem değil. ashduahuasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 applev0dka said: çok zevkli maç oldu, cüneyt içine etmese daha iyi olurdu emenike'nin kafası alves'in ersana dirsegi alves'in oguzhanın bacagına basmasına kırmızıyı cıkartamadı. caner ve necip'in birbirini eşit çekip ittiği ve canerin necipi düşürdüğü pozisyonda karaktrini gösterdi zaten eyyamcı oldugu belliydi yine yaptı eyyamını. 8 kişi bitirmesine engel oldugu için fb ne kadar teşekkür etse azdır. su müthiş macın yine önüne geçti ahahahahahasdadah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 "Tatar Ramazan" said: reampage said: eyyamcı oç hem küfürbaz hem futbol cahili sen komple cahilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Derbi ban fest olucak gibi euhehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bu forumda fenerlilerin dokunulmazlığı var. Bir ana avrat küfretmedikleri kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Güzel maç oldu gerçekten. Öyle, böyle, hakem vs herkesin diyecek şeyleri vardır sonuçta. İzlerken zevk aldım ben. Türkiye'de "futbol" açısından bu tarz maçları daha fazla görmek istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 şurdan iki üç kişi piramitten banlense de rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 hakkımız yendi necip kırmızı görmemeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Grast said: apsingir said: Grast said: forgiver said: neyse kasımpaşayla 2.lik maçımıza bakalım burdan da ekmek çıkmadı4-0 yenmediğiniz sürece 4.sünüz biliosun dimi ? 1-0 olsun bizim olsun nasil olsa sezonun son maci ipi gögüsleriz alisigiz sdfEvet kardeşim haklısın. Bu futbolla siz şampiyon olun. Ben eşşek gibi anırıcam istediğin ortamda İyi oynamaya gerek yok ki bal olmasi yeterli dogru o da bizde yok iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q79/s720x720/1426425_10152639122829119_567210804_n.jpg 1D koreografi yapılmış yine ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Maçtan geliyorum da son saniyede penalti varmiydı göremedim birde fenerin golleri ofsaymıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 hıncal uluç tier adamlar da banlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 souldarkorn said: Bu forumda fenerlilerin dokunulmazlığı var. Bir ana avrat küfretmedikleri kalıyor. Türkçe anlamı: şaklaban; şen, şakacı ve güldürücü (kimse). küfür etmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar