Ayfon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Chest-Triceps gününden sadece Pull-Over beni zorlayacak gibi görünüyo. Bank'a sadece üst sirti dayayarak, popo bosta, dizler kirik sekilde yapmanin tam olarak avantaji nedir? Deger mi kendimi kasmama? Sanirim üst karin kaslari icin o pozisyon.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bu şekilde yap diğer pozisyon beli zorluyor arkaya doğru ellerini açtığında bel boşluğa çıkıyor riskli. omuzlarının duruş pozisyonunu da iyi ayarla düşme arkaya dirseklerini kırarken. bir şey daha hareketleri yaparken çalıştırdığı kas grubunu öğren hissetmeye çalış o kasın kasıldığını hissetmiyorsan bil ki yanlış yapıyorsun. bunuda kenara yaz burdan da bakabilirsin güzel site http://www.exrx.net/WeightExercises/PectoralSternal/DBPullover.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 dün bir doktora öğrencisi ile konuştum nasıl daha hızlı yağ yakarız diye sordum, başladık konuya anlattı da anlattı en sonunda ben her gün 30dk cardio + 7 hareket karın + 8 hareket ağırlık çalışıyorum dedim. benim için 1 hareket ağırlık 1 hareket karın 5dk cardio şeklinde gitmemi söyledi bakalım bir süre böyle yapıcam nasıl olucak görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 5 dakika (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 valla öyle söyledi işte bilmem kaç kişi üstünde bilmem ne testleri yapmışlar hep terim isimi aklıma gelmiyo bu tarz çalışanlar diğer 2 denek gruba göre daha iyi sonuçlar vermiş ama yine dedi ki bu demek değildir ki bu doğru dedi insanlığın geri kalan kısmını 3 5 kişiye dayanarak değerlendirmek doğru değil dedi vücut geliştirme kondisyon falan bunlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir haftalık düzenli kan tahlili ve profesyonel birinin bu tahlile göre seni değerlendirmesi ile ancak doğru sonuca ulaşabilirsin dedi. yani işin özü şu ki kendini iyi hissettiğin şey doğru şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 5 dk kalbi cok yormasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 peki o 5 dk lik cardio u hiit seklinde calismani da soyledi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 hitt farklı bir teknik bunun ile alakası yok. hız konusunda konuşmadık ben 12 km ile 30dk koşuyordum yine aynısını yapıcam 1dk 7 4dk 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 beyler gym cardiometer tadında bişeyler biliyosanız paylaşın allah rızası için. Kardio da az çok görüyoruz ortalama kaç kalori yaktığımızı da belli bi ağırlık programıyla belli kiloda ortalama insan ne kadar yakıyo falan onları hesaplayan bişey olsa güzel olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 gir bilgileri koşu bandı bilgisayarına çıkarsın karşına ne yaktığını. üstüne kalp nabzını da ölçüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 zaten kilo yaş günlük nabız orantısında belli bir nabız aralığı var yağ yakmak için, her insana göre farklı. o değeri aşman bi işe yaramıyo fazla,o aralığın altında kalman da eksik çalıştığını gösteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 http://musclefanatics.com/1513/kettlebell_lifts.html Turkish getups diye hareket varmış sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ben yapıyodum onu kettlebelle de bi boka yaramıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 hatta sol arka bacak kasımı zorlayıp 1 senedir acımasına sebep olmuş olabilir o hareket =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 biliyorum o hareketide boşa enerji harcıyormuşsun gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Esh said: gir bilgileri koşu bandı bilgisayarına çıkarsın karşına ne yaktığını. üstüne kalp nabzını da ölçüyo. yok zaten cardioda ölçebiliyoruz input girince onda sıkıntı yok. Ben şey diyorum mesela ben bilgileri gireyim yaşım şu kilom şu, ve gym programımı gireyim şu kadar ağırlıkta şu kadar bench, üstüne şu kadar ağırlıkla şu kadar set deadlift, bu kadar püsür falan. Yani 1 saatlik ağırlık idmanında az çok ne kadar kalori yakmışım bilgisini edineyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 e tamam işte metabolizmaya göre değişir o aynı kiloyuz boyuz aynı apırlığa gireriz atıyorum ben 10 kalori harcarım sen 15 harcarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Wolas said: e tamam işte metabolizmaya göre değişir o aynı kiloyuz boyuz aynı apırlığa gireriz atıyorum ben 10 kalori harcarım sen 15 harcarsın peki bu işin ortalama estimate i yok mudur, metabolizmanın belli parametrelerinin bilgisini verince ortalama bişey çıkartan. Misal, bazal metabolizmayı verdim benim vücut doğamı az çok tahmin edip verdiğim programın bana kaç kalori yaktırdığını söyleyecek? şansımı çok zorluyorum farkındaıym, yok sanırım böyle bi online hesaplayıcı ya da formüller vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 varsa da ben bilmiyorum da bu kadar bilgi adamı kör eder zaten fazla kasma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Wolas said: varsa da ben bilmiyorum da bu kadar bilgi adamı kör eder zaten fazla kasma :) ağırlığını kaldır geç diyosun yani =) raad ol ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Spordayken ben http://vinebox.co/u/wdwCfZJvBcv/whN45XDCiNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ehehe çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Selamlar Hani böyle insanlar fotolarına yorum yaptırtıyorlar ya, siz de görmüşsünüzdür illa hep ''göğüsler geri kalmış, göğüse ağırlık ver'' fln tarzı yorumlar geliyor. Benim de göğüslerim vücuduma oranla çok geride. Nasıl göğüse ağırlık verebilirim, haftada iki kez falan mı çalışsam? Ptesi Göğüs-Biceps Çarşamba Sırt-Karın Cuma Omuz-Triceps gibi bir programım var şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Bacak eksik kalmış, karın yerine bacak çalış. Çarşamba cumayı yer değiştir. Karın çalışması eklenebilir hepsine. Öyle yaparsan direkt benim eski program :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 haftanın 7 günü gogus calısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar