Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul ve AKREP???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar arkadaslar patidaşlar yoldaşlar
yaklaşık 1 saat önce kadıköyde 5. KATTA akrep çıktı
kendisi benim odamı çok sevmiş sanırım hemen yatagımın yanında böle bana baktı süzdü böle "yuh manda sen benden mi korkuyosun bu cüsseyle len " dedi
usulca odamdan çıktım ve salona dogru depar attım.. babama "hasiktir akrep var odamda iyaa" diye bir çıglık attım
babam gayet kendinden emin " ne akrebi layn keh keh yanlış gormüşsündür vs.. " diye odama gitti
2 sn sonra bir "HASKTR" nidasıyla ve seri terlik darbeleri ile o ukala akrep maddi dünyadan mana dünyasına göç etti..
allah rahmet eylesin

ISTANBULDA AKREP VARMIDIR ABİCİM YA HÜAAAA
*!tırrrs tırrss tırrsss*[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
Joseph Joseph attığın belli bir de onu görmeyip onla beraber uyuduğunu düşün :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
ee istanbul steril bir yer değilki.
Ev tipi akrep ve örümcekler de vardır.
Sonuçta kırkayak kelebek varsa, akrep ve örümcek gibi ayvanlar da olabilir
Doğal karşılamak gerek.
said:
screamer, 19 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Joseph Joseph attığın

kim ne atıyor anlamadım...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Aralık 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
akrep pis yere gelmez pis yerde barınmaz genellikle nemli, sıcak ve daha az canlının bulunduğu yerlerde görebilirsiniz ( Sahra çölünde hemen kaktüs diplerinde misal)

bide sanırım akrebin kanatları var 5. kata kadar ..

ABİ 5. KAT DİYORUM

şimdi dogdog bana tunustan bir kutu içinde akrep getirdi ölü dedim o mu düştü kırıldı acaba yanına yaklaştım akrep bana " naniik naber keko" demezmi

kaçış o kaçış[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
oeh kadıköyden (eskiden oturduğum yer) akrep çıkıyosa antalya/lara'dan (buda yeni oturduğum yer) anakonda bile çıkar...ulan içimi bi korku sardı şimdi ya benim odamdada varsa??
*!Yusuf yusuf efektleri eşliğinde yatağın altını kontrol eder*[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Mesaj tarihi:
EL KADAR HAYVANI ÖLDÜRDÜĞÜNÜZE INANAMIYORUMMMMMMMMM

Şu dünyadaki tek ve en büyük tehtid insandır başka bişey değillllllll[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

member of AAL 'O5

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
malesef mefta oldu yavrucak

ama yani onu alıp atamazsın o kadar tırstık ev ahalisi hep beraber

hala yanımda baston var yenilerini deşmek için hiç kusura bakmayın evde gene görürsem gene girişirim (aslında babama çıglıkla koşarım ama olsun)

akrep sokunca bişi olurmu ya o_0 ?[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
satabilirsin :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Akrepler çok etkileyici canlılardır hiç korkmazlar severim kerataları bi kere benide sokuodu.Belki gittiğiniz şlehir dıışında bir yer varsa veya başkalarının gittiği bi yer varsa akrep çantayla beraber gelmiştir ve uzun süre aç ve susuz yaşıyabilir akrepler yani.[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Mesaj tarihi:
Akreple şaka olmaz, öldürmeyip ne yapacaksın?
Hayvan kıllandığı anda kuyruğu kaldırıyor, nereye denk gelirse çakıyor bir tane, tutup atamazsın, itelersen gitmez. İşin en kötüsü, akrep sıcağa yanaşır ve buna canlı bir memelinin vücut ısısı dahil. Sen onu farketmeyip uyusaydın direk sokulurdu yatağa.
Şimdi ev tipi akrepten ne olacak len diyenlere, yazlıkta arkadaşı koldan soktu bir tane, hiç hoş olmuyor, kolu şişti, nefes alamadı, hastaneye yetiştirene kadar akla karayı seçtik.
Akrepse efendi gibi akreplik yapsın, ben onun kaya kovuğuna kaktüs dibine gidip işgal ediyor muyum? O da benim evime gelmesin allaa alllaaaa....

Biz de örümcek yakalamıştık, kavanozda sinekle beslemiştik. Sonra bir punduna getirip kaçtı.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
said:
Quivalen-soth, 19 Aralık 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
malesef mefta oldu yavrucak

ama yani onu alıp atamazsın o kadar tırstık ev ahalisi hep beraber

hala yanımda baston var yenilerini deşmek için hiç kusura bakmayın evde gene görürsem gene girişirim (aslında babama çıglıkla koşarım ama olsun)

akrep sokunca bişi olurmu ya o_0 ?

yavru akrepse 1 gün boyunca gidip gelen şiddetli baş ağrıları kas kasılmaları geçirirsin.Akrep büyükse kasların kasılır devamlı susarsın hareket etmekde zorlanırsın yani doktorluktur[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Mesaj tarihi:
said:
Deli_Haci, 19 Aralık 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
Akreple şaka olmaz, öldürmeyip ne yapacaksın?
Hayvan kıllandığı anda kuyruğu kaldırıyor, nereye denk gelirse çakıyor bir tane, tutup atamazsın, itelersen gitmez. İşin en kötüsü, akrep sıcağa yanaşır ve buna canlı bir memelinin vücut ısısı dahil. Sen onu farketmeyip uyusaydın direk sokulurdu yatağa.
Şimdi ev tipi akrepten ne olacak len diyenlere, yazlıkta arkadaşı koldan soktu bir tane, hiç hoş olmuyor, kolu şişti, nefes alamadı, hastaneye yetiştirene kadar akla karayı seçtik.
Akrepse efendi gibi akreplik yapsın, ben onun kaya kovuğuna kaktüs dibine gidip işgal ediyor muyum? O da benim evime gelmesin allaa alllaaaa....

Biz de örümcek yakalamıştık, kavanozda sinekle beslemiştik. Sonra bir punduna getirip kaçtı.

suçlanması gerek akrep deil insanoğlu:D senin onun doğasını yok edion oda napsın yiyecek yok kaktüs altı yok şu üç kuruşluk dünyada bari insanlarla makara geçiyim diyo:D[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Mesaj tarihi:
Ignesının ucu boyle kırmızı ıse dırek kacıcaksın(zehırlıdır) degılse we ıgnesının ucu boyle ufaksa zehırsızdır dıye bılıorum ben[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
yok öyle değil çinkonun rengi kırmızı deilki:) akreplerin kuyrukları 4 te 1 çinkodur yani kırmızı renkli kuyruk ucu olmaz belgesellerden izlediğim kadarıyla:)[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Mesaj tarihi:
Beni sokmuyor(nedenini sormayin ne ben anlatır başımı ağrıtırım nede aranizda bilmeyenler olcaktir onlara açiklayabilcek türkçeye sahibim) ben adanaliyim iskendurun tarsus mersin antakya gibi yerlerdede çok bulundum elimizde akreple büyüdük desem yeridir akrep dünyadaki ender hayvanlardandir size şöyle söyleyim bu spiderman çizgi filmi filan varya hani orda tehlike yaklaşdiğinda hissediyor akrepte öyle hisseder seni onu tınlamazsan(gerçekten içinden gelerek umursamazsan) arkasını döner sen yokmuş gibi davranır ama tabi içten içe dur ulan şunu bi tufaya getireyimde öldüreyim dersen anında hisseder. Yinede temasa girmemek gerek sokmuyor dedimya başta benim gibi sokmadığı birini bir gün soktu oda kolunda gezerken bir damar tık tık etmiş artık nası ediyorsa arada bir olur hani yani öyle bi kıpraşı gelmiş kolunun iç tarafına akrepte tehlike sanmış sokmuş tabi.
Affetmez yani ama evine giren akrepte seri katil edasiyla size saldirmaz keşke bir torbaya koyup camdan silkeleseydiniz.
Çok üzüldüm öldürdüğünüzü okuyunca[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

member of AAL 'O5

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...