Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geceleri Paticik Neden Durgun?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya 02.00 - 07.00 arasında toplam 10 post ya var ya yok, sıkılıyorum ama ben :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
Ben burdayım... Hep burdayım geceleri, 2-3 saat dışında..[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Mesaj tarihi:
Sen olmasan, ben olmasam nolacak zaten bu paticik...

Gece olunca, herkes kaçıyor bi yerlere. Geceye kadar mıydı ha Patiliğiniz? Sorarım size...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
Eğer bilgisayarcıysan ismin gibi, ne iş ne sevgili ne okul hiçibişi hayatını düzene sokamaz.
(bkz: ben bugün bunu gördüm)[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.

[Bu mesaj nedanko tarafından 20 Aralık 2004 07:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pazar gecesi
millet haftasonu yorulmuş son defa dinlenelim der
ayrıca okul zamanı falan patinin yaş ortalamasını düşünürseniz

yatın uyuyun çok canınız sıkılıyorsa, uyku kadar güzel bişi yok şu dünyada[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Mesaj tarihi:
her uyumayan da gelip burada geyik çevirme mi yapacak kardeşim.. yatıp zıbarmazsam başka bişi yapar zıbarırım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
ewet geceleri azda olsa adam oluyo ama sabahları sayımız oldukça az :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
yok öyle bişey, 4-5 saat çok rahat yetiyo :D[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
  • Yeni Oluştur...