cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 artmayacak herhalde bu saatten sonra ne ltc ne nmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paypal'a göndermek çok kesintiye yol açıyor yav. Yoksa ben de paypal kullanayım diyorum. Burada btcturkten 15 15 çekioruz götümüzü kesecek maliye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben ltc ile nmc ye parami bolup bekliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hahahah benim kredi kartında 3 günde aylık limitinin 4-5 katı kadar işlem var nereye gittiği belirsiz paralar hesapta da her gün btcturkten yatan 4-5 bin liralık transactionlar bilgisiz memurun biri oturup sorgulasa anlattıklarına da inanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ama o bilgisiz memur amirine söyler de inceletirse maliye sana inanır mı o var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kim sizi incelesin yahu paticik tipli adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 38-38,20'den mala girdim 40.50'den çıkacam beklediğim gibi giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 turkten cekme islemi yaptim 11 de gondermediler daha saat 3 e yetismeyecek haftasonu donduremicem parayi :(( baska kartlara eft yapmam lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben de tam karttan para çektiriyordum btc almak için bi baktım saat 13:50 vazgeçtim kapattım dfsd pazar devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 smart phone application gerek ya btc-e için :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Abi valla ben dün burada bahsettiğim havaleyi anca bu sabah alabildim. Umarım bugün saat 13:00'de yaptığımı alabilirim. Yüklü diye mi geç gönderiyorlar diyecem ama zennetmiyorum nihayetinde benim BTCmi alan adamın hesabından direk kesiliyor TL olarak, onu alıp bana gönderecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ltc'de fena baskı var, güzel hareket olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nmc'ye girmeyin abi. bu 3 oluyor ne zaman girdiysem paramı günlerce yedi hayvanat ölü gibi duruyor aldığım fiyata satıp çıkıcam nmcden bi daha da hayatta girmem en sikko coin çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nmc sabir isi cidden, ama pumplayinca da fena profit veriyo kisa surede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bence coin borsasında sürekli profit yapan biri değilseniz oynamak mantıksız maniayı yakalayıp güzel profit elde etmek dışında. forex oynamak çok daha mantıklı hem paranızın yeri yurdu belli hem de daha bilindik stabil ilerleyişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Sonunda OKpay accountum onaylandı. Express verification için 10 dolar verdim ama harbi keşke daha önce verseymişim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yandexmoney'nin falan çektiği paralar açık provizyonda duruyo uzun süredir ya, ne kadar zamanda geçer bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 farm için en ideali hangisi şuan? LTC yapıyorum da günde 4 dolara geliyor benim makine ile, fazla az geldi. Böyle değerlenmesi mümkün bir şeye girmek daha mı mantıklı, makine bütün gün hep açık benim zaten yani böyle bu iş için özel olarak açık vs. de tutmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 açık provizyon yazıyosa zaten çekmiştir. döneme dahil etmemiştir henüz kk limitini dikkatli kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 DarKRideR said: farm için en ideali hangisi şuan? LTC yapıyorum da günde 4 dolara geliyor benim makine ile, fazla az geldi. Böyle değerlenmesi mümkün bir şeye girmek daha mı mantıklı, makine bütün gün hep açık benim zaten yani böyle bu iş için özel olarak açık vs. de tutmayacağım. ama yaktıgın elektrikten farkı yıceksin abi. ben multimining yapıyorum surada anlattım; http://blog.cointurk.net/alternatif-kripto-para-birimleri/coinex-kripto-para-birimi-borsasi-uretim-mining-havuzu-tanitimi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hmm ben cuda ile düz ltc farmlıyordum. Şimdi dışarı çıkıyorum da akşama bi bakayım ben buna daha mantıklı geldi. Sağolasın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 photographer said: açık provizyon yazıyosa zaten çekmiştir. döneme dahil etmemiştir henüz kk limitini dikkatli kontrol etyok işte sıkıntı şu, açık provizyondan dönem içi işlemlere düşmemişken kredi kartına para yatıramıyorum, haliyle limit düşük kalmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 fizban said: yandexmoney'nin falan çektiği paralar açık provizyonda duruyo uzun süredir ya, ne kadar zamanda geçer bunlar? sen fark etmezsin ama çoğu işlem öyle durur. hatta bazen xx tutarı hem açık da hem dönem içinde görürsün umursama pek. maks 1 hafta diyorlar ama 2 3 güne geçiyor. zamanında bu yüzden steam hesabımı locklatmışlığım var 2 kere çekildi zannedip lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hmm anladım sen biraz fazla yüklendin herhalde karta :) bende hep 1000 liralık bırakıyorum limit sağolsun BtcTurk geç kaldığından açık provizyondakilerde giriyor döneme. yenisi geçince diğer 1000 liralığı çekiyorum... bakalım böyle böyle günde 200-300 gelirse ayda 4-6 k kar yaparsam çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kredi kartina baska bankadan eft yap limit artar eger borcunuz yok para yatiramazsiniz diyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar