Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

Korax said:

nmc nvc falan cok durgun bugun

birisi 3 milyon dolar soktu ltc ye sell order da duruyo :D

nmc'de de hacim büyüdü artık bir grup öyle pump yapamaz, 2.8'den hoplattıkları gibi, ltc böyle artarken hele. kimse nmc'nin yüzüne bakmaz bi süre. nmc 10'u görene kadar ltc 50'i görürse kimse şaşırmasın. nvc zaten balon gibi şişti, değerini haketmiyor kimse riske girmez, vur kaç yapayım diye
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

nmc biraz riskli ama dun nvc'yi 6-7 den 26ya hoplattiklari gibi nmc'yi de hoplatirlarsa dusunemiyorum ben olacaklari :)seytan diyo riske et nmc bas birak butun gece sabah ac bunalima gir sdg

abi o olmaz işte 6m $'lık hacim var. bende dizimi dövüyorum ama o tren kaçtı bence dsdsf
Sosyal ağlarda paylaş

abi olmaz diye bisey yok, herifin biri sadece 3m $ ile ltc'ye girip cikti azönce. Tek kiside degil nvc'yi öyle hoplattilar, 30 saniye surmedi 26'ya ulasip 10a dusmesi, guven olmaz kapilip acele etmemek lazim. 3-5 ibne toplanip milyon dolarla 100 bin dolarlarla girince herturlu oynatirlar 6m neki
Sosyal ağlarda paylaş

yandex > Alfa >btc - e yaptım 5 dk sürdü sürmedi hızlıca geçti yalnız 300 dolar yatırmak için döviz çevirisinden vs 622 tl çekti karttan btc e ye de 277 dolar olarak geçti komisyona çok mu domalmış oldum bilemedim :S neyse Ltc aldım sabahı bekliycem daha artar gibi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Aslında stabilite çok iyi bi şey. Genelde aynı sayılar arasında oynuyor 15 dakika. 4$ artış azalışta alım-satım yapıyordum ben hep. Tırtıklıyosun baya parayı. Ama sen yap demiyorum. EN İYİ STRATEJİ BEKLEMEK !

beklemek evet, yalniz 1 saattir 29-31.8 arasi falan gidip geliyo. 30.6 dan alip 31.8de sattim. Sonra acele ettim 29u bekleseydim daha iyi alcaktim, 30.6 dan tekrar aldim.

Strese giriyo insan, 30un altina ya dusmezse lan yukselecekmi ne, dur alsammi falan derken geciyo sdgsd :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bezerye said:

yandex > Alfa >btc - e yaptım 5 dk sürdü sürmedi hızlıca geçti yalnız 300 dolar yatırmak için döviz çevirisinden vs 622 tl çekti karttan btc e ye de 277 dolar olarak geçti komisyona çok mu domalmış oldum bilemedim :S neyse Ltc aldım sabahı bekliycem daha artar gibi bakalım.

her türlü btcturkten iyi boşver. toplamda %7-8 komisyon. instant olduğu için her geçen zamanda oluşan kar o açığı kapıyor zaten. bende aynı şekilde akşamüstü 830 usd falan ile girdim şuan 950 usd oldu toplam
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...