Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IEM kulaklık

barbu

Öne çıkan mesajlar

Abi konfor istiyorsan açık kulaklık alıcaksın, eğer evinde sesi izole etmek istiyorsan g930 al ama o kulaklık kulağını sıkar, ve uzun süreli kullanımda gerçekten rahatsız eder.

Bir alt modeli inanılmaz kafa deliyordu bir süre sonra.

http://www.amazon.com/Sennheiser-360-Headset-Pro-Gaming/dp/B003DA4D2U/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1385665182&sr=8-1-spell&keywords=seinheisr+pc360

ben bunu oneririm ama pahalı tabi. gaming olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte o fiyatlara çıkarsam o zaman daha kalite şeyler de bulunur. gidip 10 dolara da zalman mic alınır harbiden.

bilemedim yani. ya şunları deneyebileceğim yer var mı istanbulda? gerçi 10 dakikada da anlaşılmaz ki.

bunu almayı düşünüyorum. hiç olmadı satarım abi. çok aşırı bir indirim var. ama işte kendim kullanımım için lazım birşey. webcam microfonundan konusuyorum yıllardır sfds. o yüzden kendime rahat edeceğim bir şey lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Logitech olarak bilmiyorum ama ayni fiyata satilan Creative ile su Steelbilmemne firmasinin oyun kulakliklari o Philips Downtown'dan daha kotu ses kalitesine sahip ve daha rahatsizlar. Bunu alirsan sadece oyun oynarken kullanirsin yani, eger baska amacim yok diyorsan al, yok arada muzik de dinlerim diyorsan iyice bir dusun derim.
Sosyal ağlarda paylaş

@barbu abi bilmediğin aletler hakkında fikir sorup sonra fikirimizi yorumluyorsun :) Direk amazon reviewlarını oku kararını ver madem. Attığın logitechi ben kullandım, sadece pilin ekstra ağırlığı falan değil, ilk taktığında kısa süre kullanımda rahat hoş gelebilir ama baya baya ağır gelmişti, terletme yapmıştı bende. Kısaca darlamıştı uzun süreli kullanımda.

Ben şu linktekinin bir önceki versiyonunu da kullanmıştım, o senin gösterdiğin logiteche göre tüy gibi hem de kulağa baskı yada terleme yapmıyor mesela ona bakabilirsin.

http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-carcharias-for-xbox-pc
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

@barbu abi bilmediğin aletler hakkında fikir sorup sonra fikirimizi yorumluyorsun :) Direk amazon reviewlarını oku kararını ver madem. Attığın logitechi ben kullandım, sadece pilin ekstra ağırlığı falan değil, ilk taktığında kısa süre kullanımda rahat hoş gelebilir ama baya baya ağır gelmişti, terletme yapmıştı bende. Kısaca darlamıştı uzun süreli kullanımda.

Ben şu linktekinin bir önceki versiyonunu da kullanmıştım, o senin gösterdiğin logiteche göre tüy gibi hem de kulağa baskı yada terleme yapmıyor mesela ona bakabilirsin.

http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-carcharias-for-xbox-pc

burada bir tek gerge'nin önerisine katılmadım. daha doğrusu ona da katılıyorum ama o fiyatlarla değil. ayrıca zaten kafamdakileri yazacağım ki sizden gelen cevaplarla deşeyim, netleştireyim. normal sizin fikirlerinizi sorup yorumlamam.

kendi kullanımım için kesin alsam mı emin değilim işte. ama sırf alıp satabilirim bile :D

razer için tek kötü yorum olarak dandik malzeme diyorlar. kullanan birileri var mı patiden? mesela kraken için çok rahat ama hemen bozuluyormuş malzemesi.

webcam mic inden kurtulmaya karar verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bir başka soru. genel olacak biraz.

razer kraken pro ile 7.1 arasındaki tek fark 7.1 desteği sanırım. ama fiyat farkı nerdeyse 35 dolar filan.

sadece 7.1 desteği ne kadar fark yaratır? 35 dolarlık bir fark olacağını düşünmüyorum. paso fps filan da oynadığım yok. pro hiç değilim. ama almışken de iyi birşey olsun isterim tabiki.

bütün bunlar ışığında 7.1 i salla der misiniz?

edit: bütün markalar için sordum aslında. 7.1 önemi açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
steelseries siberia v2 nasıl? rahatlık açısından özellikle. mesela kraken pro ile karşılaştırırsanız hangisi dersiniz?

d&r da indiriem girmiş %31. nerdeyse amazon fiyatına yakın. kraken pro getirtmeyi düşünüyordum. Eğer iyi, rahat derseniz alabilirim. indirim çekim de vardı hem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...