Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyasi fikir değişimleri


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Bazıları buna omurgasızlık diyor , bazıları oynaklık diyor. Bu durumdan harbiden rahatsız oluyorum ama baktım malzeme çıkar garbage trollük bu anlatiim stres atalım dedim.

İlk oyumu 2011 yerel seçimlerde kemal kılıçdaroğluna verdim, dedim değişik bir tipe benziyor bakalım nasıl olcak , sonra genel seçimlerde bu da tırt çıktı dedim vazgeçtim ne akp ne chp hoşuma gitmedi , dedim bari boşa gitmesin bu heriflerin bir işe yaradığı yok mhp'ye attım oyu , hiç yoktan %10'un üzerinde kalsınlar bari dedim.

Şimdi yine yerel seçimler var , topbaşı saymıyorum zaten akp diye , sarıgül desen sırf cebini doldurmaya bakan yetersizin teki hayatta oy vermem maltepe döneminde olanlar yakınımızda oldu durumlar ortada istanbulun başına geçse istanbula bir faydası olmazda cebi iyi dolar anca o kadar.

Bu seferde sırrı süreyya olacak gibi oy seçimim , yani chp-mhp-bdp şuana kadar verdiğim oylar bu sıralamada. Kim daha delikanlı duruyosa , kim aklıma yatıyosa ona oy veriyorum , bence insanın tek partiye kafayı takıp nolursa olsun ona oy vermesi baya saçma , hep bir aileden gelme durumu bunlar en azından öyle duruyo. Bence insanlar düşünüp karar vermeli hangisi daha iyi aday diye kafadan sallayacağına.

Go troll go.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://galeri4.uludagsozluk.com/103/siklemiyoruz-beyler_180265.gif&imgrefurl=http://www.uludagsozluk.com/k/siklemiyoruz-beyler/&h=240&w=320&sz=80&tbnid=vw72BEulIAMjrM:&tbnh=94&tbnw=125&zoom=1&usg=__UJ-Wn50UGMEiqSWn9qmeZH0NCwU=&docid=_0R7pesUGFd2oM&sa=X&ei=AUqTUub3E4beswbRwoGYBA&ved=0CC8Q9QEwAQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Niye önce mhp gibi türk faşisti sonra bdp gibi kürt faşisti bir partiye oy atabilecek kadar farklı uçlara oy verebilmek , hemde 2 sene farkla sadece, bu bir siyasi görüş ayrılığı değil mi?


degil.

5-6 yil once uludag universitesinde sikko bi ders. ve senenin ilk dersi. adamin anlattigi buna benzer birseydi. "gidip mal gibi partinin ismine oy vermek yerine kim size ne sunuyor, ne yapcagini soyluyor, hangisinin sunduklari size daha cok fayda sagliyor. bunlari tartip ona gore oy vericeksiniz." su 3 cumlede ozetledigim seyi adam uzun uzun anlatti yarim saatte. anlamayan elini kaldirsin dedi
en ondeydim bakmadim bile, varmis. millet tasak geciyo sandim. adam tekrar anlatti. ogrenci baskanligi secimlerinden ornekler vererek, tahtaya 3 kisi cikarip bunlar secime giriyo falan diye anneye anlatir gibi anlatti bi daha.
bi daha sordu, anlamayan var mi diye. bu sefer dondum baktim. 300 kisilik sinifin yarisindan fazlasi elini kaldirdi.
adam hic sasirmadi bile. direkt ayni seyi bir daha anlatti. 2 saat blok ders bitti bunu anlatarak.

sonuc: bi daha o derse gitmedim ve bizim millet gerizekali.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olayı siyasi fikir değiştirmeden ziyade ideojisizlik, ideolojik bilinçsizlik olarak yorumluyorum ben. Rüzgar nereye eserse oraya gitmiş arkadaş.

İnsanın bir siyasi, ideolojik, dünya görüşü olur. Bu görüş doğrultusunda fikir mücedelesi verir, en yakın bulduğuna da yakın durur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...