Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğruysa helaaaaaaaaaal :D

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Ben başarılı olacağına eminim.
Fatih Terim gibi dil bilmeyen,cahil adamı futbolun profesörü yaptı bu iğrenç medya ortamı.

Yılmaz Vural eğitimli.Futbol eğitimini de almış. Almanca,İngilizce biliyor. Fatih Terim gibi 4-5 elit takımın başında antrenörcülük oynamadı. Hep zor durumda olan takımların başında görev yaptı ve çoğu zaman da başarılı oldu.

İngiltere'de başarılı olacağına eminim diyerek başladığım noktaya döneyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cardiff'e gitmesi normal, ruh hastası Filipinli başkanı mı ne oğlunun arkadaşı stad boyacısını TD yapmak istiyordu. Becerememişlerdi tabii hocayı gönderemeyince asdfasd

As başkanları da demek sağlıklı değilmiş. Gerçi Yılmaz Vural yapar oralarda bir şeyler ya ne kötü hocalar var bakmayın asdfasd Yerini alacağı adamdan iyidir her şekilde

Adam hep diyordu hiç iyi kadrolu takımlar çalıştırmadım, istediğim adamlar alınmadı. iyi takım verin görün beni diye

buradan cl falan yaparsa adama hollywood'da film çekerler şerefsizim asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

"People need to have fun,' said Vural. 'Football is a social game. It is for the spectators. The priority is to make sure the spectators enjoy the football. That’s the most important part and people who watch football like to see attacking football, not defensive football. My mentality is not to score and then defend. I like to attack. I play to win." said:

bence fenomen olcak abi. ingilizlerin en sevdigi turk olabilitesi olan bi adam yani premier ligteki herkez sevicek hocayi :) yilmaz hoca bitane ya.

adamsin adam hocam!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...