Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 akbank kredi kartıyla liqpay deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 jacabo said: parani cekecegin zamanda o farki zaten geri aliyorsun evet öyle ama buradakilerin çoğu genelde ucuza alıp pahalıya satarım diye düşünüyor. 2 günde zar zor yatırabildikleri içinde iş işten geçiyor. dün 30 olan bugün 50 oldu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 lan bugunde liqpay yandex limitlerini doldurdum (hos yandex calısmadı) var mı baska alternatif yontem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 btcturkten para çektim de göndermediler ya çok gecikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bingildak said: vermedi ama yaktı sadece anlık hemen alım geldi dunki kayiplarim sirf arada cok fazla fark biraktigimdan, gidim gidim olcak ama net. 48den satip hemen duruma göre 47-46 dan hemen satis emri vermek lazim. Cunku cok hizli artiyo ve dustukten sonra hemen alsatcilar almaya basliyo dolayisiyla geri yukseliyo. Yakalamasi sikinti iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 2 saatte %20 ty nmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nmc firladi buarada 12yi gecince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ohhh iyiki hepsini basmışım fsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 cempostaci said: Dworgian said: cempostaci said: tamamdır yazdım bunu 8 ltc gönderdim o address kısmı gönderdiğin kişinin ltc acc numberı oluyor biliyorsun değil mi? ltc acc number ne bilmiyorum ama sanırım ltc'ye gelip deposit dediği zaman çıkan kod oluyor o adress ciddi o verdiğim adrese gönderdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 buarada demedi demeyin nmc ltcyi takip edebilir su bikac gun icinde, market cap yukseliyo hayvan gibi ikisininde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 zaten bence şu an için nmc ye kaymak mantıklı duruyor. akşama kadar bakılır duruma göre ltc dönülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 NolaxThensbane said: cempostaci said: Dworgian said: cempostaci said: tamamdır yazdım bunu 8 ltc gönderdim o address kısmı gönderdiğin kişinin ltc acc numberı oluyor biliyorsun değil mi? ltc acc number ne bilmiyorum ama sanırım ltc'ye gelip deposit dediği zaman çıkan kod oluyor o adress ciddi o verdiğim adrese gönderdin mi? evet yanlış mı oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 24change'de btc-e ne zaman açılacak bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 net bisey olmuyo o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kimse bilmiyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Mayhem said: akbank kredi kartıyla liqpay deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 serjuhan said: btcturkten para çektim de göndermediler ya çok gecikti. 2 den sonra çektiysen yarına kalır. mail attılar geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ALTI YOK LTC NİN HOYDA BRE MEYDANEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc 45'e kadar indi, simdi birazdan hepsi oraya kayar 49a dayanir fiyat enaz buarada yazdiklarim kendi göruslerim, takip etmenizi tavsiye etmiyorum edit yuklu alimlara basladilar bile 80 90 bin dolarlar dsgshg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 trend daha 1-1.5 saat daha düşüş gösteriyor büyük girmeyin parça parça toplayın alış yapacaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 imzama da dikkat çekerim: paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. sonra ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 photographer said: serjuhan said: btcturkten para çektim de göndermediler ya çok gecikti. 2 den sonra çektiysen yarına kalır. mail attılar geçen gün. Abi yok çekme emrini sabah 7de verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 arkadaş 2-3 dolar düşünce ne gaza geliyor millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 trollbox cok eglenceli ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar