Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ya 02.00 - 07.00 arasında toplam 10 post ya var ya yok, sıkılıyorum ama ben :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ben burdayım... Hep burdayım geceleri, 2-3 saat dışında..[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Sen olmasan, ben olmasam nolacak zaten bu paticik... Gece olunca, herkes kaçıyor bi yerlere. Geceye kadar mıydı ha Patiliğiniz? Sorarım size...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ooo hadi hayırlı olsun =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Eğer bilgisayarcıysan ismin gibi, ne iş ne sevgili ne okul hiçibişi hayatını düzene sokamaz. (bkz: ben bugün bunu gördüm)[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. [Bu mesaj nedanko tarafından 20 Aralık 2004 07:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 çünkü geceler karanlık! karanlıktan korkuyoruz![signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Don't fear the reaper ya, yaa...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 vay riipır vay.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hesapta sabahları okula gidicem diye erken yatıyorum sonra sabah 7 de alarm çalıyo kalkıyorum okula yine gitmiyorum ne anladık bu işten bonepart geometrisi yaptım ama tersten
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 off yarım saattir yurdun her yanından alarm sesleri yükseliyo (yani saat alarmı, yoksa savaş falan çıkmadı(yani sanırım))
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hakketen gece kimse yok yaa.. eskiden geceyarısı topiinde toplanıp okey poker falan oynardık yine yapalım.. bone varta 3 istiyoruz[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
riglous Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 gidin yatin uyuyun ya, adamlara bak...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 pazar gecesi millet haftasonu yorulmuş son defa dinlenelim der ayrıca okul zamanı falan patinin yaş ortalamasını düşünürseniz yatın uyuyun çok canınız sıkılıyorsa, uyku kadar güzel bişi yok şu dünyada[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 her uyumayan da gelip burada geyik çevirme mi yapacak kardeşim.. yatıp zıbarmazsam başka bişi yapar zıbarırım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 herkezin işi ve okulu olduğu için erkenden yatıyorlar.[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 valla ben genelde ayakta oluyorumda o saatlerde genelde ickili oldugumdan dolayi sacmalayacagimi biliyorum bu acc ta banlanmasin die alkollu iken yazmiyorum :)
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bi sn pent açıyorum msn cevabını vericem hala ordaysan :) can sıkınıtısı neler yaptırıyor insana :)[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
geffen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 düzeltme: geceleri değil, sabahları neden kimse yok?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ewet geceleri azda olsa adam oluyo ama sabahları sayımız oldukça az :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 abi uyuyoz yani olur o kadar :)[signature][hline]Boo
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 pardon , kan emmekle meşgul olduğumdan dolayi o saatlerde ulaşılamamaktayim ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 E yani milletin işi gücü okulu falan var.. ha seninde var, olsun :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 insanın en az 6 saat uykuya ihtiyacı var...[signature][hline]
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 yok öyle bişey, 4-5 saat çok rahat yetiyo :D[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Öne çıkan mesajlar