Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SEO (Öğrenmek amaçlı kaynak)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

doğru bölüme mi açtım bilemedim ama başlığın izah ettiği gibi:

güncel (bu en son bir şeyleri değiştirdi galiba google) SEO öğrenebileceğim kaynak arıyorum arkadaşlar (kitap mümkünse). teknik detaylarını* öğrenmeyeceğim sadece mekaniklerini bilmek istiyorum. işi yapacak kişi değil, yaptıracak kişi boyutunda kontrol ve yönlendirme amaçlı bilgi sahibi olmam gerekiyor.

teşekkür ettim şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

seo gayet kolay bir olay
kolay gelsin :)

seodan kastın siteyi ilk sayfalara çıkarmaksa evet, yok gidip sikimsonik işe yaramayan 32402349230 satırlı php kodları javadan 64bitlik logic algoritma oradan natonun üssü aman allahım nasanın sataliteine bağlandım tarzı hareketleri kastetmiyorsan

evet seo kolay özgün içerik gogo
Sosyal ağlarda paylaş

kaynak var mı peki benim yabancı olduğum konseptler, sadece ne olduğunu biliyorum yani asdasd

neye göre özgün içerik tanımlanıyor, keywordlerde sonuçlar hangi kriterlere göre çıkıyor, siteye ne tür ayarlar çekilmesi gerekiyor, başka sitelerden yönlendirme yaparak nasıl falan falan.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.seomium.com/seo-arama-motoru-optimizasyonu/seo-arama-motoru-optimizasyonu-nedir-nasil-yapilir.html

-

http://static.googleusercontent.com/media/www.google.com/tr//intl/tr/webmasters/docs/arama-motoru-optimizasyon-baslangic-rehberi.pdf

bu ikisi için abc'sine genel hatlarıyla hakim olmak için gayet yeterli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenen nasıl öğreniyor abi bunu? yer altında falan mı eğitimini veriyorlar asdsada. yok mu okuyabileceğimiz bir kaynak.

aente vermiş genel hatlarıyla ama detayları ne olacak?

israilde bir şirketten bahsedildi, ismi lazım değil bir şirket 100 bin dolardan fazla yatırım yapmış ve şu an organik olmayan bir şekilde ilk 3'de en popüler keywordlerin birinde site. detayını kodunu merak etmiyorum, sadece mantığını merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@patice

thisiswhyiambroke.com gibi bir sitenin (her ürün için ayrı ayrı özenli 150 karakterden az özet geçer nitelikte bir açıklaması hariç bişi yazmıyor neredeyse sitede) google üst sıralarda bulunabilmesi için ne gibi keywordlere odaklanması gerekir.

Diyelim ki thisiswhyiambroke benim sitem , ve kimse adını duymamış , en büyük rakibimde shutupandtakemymoney.com , bu siteyle kapışmak için ne tarz keywordlere odaklanmam ne tarz kelimeler sonucu insanları kendime yönlendirmem gerekir.

Daha kısası , bu tarz bi sitenin googledan gelen sayısını nasıl arttırabiliriz. Sitenin adı ne olsa mesela neye odaklansa en büyük faydası olur. Hani bu tarz bi site açıp adını gübre.com koyarsan zaten kafadan pek başarılı olamazsın gibi duruyor çünkü :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...