bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 doğru bölüme mi açtım bilemedim ama başlığın izah ettiği gibi: güncel (bu en son bir şeyleri değiştirdi galiba google) SEO öğrenebileceğim kaynak arıyorum arkadaşlar (kitap mümkünse). teknik detaylarını* öğrenmeyeceğim sadece mekaniklerini bilmek istiyorum. işi yapacak kişi değil, yaptıracak kişi boyutunda kontrol ve yönlendirme amaçlı bilgi sahibi olmam gerekiyor. teşekkür ettim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 zor olay kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 seo gayet kolay bir olay kolay gelsin :) seodan kastın siteyi ilk sayfalara çıkarmaksa evet, yok gidip sikimsonik işe yaramayan 32402349230 satırlı php kodları javadan 64bitlik logic algoritma oradan natonun üssü aman allahım nasanın sataliteine bağlandım tarzı hareketleri kastetmiyorsan evet seo kolay özgün içerik gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kaynak var mı peki benim yabancı olduğum konseptler, sadece ne olduğunu biliyorum yani asdasd neye göre özgün içerik tanımlanıyor, keywordlerde sonuçlar hangi kriterlere göre çıkıyor, siteye ne tür ayarlar çekilmesi gerekiyor, başka sitelerden yönlendirme yaparak nasıl falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 websitesine bile razıyım kitap yoksa sadece güncel ve doğru bilgi verdiğini bileyim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 yaptıracagın insanlardan tuto iste, bir medya ajansından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 amacım zaten web ajansından neler talep etmem gerektiğini öğrenmek, saldım çayıra siz bunu yaparsınız koçlar diye güvenemeyeceğim kadar öneme sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 blog tarzı bişeyse bu gune kadar sağda solda okuduğum tüm yazıların ortak olduğu nokta şu orjinal içerik, güncel içerik, düzgün html tag kullanımı gerisi teknik detay kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 yok benim şahsı bir şeyim değil portal kuruyorlar büyük hedeflerle haliyle seo çalışması çok büyük önem taşıyor. kaynak akıtmadan önce doğru bir şekilde seçim yapacağımızdan ve iş verdikten sonra takibini yapmak için temel bilgilerine ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 http://www.seomium.com/seo-arama-motoru-optimizasyonu/seo-arama-motoru-optimizasyonu-nedir-nasil-yapilir.html - http://static.googleusercontent.com/media/www.google.com/tr//intl/tr/webmasters/docs/arama-motoru-optimizasyon-baslangic-rehberi.pdf bu ikisi için abc'sine genel hatlarıyla hakim olmak için gayet yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 seoyla uğraşmak böyle karaborsayla uğraşmak gibi bişey ya. ne kadar çakallık varsa bilmen gerekiyo bu işle ilgili. çok fazla dalavere var ıvır zıvır var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 öğrenen nasıl öğreniyor abi bunu? yer altında falan mı eğitimini veriyorlar asdsada. yok mu okuyabileceğimiz bir kaynak. aente vermiş genel hatlarıyla ama detayları ne olacak? israilde bir şirketten bahsedildi, ismi lazım değil bir şirket 100 bin dolardan fazla yatırım yapmış ve şu an organik olmayan bir şekilde ilk 3'de en popüler keywordlerin birinde site. detayını kodunu merak etmiyorum, sadece mantığını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 organik olmayan bi şekilde demek ne demek ? organik arama sonuçlarında çıkmıyosa reklam alanında çıkıyodur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yok yönlendirme yapıyorlar bir şey yapıyorlar. organik olsa o kadar pahalı olmazdı. "kandırmaca" lı yani. bende tam bilmiyorum, yanlış konuşmayayım. ama o keywordlerde o kadar kısa sürede o sonuçları almaları normal değil. ps. reklam alanında çıkmıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 şöyle bi olay da var google gıcık olursa siteye onu sandboxa alıp bi daha arama sonuçlarında çıkmamasını da sağlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 dediğim astronomik meblağlar ödenirken herhalde bunun anlaşması yapılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 onların jew aga onlarlan uğraşılmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hanım gel patice said: seocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hanım seo'cu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 valla bi ara yapmışlığı hatta şu andada fikir vermişliği falan var asnırım sertifikasıda var bi gelsin o bilio detayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 eyvallah yengemiz bir kaynak gösterirse öğrenebileceğim genel hatlarıyla çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 meraba ben patice. buyrunz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sertifikayı nerden alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 vereyim ben gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 @patice thisiswhyiambroke.com gibi bir sitenin (her ürün için ayrı ayrı özenli 150 karakterden az özet geçer nitelikte bir açıklaması hariç bişi yazmıyor neredeyse sitede) google üst sıralarda bulunabilmesi için ne gibi keywordlere odaklanması gerekir. Diyelim ki thisiswhyiambroke benim sitem , ve kimse adını duymamış , en büyük rakibimde shutupandtakemymoney.com , bu siteyle kapışmak için ne tarz keywordlere odaklanmam ne tarz kelimeler sonucu insanları kendime yönlendirmem gerekir. Daha kısası , bu tarz bi sitenin googledan gelen sayısını nasıl arttırabiliriz. Sitenin adı ne olsa mesela neye odaklansa en büyük faydası olur. Hani bu tarz bi site açıp adını gübre.com koyarsan zaten kafadan pek başarılı olamazsın gibi duruyor çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar