Ren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://www.kayitol.com/wp-content/uploads/2013/06/metin2-kayitol-kaydol.png Metin2'ye hoşgeldiniz! Uzak doğuyu anımsatan, macera ve büyük tehlikelerle dolu bir dünyayı keşfet! Büyüleyici yerlerden geçip nefes kesen muharebelerde müttefiklerinle omuz omuza savaş. Savaşçı, ninja, şaman ve sura arasında seçim yap ve savaş sanatı ustası ol. Nereye gidersen git, yanında güçlü binek hayvanların ve sadık yoldaşların olacak. Kaderinle yüzleş ve koskocaman bir kıtanın kahramanı ol! ---------- konusu yokmuş. çok ayıp. (bir tane varmış kitlenmiş) oyuna trollük yapmak için gireyim dedim. bütün serverlar dolu lan başka server seç diyor. bu kadar adam oynuyor mu abi bunu http://i.imgur.com/NeRaTEI.jpg olayı çözdüm SON GÜNCELLEME 27.10.2013 1-Alesta - Kayıtlara Kapalı 2-Tramola - Kayıtlara Açık 3-Tuva - Kayıtlara Açık 4-Yakamoz - Kayıtlara Kapalı 5-Manas - Kayıtlara Kapalı 6-Samarra - Kayıtlara Kapalı 7-Artemis - Kayıtlara Kapalı 8-Kilikya - Kayıtlara Kapalı 9-Pitaya - Kayıtlara Açık 10-Asena - Kayıtlara Kapalı 11-Vilusa - Kayıtlara Kapalı 12-Grifon - Kayıtlara Kapalı 13-Ergenekon - Kayıtlara Kapalı 14-Anatolia - Kayıtlara Kapalı 15-Turkuaz - Kayıtlara Açık 16-Agamemnon - Kayıtlara Kapalı 17-Yeniçeri - Kayıtlara Açık 18-Malazgirt - Kayıtlara Kapalı 19-Efes - Kayıtlara Kapalı 20-Ayasofya - Kayıtlara Kapalı 21-Istiklal - Kayıtlara Kapalı 22-Osmanlı - Kayıtlara Kapalı 23-Anubis - Kayıtlara Kapalı 24-Rumeli - Kayıtlara Kapalı 25-Estergon - Kayıtlara Açık 26-Altay - Kayıtlara Kapalı 27-Yörük - Kayıtlara Kapalı 28-Kaos - Kayıtlara Kapalı 29-Aspendos - Kayıtlara Kapalı 30-Odin - Kayıtlara Kapalı 31-Constantine - Kayıtlara Kapalı 32-Atlantis - Kayıtlara Kapalı 33-Hades - Kayıtlara Kapalı 34-Unicorn - Kayıtlara Kapalı 35-Mehter - Kayıtlara Kapalı 36-Frigya - Kayıtlara Kapalı 37-Olympos - Kayıtlara Kapalı 38-Pegasus - Kayıtlara Kapalı 39-Kripton - Kayıtlara Kapalı 40-Türkistan - Kayıtlara Kapalı 41-Nefertiti - Kayıtlara Kapalı 42-Ötüken - Kayıtlara Kapalı 43-Jade - Kayıtlara Kapalı 44-Halikarnas - Kayıtlara Kapalı 45-Mehmetçik - Kayıtlara Kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mehmetçik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://diablo.incgamers.com/wp-content/uploads/2013/11/01-how-about-no-bear.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Kitleyecek sebep bulamadım, çöplüğe atarım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hep ayırımcısınız işte "ayak derisi alınır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben ilgileniyorum kitlenmesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 arkadaşlar 2. serverdayım. adım EFSUNLULUTFI pm atarsanız kırmızı iksirimi paylaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 küçük kızgın domuzcuk kesmeye başladınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 vahşi köpek öldürüyordum. biri parti attı. pot ver seni kasayım dedi. dedim potum yok ben fakirim biz sekiz kardeştik babam sıtmadan öldü. vicdansız bana mısın demedi. sonra ayılara gittik ayılara saldırdık ve gerçek bir fakir piyon gibi öldüm. atla sağa sola giden insanlara beyim atın ne güzelmiş diye yanaştıysam da hiç altın koparamadım. şimdilik bu kadar akşam devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 beyim yerine aga desen atın arkasına atıp 2 tur attırırlardı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dreagloth, belki oynıcaz; hemen çöp diyosun. MMO bölümünde Metin2'den daha doğal bişey olamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bence yeni bölüm açalım metin2 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Dönemine göre iyi oyundu. Almanya yapımı bir oyun ve ingilizce seçeneği yoktu. İlk baslarda iyi Almanca kasmıştım. İlerleyen zamanlarda malum,oyun Türkçe oldu ve "Metin,oyunu yapan adam oğlum" gibi muhtesem derecede kurgusal cümlelerin muhatabı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 şunu söylemeden geçemiycem metin2 mehmet3 memiş4 bunlardan sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar