Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Head ile Ekmek röportajı+))Evet merhaba Şuan yanımızda Head the bread var Head bize nelerle ilgilendiğinizi anlatabilirminiz?-)Evet ben ekmeklerle ilgileniyorum. Ekmek bakış açılı çizimler yapıyorum.+)Evet son derece ilginç bir yaklaşım. Peki, ekmek ile yaptığınız çizimlerden bize birkaç örnek verebilirmisiniz?-)Tabii Bakın ben bu resmime Ekmek bey diyorum bu natürmort çalışmam altında franz kafka'nın gregor samsa'sına göndermelerimin yanında hayattan bıkmış insanların serzenişlerini de görebilirsiniz bu karakterin adı ekmek bey. yani ekmek bey , 4 tane ruhu kendi içerisinde hapsetmiş. bu ruhlar dikkat edilebileceği üzre NİNJA KAPLUMBAĞALAR gibiler , evet biraz daha dikkatli bakın. splinter nerede diyecek olursanız , o da gözlerdedir , beyindedir. +)evet evet çok ilginç splinter'i anlamak adlı çalışmam. kahverengi , sonbaharı temsil ediyor. özenle çizdiğim çizgiler ise rüzgarları , yani anıları savuran , harmanlayan şeyleri. ortadaki gözler ise pek manalı , her şeyin ortasında , onlara meydan okuyor. havayı kokluyor , ama düşmanın nereden geldiğini kestiremiyor. burada ise insanların dayanışmasının yokolması , iftar kuyrukları , banka önünde bekleyen emeklilere gönderme yapılmıştır. serzenişin resmidir.+)Evet çok enteresan çizimler görüyoruz. Peki hayranlarınız varmı?-)Olmazmı? Bakın göstereyim.-)burada bir ilkokul gencinin , düşündükleri yazıyor. yazı benim yazımdır , ama ilkokul öğrencisi gözünden yazdım. +)E fan dedik ama siz yazmışsınız bunu?-)yorum yapacakların "ÖERUHUEHEAH MS PAİNT SALAĞA BAK " diyerek değil de , "acaba neden bu renk?" "neden böyle çizgi?" "ulan bu ne?" "bu yazı ne demek?" "neden konuşma balonu yok?" "bu adam sosyalist mi?" "vay ulan böyle şeylerde varmış memlekette du ben ilgileneyim" gibisinden düşünerek yorum yapmalarını rica ediyorum+)MS-)Paint?-)euah yazıya bak yerine , vay be çocuk ne kelimeler kullanıyor , ey dejenere türk gençliği tarzı yorumlar daha bi güzel olur.+)Anam yaktı motoru bu. neyse-)...+)Evet bir Telefon bağlantısı alıyoruz size soru soracakmış.-)Tabi> )*czzt* "LA ORPS CHCOOO LAN NE ELALEMİN EKMEEE İLEN OYNUYON SENİN ANANI S*czızzt trak*" +)Lan noluyor be. YA AHMET BİLGİ ALMADAN BAĞLAMA ŞUNLARI DİYORUM!. Hayret birşey.. neyse İkinci bir telefon bağlantısına geçiyoruz.> )"Eeehm sayin head ilk calismnizda kullandiginiz gizli sembolleri ve gondermeleri aciklayabilirmisiniz? ayrıca hayranınızım onuda belirtiyim bide buradan anneme selamlarımı gö*trak"-)Evet ilginç bir soru daha.+)evet.-)...+)...-)...+)E cevaplasanıza?-)ha? ha evet şey tabii ki . şöyle ki , karakterimize baktığımızda saçlarının pek bir allengirli , karmaşık , sentez ve pastoral renklerden oluştuğunu görüyoruz. bunun nedeni ise , kanatlarla ilişki içersindedir. kanatlarda varolan 4 yüz , NİNJA KAPLUMBAĞALARI sembolize etmektedir. splinter ise bir sonraki çalışmadadır. bu çalışmada splinter ekmeğin içinde , 150 gram halk ekmeğin içindedir. kalbin üzerindeki işaret ise demektedir ki , "içim kan ağlıyor aha bak." beyaz ise karakterin içindeki nur'dur , karıştırmayınız. bunun dışında elinde gül tuttuğunu görüyoruz. kiminize göre WAND kiminize göre ROKET veya FÜZE olan bu cisim , okurun düşüncesine göre değişkenlik gösterebilir. diğer elde ise anarşinin temel ikonu olan hareketi görebilmekteyiz. tabii ki bunu okurun düşünce gücüne bıraktığımız için sansürlemek istemedim. çünkü kimisine göre pil , simit , kalem , iğne olabilir o cisim. kanatlarım mavi olması ise tamamen benim zevkimden , çünkü mavi rengini çok severim. gri yer ise artık kanatların eskimeye başladığını belirtmektedir , yani karakterimizin de gücünün azalmaya başladığını belirtmektedir. buna rağmen karakter hala gülümsemektedir . kaşları yoktur , çünkü bir yangında çocuk kurtarırken kaşları kaybetmiştir , saçların ön kısımı yoktur. saçların çok renkli olması , çok olayı görüp geçirdiğinden kaynaklanıyor olabilir , bunu da okura bırakıyorum. kemerin şekli ne öyle otoyol gibi diyenler için ; kemer aslında bir bağdır. cinsel anlamda beyni ,skrotum kesesi ve manifolttan oluşan bölgeyi birbirine bağlayan köprüdür ve bu köprüyü kurabilen insan MÜKEMMELDİR. evet ekmek bey mükemmeliğe ilk adımını atmış bir karakterdir. gri fon üzerine yapılmış suratlar ise , hava kirliliğinden dolayı pislenen yüzlerin üzerinde içinde potansiyel tutmakta olan insanların sıcak bakışları ; ki kırm
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Tanrılar kurban falan istiyor heralde, üstümüze Chemical'ı saldılar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 + -'ler konsantrasyonumu bozuyor okuyamıyorum kafam dağılıyor. hepsi - olsaydı keşke. ya da illa "farklı kişilerin dialogu" olcaksa, A B C felan diye ayır.[signature][hline]Beş Hececiler
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 kahvaltı yapıcam ekmek yok aşağısı açıkmıdır acaba bu ekmek bey ortamda ekmek kalmayınca ekmek getiriyomu uçarak? eğer getiriyosa bana 2 ekmek 5 yumurta ekmek efendi
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 adamin sanatiyla dalga gecmeyin[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hani spastik cocuklarin yararina sergi yapilir ya resimleri sergilenir gunlukleri konur ona benzemis[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 noluyo ya annamadım :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Allah taksilatımızı affetsin. Amin BU NEY[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı...
geffen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 tam kenk bu ikisi :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 güzel ve etkileyici bi çalışma :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Korax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ahah :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 İlginç bir çalışma ..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Chemical biraz insan takliti yap bea :P Bu arada resimlerin sürrealist çok sevdim[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Paladin (level 69)
nameless Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 sen aklımı koru allah'ım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Infeqted, 20 Aralık 2004 09:03 tarihinde demiş ki: hani spastik cocuklarin yararina sergi yapilir ya resimleri sergilenir gunlukleri konur ona benzemis AHAHAHAH!!!!![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 deli ;)[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i]
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 uğraşılır mı ya bunun için ama komik olmuş :)[signature][hline]
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ahahahah chemie süper yapmışsın da keşke adamın kendi başlığına link de verseydin =))))))))) lol süper :)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 tamam güzel de neden head?[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=95915[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 resimler düşündürücü:D[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Chemical, 20 Aralık 2004 16:55 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=95915 Onun garbage da olmasının bir nedeninin olduğuna inanıyorum.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
screamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Chemical kendine rakip gördü kü saldırıyor :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Head Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 chemical arkadaşımıza bu topic için teşekkür ediyorum , buradan bayanlara da selam ederim. p.s:resimler bana ait , chemical'a değil bu arada.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Öne çıkan mesajlar