Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aynen ya akşam 8 den beri alamıyoruz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 nmc nvc falan cok durgun bugun birisi 3 milyon dolar soktu ltc ye sell order da duruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 2gün önce çok şahane hype yaptılar onları o zamandan beridir sakin ahdsahhad şu an birileri orgasmlardan orgasmlara koşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bilgisayara yüklediğimiz litecoin cüzdan'a atmak güvenli mi litecoinleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 nispeten sitede tutmaktan daha guvenli trade yapmicaksan surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 alfacashier açıldı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi bu işi bilen biri kasa olsun ona verelim kmisyon alsın %3 fln tutara göre oldu olacak onu yapalım artık bu ne abi açıldı koş, satma dur, ooo sat sat diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bitane icinizden coder cikipta demediki hadi bi site kuralim kendi borsasi olsun varsa yoksa nedankoya yuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Korax said: nmc nvc falan cok durgun bugun birisi 3 milyon dolar soktu ltc ye sell order da duruyo :D nmc'de de hacim büyüdü artık bir grup öyle pump yapamaz, 2.8'den hoplattıkları gibi, ltc böyle artarken hele. kimse nmc'nin yüzüne bakmaz bi süre. nmc 10'u görene kadar ltc 50'i görürse kimse şaşırmasın. nvc zaten balon gibi şişti, değerini haketmiyor kimse riske girmez, vur kaç yapayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi trollbox harika ya "I am 14 years old, my father gave me 300k and I want to make a pump but I am not able" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 nmc biraz riskli ama dun nvc'yi 6-7 den 26ya hoplattiklari gibi nmc'yi de hoplatirlarsa dusunemiyorum ben olacaklari :)seytan diyo riske et nmc bas birak butun gece sabah ac bunalima gir sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 trollbox gerçekten mükemmel oluyor 5dk oku zaten başın gözün dönmeye başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 milyon dolarlar dönüyor, chat 4chan seviyesinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Korax said: nmc biraz riskli ama dun nvc'yi 6-7 den 26ya hoplattiklari gibi nmc'yi de hoplatirlarsa dusunemiyorum ben olacaklari :)seytan diyo riske et nmc bas birak butun gece sabah ac bunalima gir sdg abi o olmaz işte 6m $'lık hacim var. bende dizimi dövüyorum ama o tren kaçtı bence dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi olmaz diye bisey yok, herifin biri sadece 3m $ ile ltc'ye girip cikti azönce. Tek kiside degil nvc'yi öyle hoplattilar, 30 saniye surmedi 26'ya ulasip 10a dusmesi, guven olmaz kapilip acele etmemek lazim. 3-5 ibne toplanip milyon dolarla 100 bin dolarlarla girince herturlu oynatirlar 6m neki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bitcoin çok fena oynadı snde 40$ düştü geçende böyle 100$ düştüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change'den okpaya ortalama para geçiş süresi ne kadar ? Ona göre yatıp uyuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hemen toparladı ama şuan btc'de ltc'de stabil yükseliyor. nmc'yi biri pumplarmı acaba diye bekleyene kadar ltc 50'i görebilir ki bu hype 50'e kadar sürer en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yildirimokur said: 24change'den okpaya ortalama para geçiş süresi ne kadar ? Ona göre yatıp uyuyum. 30 saat sonra geldi bana bi tanesi hala gelmedi 36 saati gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Sus ağzından yel alsın, ben 10 saniyede bi refresh atıom sayfaya.::o olm benimki 310$ az bi şey, hemen geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 lan ne stabilite geldi arkadas, cin gece kactan itibaren etkiliyo demistiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Aslında stabilite çok iyi bi şey. Genelde aynı sayılar arasında oynuyor 15 dakika. 4$ artış azalışta alım-satım yapıyordum ben hep. Tırtıklıyosun baya parayı. Ama sen yap demiyorum. EN İYİ STRATEJİ BEKLEMEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yandex > Alfa >btc - e yaptım 5 dk sürdü sürmedi hızlıca geçti yalnız 300 dolar yatırmak için döviz çevirisinden vs 622 tl çekti karttan btc e ye de 277 dolar olarak geçti komisyona çok mu domalmış oldum bilemedim :S neyse Ltc aldım sabahı bekliycem daha artar gibi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yildirimokur said: Aslında stabilite çok iyi bi şey. Genelde aynı sayılar arasında oynuyor 15 dakika. 4$ artış azalışta alım-satım yapıyordum ben hep. Tırtıklıyosun baya parayı. Ama sen yap demiyorum. EN İYİ STRATEJİ BEKLEMEK ! beklemek evet, yalniz 1 saattir 29-31.8 arasi falan gidip geliyo. 30.6 dan alip 31.8de sattim. Sonra acele ettim 29u bekleseydim daha iyi alcaktim, 30.6 dan tekrar aldim. Strese giriyo insan, 30un altina ya dusmezse lan yukselecekmi ne, dur alsammi falan derken geciyo sdgsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bezerye said: yandex > Alfa >btc - e yaptım 5 dk sürdü sürmedi hızlıca geçti yalnız 300 dolar yatırmak için döviz çevirisinden vs 622 tl çekti karttan btc e ye de 277 dolar olarak geçti komisyona çok mu domalmış oldum bilemedim :S neyse Ltc aldım sabahı bekliycem daha artar gibi bakalım. her türlü btcturkten iyi boşver. toplamda %7-8 komisyon. instant olduğu için her geçen zamanda oluşan kar o açığı kapıyor zaten. bende aynı şekilde akşamüstü 830 usd falan ile girdim şuan 950 usd oldu toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar