Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bazıları buna omurgasızlık diyor , bazıları oynaklık diyor. Bu durumdan harbiden rahatsız oluyorum ama baktım malzeme çıkar garbage trollük bu anlatiim stres atalım dedim. İlk oyumu 2011 yerel seçimlerde kemal kılıçdaroğluna verdim, dedim değişik bir tipe benziyor bakalım nasıl olcak , sonra genel seçimlerde bu da tırt çıktı dedim vazgeçtim ne akp ne chp hoşuma gitmedi , dedim bari boşa gitmesin bu heriflerin bir işe yaradığı yok mhp'ye attım oyu , hiç yoktan %10'un üzerinde kalsınlar bari dedim. Şimdi yine yerel seçimler var , topbaşı saymıyorum zaten akp diye , sarıgül desen sırf cebini doldurmaya bakan yetersizin teki hayatta oy vermem maltepe döneminde olanlar yakınımızda oldu durumlar ortada istanbulun başına geçse istanbula bir faydası olmazda cebi iyi dolar anca o kadar. Bu seferde sırrı süreyya olacak gibi oy seçimim , yani chp-mhp-bdp şuana kadar verdiğim oylar bu sıralamada. Kim daha delikanlı duruyosa , kim aklıma yatıyosa ona oy veriyorum , bence insanın tek partiye kafayı takıp nolursa olsun ona oy vermesi baya saçma , hep bir aileden gelme durumu bunlar en azından öyle duruyo. Bence insanlar düşünüp karar vermeli hangisi daha iyi aday diye kafadan sallayacağına. Go troll go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bu postta siyasi görüş yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Niye önce mhp gibi türk faşisti sonra bdp gibi kürt faşisti bir partiye oy atabilecek kadar farklı uçlara oy verebilmek , hemde 2 sene farkla sadece, bu bir siyasi görüş ayrılığı değil mi? Ya da değil ne biliim lan takılın işte açtım ben başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://galeri4.uludagsozluk.com/103/siklemiyoruz-beyler_180265.gif&imgrefurl=http://www.uludagsozluk.com/k/siklemiyoruz-beyler/&h=240&w=320&sz=80&tbnid=vw72BEulIAMjrM:&tbnh=94&tbnw=125&zoom=1&usg=__UJ-Wn50UGMEiqSWn9qmeZH0NCwU=&docid=_0R7pesUGFd2oM&sa=X&ei=AUqTUub3E4beswbRwoGYBA&ved=0CC8Q9QEwAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 kendi kafa karışıklığını tutarsızlığını biz niye tartışıp sonuca vardıralım abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Yahu siz kendi görüş değişikliklerinizi kponuşun diye açtım lan , herkes doğduğundan beri aynı partiyi mi savunuyor öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bu adam 23 yaşında evlenmeyi savunan bi adam ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sosyaldemokrat ataturkcu bi insanim degismeyi de dusunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Belediye başkanlığı için git anketlerde ikinci partiye (AKP Hariç) ver, mahali şeçim bu kafa yorucak durum yok. İl genel meclisinde atarsın bir partiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mithat said: Niye önce mhp gibi türk faşisti sonra bdp gibi kürt faşisti bir partiye oy atabilecek kadar farklı uçlara oy verebilmek , hemde 2 sene farkla sadece, bu bir siyasi görüş ayrılığı değil mi? degil. 5-6 yil once uludag universitesinde sikko bi ders. ve senenin ilk dersi. adamin anlattigi buna benzer birseydi. "gidip mal gibi partinin ismine oy vermek yerine kim size ne sunuyor, ne yapcagini soyluyor, hangisinin sunduklari size daha cok fayda sagliyor. bunlari tartip ona gore oy vericeksiniz." su 3 cumlede ozetledigim seyi adam uzun uzun anlatti yarim saatte. anlamayan elini kaldirsin dedi en ondeydim bakmadim bile, varmis. millet tasak geciyo sandim. adam tekrar anlatti. ogrenci baskanligi secimlerinden ornekler vererek, tahtaya 3 kisi cikarip bunlar secime giriyo falan diye anneye anlatir gibi anlatti bi daha. bi daha sordu, anlamayan var mi diye. bu sefer dondum baktim. 300 kisilik sinifin yarisindan fazlasi elini kaldirdi. adam hic sasirmadi bile. direkt ayni seyi bir daha anlatti. 2 saat blok ders bitti bunu anlatarak. sonuc: bi daha o derse gitmedim ve bizim millet gerizekali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Başbagan kutuplaştırdı ülkeyi, ya onun adamı gelicek ya diğerlerininki. O dediğin 1980-90'larda yapılabilirdi, böyle 6-7 parti varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ergenken kemalist, sosyalist flndım, deli gibi aydınlık bile okuyordum sdf şimdi ölümüne liberalizmi savunuyorum. fikirler değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Aradaki mhp hatasi haric gayet normal bir secmen evrimin var firimce omurgasizlikla da uzaktan ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bu olayı siyasi fikir değiştirmeden ziyade ideojisizlik, ideolojik bilinçsizlik olarak yorumluyorum ben. Rüzgar nereye eserse oraya gitmiş arkadaş. İnsanın bir siyasi, ideolojik, dünya görüşü olur. Bu görüş doğrultusunda fikir mücedelesi verir, en yakın bulduğuna da yakın durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 akp ve bdp'ye oy verenlerde çok iyi bir mide vardır kesin. benim midem kaldırmıyor çünkü ikisinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 O değilde oy verecek sol parti yok ülkene ne hallere geldik. Herkes sağcı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bdp var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 en güçlü olan değil, şartlara en iyi uyum sağlayan kazanır - darwin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Gerci sol'dan anladigimiz sosyal demokrasi gibi ibne gibin pust gibin bisey oldugundan "sol parti yoh yea" argumani gercekci evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Esh said: Gerci sol'dan anladigimiz sosyal demokrasi gibi ibne gibin pust gibin bisey oldugundan "sol parti yoh yea" argumani gercekci evet.BDP sağ parti. Kürt faşisti. Sosyalizm tamamen sevimli görünme çabalarından.Sosyal demokrasi solun en ılımlı hali. Kötünün iyisi. En azından liberaller gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Asdfs peki abi. Bi de komunist parti var, deneyebilirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bdp solcu demek ''naziler solcuydu abi adında var 'nasyonal SOSYALIST İŞÇİ partisi' sonuçta , demek ki adamlar solcuymuş'' , demekle aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Esh said: Bdp var? sol parti dedi adam ya oha, hatta çüş türk milliyetçisi faşist oluyoda kürt faşisti sol partimi oluyor? kürdo+islam fuck yeahh+abd bizi seviyo= bdp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Kürt milliyetçiliği söylemleri hariç sol bir parti BDP, aslınsa sol tarafı HDP oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Karar verdim ben tkpye verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar