Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Jaegerjaquez said: 1 bardak yumurta ne mesela bardağın içine yumurtaları mı koycam boşluk kalcak o boşluklar dahil mi sıkıştırcan mı yumurtayı falso hep 1 bardak yumurta beyazı diyor beyazını ayırıp bardaga koyuyorsun
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 varsa çözemediğin basit şeyler hayatta yardımcı olayım 1-2 saat onlineım
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 tamam yumurta fail dı da hala saçma olduğunu düşünüyorum birimlerinin brokoliyide açıkla elin değmişken
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kasla zekanin ters orantisi bir kez daha kanitlandi. sana brad pittin fight clubtaki hali olamazsin demedim, matt damonin good will huntingdeki hali olamazsin dedim.
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ÖLÜRLER Mİ KİMİ O CUP KULLANIR KİMİ BU CUP KULALNIR
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Jaegerjaquez said: hani su bardağıydı matematik fizik falan zayıf mı? uzunluk hacim ağırlık falan? özkütle vs
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 evinizde tarti mi var lan gavatlar, neyi sikayet ediyosunuz. ceygirda vardir her turlu olcu birimli alet hearlde asdf.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi sen görmedin herade onu burada biri var pişmiş eti tartıp yiyormuş
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Fistan said: Jaegerjaquez said: hani su bardağıydı matematik fizik falan zayıf mı? uzunluk hacim ağırlık falan? özkütle vs yok değil sorduğun için saol
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ne bileyim bilemedim tam ben mühendisim gözüme de güvenirim bu konuda belki herkeste o beceri yoktur, eğer beceri ise tabi bu da haksızlık etmeyeyim daha fazla
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 fizigi baya iy, hacmi de fena degil. bisepleri yanlis yapiyo ama biraz, onlari duzeltmesi lazim.
Öne çıkan mesajlar