Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paypal üzerinden hizmet karşılığı 900TL para almıştım 2 ay önce, yollayan kişi şimdi itiraz edip işlemi bloke etmiş, paypal cevap bekliyor benden bakiyem de -900 ne yapılır bu konu ile iligi? sonucunda ne olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aldığı hizmeti mail ile veya yaptığın işi göstererek falan belgeliyorsun. bazen de çözülmüyor scam yemiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 nasıl scam ? hesap - de kalıyor ben para yatırmadıkça ? boşu boşuna neden - hesaba para yatırayım ki ödemezsem ne olur ? hukuki boyut kazanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 paypal işi karışık iş ya wow zamanı millet key satıcam diye ne zarara girmişti paranın geri çekilmesi durumu yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Muhtemelen dava acarlar parayi belli bi sure yatirmazsan. Ben 30 dolar icin utiraz etmistim. Adam paypal dan parayi alir almaz cevap vermemisti. 25 gunde falan aldim geri. Su an diger eleman oarasini alicak sen duzgun savunamazsan kendini. Ben skype konusmalarinin ekran görüntüsünü yollamistim. Adam maili veriyodu yollucam diyodu ama sonra cevap vermiyordu. Su an para havada. Sen ispatlarsan sana geçecek. Ispatlayamazsan adama. Bide siteden iletisim kisminda numaralari var. Ordan ulas ara gorus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Peki atiyorum illegal bir is var, veya illegal degil de mesela bir oyunda satilmasi yasak olan bir item satilmis. Satan kisi bir sekilde ispatlayabiliyo olsun ama normalde satilmamasi gereken bir sey. O durumda noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şuan adam parasını geri almadı yani. sen 900 yatırırsan adama gidicek, kanıtla bir şekilde scammer olmadığını. olmadı yatırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şuan hesabım -900 tl de. itiraz açık, paypal e mail attım işlem numarasıyla, online ürün satıldı diye. dijital ürünlerde alıcı/satıcı koruması dışında kalıyor. e onun da koruması yok benim de, o itiraz etti ama 1 ay sonra.. haksız bulunur ve ben parayı yatırmazsam paypal ile mi muhattap olacağım? sonuçta paypal ona parayı gonderecek ve beni borçlandıracak. tersi durumda bu adamın bana dava açma hakkı var mı? paypal bilgilerimi veriyor mu? bildiğim sadece singapur mahkemeleriyle çalıştıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 alla alla. bu durumda senin hesaba bloke koymamaları gerekirdi. paypala mail atsana arasınlar. türk eleman arıo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar