SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ppc 20 olur sabaha karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kermit almis olm 1 e iner o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 PPC şu an tam, herkesin panik satış yapıp da seni batıracağı mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 agaliti volüm düşük diye şikayet ediyorsunuz da volüm neden yüksek olsun? btcnin ilk gününden beri bunu tartışıyoruz zaten, uzun vadede kimse alışveriş yapmayacak çünkü para arzı kısıtlı. elindeki paranın değeri kısa vadede bile deli gibi artıyorsa 1) alışverişte kullanmak için bir nedenin var mı? (bugün 3 ekmek alırken yarın 90 ekmek alacaksın aynı paraya) 2) bozdurmak için bi nedenin var mı? (bugün 1200 lira yarın 2000 lira) e beklersin tabii doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 applev0dka said: hangi cenabet geldi lan ltc'ye yerlerde sürünüyoruz Abi ben girince duser demistim dinlemediniz. Giriyorum dedim. Girdim dedim. Orali olmadiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ppcden çekildim beyler ben girebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 6 yı geçmeden çekilmem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi yarım saattir 6da bıraktım ben gelmedi gelmezde fena zarara girdim bu deneyimden sonra sikerler böyle işi anlıycan. ltcde bırakıcam apramı. ya herro ya merro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Risk almadan kazanamıyorsun adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ayrica btcturk un onaysiz hesaplarda para cekmeyi ocakta sonlandirmasi demek benim 28 aralikta cekis emri vermem demek galiba. Peh. İyiki kenardaki parayla girmemisim gaza gelip. 100 tl ile girdim coktu gitti ltc lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ya bekleyin ya da oynayıp durmayın ondan buna öttürürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ltc alanlar satmadı umarım btc de bi hit görüp degerini bi haftasonu yarıya indirmisti sonra o hitin 1.5 katına geldi su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben bi sattım götüme girdi sonra tekrar aldım 1 ltc falan kaybettim o arada. dahada ellemem ltcde duran parama askgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kermit çıktın mı 6yı geçti de PPC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben çıkalı baya oldu ya ppcden sayemde satabileceksiniz asjhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 6,5da satın bence ppc leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 param olsa 29-30 dan ltc alırım haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 alsat yapiyorsaniz kacirdiysaniz dususu paniklemeyin abi bekleyin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Fistan PPC kumarının içerisindeyim şu an, şans dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bu arada nmc de dusuk 8-9 arasi dolasiyor % olarak getirisi iyi bence alsatta gerci zerre anlamiyorum guvenmeyin bana asudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ppc ye gecip btc'ye dondum 1.7 olan btc 1.9 olmus bile. ne iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 28den girdim LTCye biraz daha. BTCtürk hesap onayı için ne zaman başvuru alacaklar ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben de 5.7den alabildim bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 serjuhan said: 28den girdim LTCye biraz daha. BTCtürk hesap onayı için ne zaman başvuru alacaklar ki acaba? şuan alıyorlar hesap sekmesinde hesap onayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben dun gonderdim belgeleri, onay geldi bu sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar