Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ATIYODU REZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 iran eziyor dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 arjantin'den bi cacık olmaz benim 2.5 altı kuponumda tutar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ilk yarın 1.5 altına oynamıştım birde bir oldu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Adam yuhlanmadan gol atımyor yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 KÖPEKLER HAHAHAHHAHAHHAAHHAHAH ŞEREFSİZLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ... yazık oldu iran'a çok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 <3 iran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 inşallah elenip siktirip dönerlerken uçakları düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 İddaamı yattı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 dreagloth said: ilk yarın 1.5 altına oynamıştım birde bir oldu heh Sen X/1 oynamıştın değil mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bedduamı niye sildiniz lan dflskbvmslşdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 yetersiz tahminler yapip sonra aptal aptal mesaj atmayin diye sildik. 1 ay sutlarsam sevinecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Burada erkek muhabbeti döner. Kızlar pek uğramaz genelde khfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 DynamicK said: yetersiz tahminler yapip sonra aptal aptal mesaj atmayin diye sildik. 1 ay sutlarsam sevinecek misin? tahmin mahmin yapmadımki ben oynanan futbol ölmelerini gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Dynamickin iddaa yatmış kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 inşallah ışid bu futbolu cezalandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 arjantin konsolosluğu bassınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Cons said: KÖPEKLER HAHAHAHHAHAHHAAHHAHAH ŞEREFSİZLER yatmis kupon asdasdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 kupon mupon yok lan messi gol atmıştı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 IRANLI KARDEŞLERİMİZE Mİ KÖPEK DEDİN ULAN O ZAMAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 http://www.loeser.us/flags/images/hate/al_qaeda1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 BlackRose said: dreagloth said: ilk yarın 1.5 altına oynamıştım birde bir oldu heh Sen X/1 oynamıştın değil mi :p yok abi garanti olsun diye ilk yarı 1.5 altı oynadım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 BUGÜN BENİ TAKİP EDENLER YİNE KAZANDI. ÖZEL GRUBA 100TL VEREREK GİREBİLİRSİNİZ GENÇLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ayrıca Arjantin'den bir bok olmayacağını artık iyice anladınız mı? İngiltere'den daha kötü oynayıp 6 puan çıkardılar. 2/2 yaptılar. Kura şansı ne demek işte en kral örneği şu grup oldu. Gelecek tur bunlara ya İsviçre ya Ekvador gelecek. İkisi de vurup geçer. Sonra ağlarlar "fövöröydö örjöntön böyök sörpröz öldö" diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar