jagd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Sansür diye birşey aklınıza geliyormu?Birde o var memlekette illa başka şeylere gerek yok. senko said: abi herkesin derdi guvenlik mi yalniz? cabot said: ne yapıolarsa artık internette
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 torrent te kaç görüyosunuz , normalde 700 kb civarı iken bunda 250 görüyo max, birde torrent için hangi protokol daha iyi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 OpenVPN kullan zaten, ama bundan oyle buyuk performans beklemeyin. Bang for bucks yani. Ilk gunlerde buyuk ihtimalle bir hiz icin ozel olarak ugrasmislardir adamlar gelsin diye. 7$'a oyle buyuk hizlar pek olasi degil bu kadar kullaniciya.
Editor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Maldivlere gitmişler :) paracıklarınızla
madcow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 almanyaya baglanamadı ama automatic e alınca isvicreye baglandı.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 beyler pvn ile lig tv nereden izliyebiliriz düzgün. pm atabilir mi bilen ?
fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 epeydir denemiyorum da, bayağı yavaşlamış bu ya. başka site bilen var mı ? ya da bunun premium plus'ına falan mı geçsem?
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 alınır mı beyler? kasımdan beri sömürmüşüsünüzdür bir fikir verin akşama satın alayım ben de.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bu hala duruyor mu ya. gerek yok diyerek vazgeçmiştim ben de malum durumlar başlıyor gibi..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Bunu alacaksaniz sadece para vermemek icin alin. Performans beklemeyim ama. F/p lideri Private Internet Access, o da yillik 39$. Bunun kalitesi de fiyatina odakli, siz hesaplayin artik.
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 arada kullanmam gerektiginde bi sikinti yasamadim ben daha.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Arada kullan zaten. Surekli acik tutuyorum ben VPN'yi, oyle bir kullanima uygun degil.
Catze Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 GERGE said: Arada kullan zaten. Surekli acik tutuyorum ben VPN'yi, oyle bir kullanima uygun degil. Sen ne kullaniyorsun gerge, vpn lazim olacak gibi, kaliteli bisi onerde kullanalim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Private Internet Access kullaniyorum ben. Hatta su anda 720p stream ediyorum yan tabda. Ama daha iyileri var yani, Private Internet Access en ucuz iyi yillik aldiginda, ondan aldim.
Catze Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 GERGE said: Private Internet Access kullaniyorum ben. Hatta su anda 720p stream ediyorum yan tabda. Ama daha iyileri var yani, Private Internet Access en ucuz iyi yillik aldiginda, ondan aldim. daha iyisi nedir, ne gibi daha iyi çok bilgim yok benim bu konularda açıklarsan sevinirim
Editor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Daha iyisini herkes biliyor artik... yakında kampanya yapıyoruz... az kaldı bekleyin...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://www.start-vpn.com Yuzlerce VPN var. F/P olarak PrivateInternetAccess en iyisi ama. Yillik 39$. HideIPVPN mesela yillik 54$ ve sadece US bu. PrivateInternetAccess'de bir suru sunucu var. VPNSecure cok iyi ama cok da pahali. Yillik 100$. Suna iyi diyorlar bir de f/p olarak ama denemedim: http://www.kepard.com Kesinlikle dikkat etmen gerek dedigim tek sey ama OpenVPN olmasi. OpenVPN en guvenli ve hizli protokol. SSTP var birde ona rakip cikan ama Microsoft'in kapali protokolu o, esyanin dogasina ters sanki burada biraz. Bir de cok param var diyorsan sunu al yani, herkesin en iyilerden oldugunu kabul ettigi saglayici: http://www.goldenfrog.com/vyprvpn/vpn-service-provider
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Aldım ben de bunu 7 dolara. USA bağlandım, açıkcası çok hissettirmiyor internetde gezerken filan. dünden beri de bağlıyım. şimdilik güzel...
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bu aslında epey dandikmiş hız vs. ama o kadar ucuz ki şikayet edemiyorsun.
hunty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Gec gordum ama direk coktum. Bedava lan.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 VPN'i birden VPS gibi gördüm senelik 7$ ne oluyor dedim. VPS lazım olursa DigitalOcean'da 5$'a güzel bi paket var, öneririm :P
Öne çıkan mesajlar