elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Anhora said: Özentisiniz işte kabul edin. bunu neye istinaden yazdın, bilmeyen mi var bunu :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 elesso said: amerikanın milli yiyeceği ile ilgili türk veya italyan markalarıyla ilgili konuşmak bence de çok mantıklı Anlamadım da ne saçma bir cümle bu. Konuştuğumuz şeyin amerikan değil de başka marka olduğunu mu ima ettin öyle sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 tam keko ya. forgiver diye title verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Sana keko'nun ne anlama geldiğini sorsam, ne anlama geldiğini ifade edemezsin. Sana göre, senin gibi olmayan herkes keko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 anhora noyan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 OOOOOOUW ANHORA SERİ BOMBALIYOR hmmmpphssss http://www.gastronomi.com.tr/images/upload/image/EK%C4%B0M%202014/WesternBBQBurger.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 anhora o mesajda anlatılmak istenen hamburger ve fastfoodla ilgili konuşurken tabiki amerikan markalarından bahsedeceğiz. türk markası, italyan markası mı konuşalım ne bekliyorsun şeklindeydi? konuda adı geçen türk veya italyan markası mı var... ilgiye mi ihtiyaç duyuyorsun? paticikte antipatiklikle dikkat çekmenin modası geçti. o tarz üye kontenjanı dolalı çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Yööö. Yaptığınız şeyin komik olduğunu söylemeye geldim. Gidiyorum. Siyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Oh be gitti çıkarın beyler amerikanları http://www.apartmentninjas.com/wp-content/uploads/2010/06/In-N-Out-Double-Double4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 kapıya dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yumurtali burger var mi lan, merak ettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bingildak said: shake shack baya premium restaurant fiyatında fast food satıyor kişi başı 30 liradan fazla veriyorsun adam gibi yersen dipnot: anhora ve düşüncelerine özel http://www.greatyarmouthmercury.co.uk/polopoly_fs/1.3987653.1426065532!/image/image.jpg_gen/derivatives/landscape_490/image.jpg bende bunun adını hatırlamaya çalışıyodum... bi arkadaş çok övdü bunu, istinye parktakine gittim ama pek umduğumu bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bi 7 sene önce falan mc'de yemiştim ben yumurtalı burger sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 @shack shake bence lezzet iyi ya hani farklı bir şey denemek için 40 yılda 1 yenir onun dışında o fiyata gider mezzaluna'da pizza yerime orgasm eşliğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bizim burda sucuklu yumurtali sandvic yapiyolardi eskiden. guzeldi ben kucukken yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 kürtsandvişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 mc mis, carls jr mis falan yemem de, yumurtali diyince çember diye sandvici vardi antalya taraftarlar bufesinde, onu yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 cure sandiwîçeke bi kofte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 antalya taraftarlar baya başarılı ya, carl's ı falan cebinden çıkartır, çemberi akarikone onlarda baya pahalandı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Red said: anhora noyan mı ? yok ya noyan olsa "beyaz yakalı yemeği" olarak falan tarif ederdi aynı tad farklı ambalaj anhora, ikisi de ilgi arsızı, kapının önüne yemek koymazsak giderler https://i.imgur.com/XGGpItj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 haha türk işi böyle hamburger oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 kfteli sandviçte patlıcan kullanımı çok başarılı hareket, beşiktaşda BKM nin önünde bir köfteci dükkanı var adını hatırlayamadım, hem fiyatı iyi hem de doyuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar