Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brezilya 2014 Dünya Kupası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler ülkeleri kadrolarıyla falan inceleyebileceğimiz böyle dünya kupası için yapılmış değişik internet siteleri var mı?

Geçen dünya kupasında çok güzel bi takvim falan yapılmıştı o tarz veya ne bileyim işte bulduruverin.
Mesaj tarihi:
reus sakatlandı ya etkiler diye düşünüyorum, balotelli gibi bir dallamanın biri gelip 2 tane efsane gol atmazsa almanlara şanları çok yüksek ama birde brezilya performansı var. Asıl ribery olmayınca kimi kattılar acaba nasri olayı var malum.
Mesaj tarihi:
hollanda'dan bu sene cacik olmaz o savunma hattiyla. sili'nin sansini gunden gune daha yuksek goruyorum. 2 sene onceki gibi sifir cekip rezil olmazlar herhalde ama grupta isleri hic kolay degil.
van gaal cok enteresan isler yapmazsa (ki ihtimal dahilinde), ilerdeki yildizlar yeterli olmaz.
Mesaj tarihi:
Yine Kolombiya diyip kaçmaya geldim.

Ayrıca Iran gruptan çıkamaz da maçlarını iyice takip edin.

Kerim Ansarifard'ı da özellikle izleyin. Bu çocuk seneye baş altı Avrupa takımlarında olacak.
Mesaj tarihi:
Turnuva niye perşembe akşamı başlıyor ki, Cuma başlardı hep. Uzak Asyaya Cuma akşamı gibi olacak ama asıl futbol seyircisi g.amerika, avrupa, afrika, ortadoğu falan sonuçta, hafta sonu başladı oh diyip birasını alıp izlemek bunun tadı, saçma bir karar perşembe.
Mesaj tarihi:
İzlemeyen kaldıysa izlesin buraya da koyalım bulunsun.

http://www.youtube.com/watch?v=DlJEt2KU33I

Neyse altına yorum yazınca ağırlığı kayboluyor adam çok güzel anlatmış işte. Ne yazsam Kaptan Bariz oluyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...