Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S-H said:

sezon 4 ödülü Championship Shyvana, şimdilik popüler olmayan bir şampiyona gelmeseydi keşke ama güzel duruyor.

s4 ödülü victorious morgana yalnız. o şampiyona kostümü.
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

S-H said:

sezon 4 ödülü Championship Shyvana, şimdilik popüler olmayan bir şampiyona gelmeseydi keşke ama güzel duruyor.

s4 ödülü victorious morgana yalnız. o şampiyona kostümü.

aa doğru ben onları karıştırmışım pardon.
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

Fnatic akıyo yine galiba.
İş yerinde internet baya kötü bakamıyorum maça, bakan varsa yazsın şuraya bişiler

tokatladılar koniçivaları
bitti maç
Mesaj tarihi:
oyun sırasında Deft'e bak lan adam ne kadar soğukkanlı 10-12k gold gerideyken bile adamlar teamfight kazanıcak gibi duruyolar diyodum.

yenildikten sonra ağladı çocuk sdfh.
Mesaj tarihi:
daha worlds bitmedi ama dark passage'ın toplane ve adcarrysi takımdan ayrılmış lel.

sivri zekalının teki de leaguepedia sayfasına toplane'e impact adc'ye piglet yazmış ahaha.
http://lol.gamepedia.com/Dark_Passage#Player_Roster
Mesaj tarihi:
naru tr de iyi oynuyor ama wildcard da başarı elde etmeleri holy ve fab sayesinde idi. geri kalan tr de yine ikinci ve üçüncü olurdu ama dp yi carryleyen ve dünya kupasına çıkartan ikili ayrılmış. birisi hwa ya öbürü de lethilion un takımına gitmiş.
Mesaj tarihi:
turnuvada çok çektiler narunun solo q oynar gibi lane'de çakılı oynamasını, bu kadar ezilmelerinin en büyük nedenlerinden biriydi. mid lane çakılı kalınca jungle vs. de etkileniyor zaten
Mesaj tarihi:
fnatic'in tek maçı kaldı samsung blue ile.

@sleepingdeath inhib değil nexus, yanlış anlaşılma olmasın izlemeyenler için.

koreli casterlar da çok iyi ya.
http://www.youtube.com/watch?v=YjMGhmg2kZQ
Mesaj tarihi:
fnatic için sıkıntı o zaman ya, çok iyi de oynadılar aslında, yazık olur elenirlerse.

edit : kaybettikler oyunlarda en zayıf halka hep soaz olarak gözüktü bana, umarım replace ederler. çoğu zaman etkisiz kalıyor.
Mesaj tarihi:
soaz, o bi orda bi burda biten omg maçında rumble oynamıştı, ilk defa oynamış olabilir dsf.
sonra lmqya karşı tekrar aldı onda iyiydi.
pool'unu biraz genişletmesi lazım, napıcağını bilemeyince lulu yapıştırıyor hep.

nedense avrupanın sıkıntısı toplane gibi, wickd de öyle ireliadan başka bi şey oynayamıyor.
dyrus, balls gibiler metaya uyum sağlıyor hep.
gerçi bu biraz da avrupa takımlarının kendine has stilinin olup, amerikalıların korelileri c/p yapmasından da oluyor.
Mesaj tarihi:
lulu ile iyi oynasa ona da eyvallah diyelim de standardı yok ki sürekli bir berbat oynama ihtimali var. hatta bu turnuvada yine lulu ile feci batırdı, ilk oyun olabilir.

dyrus'ta tsm'in en zayıfı bence ama bu turnuvada özellikle rumble ile süper oynadı. ama çok oyuncu değiştirdiler hani alışma vs gözardı edilebilir.
Mesaj tarihi:
en zayıf halka amazing ya bence, oyun stilini pek beğenmiyorum ama bi cyanide gibi batırmıyor tabi.

bi de dyrus yeni toparlanmaya başladı. reginald, oddone ve xpecial zamanlarından adam daha oyun başlamadan kafasında yenilgiyi kabullenmiş çıkıyordu maçlara. bjergsen ve lustboyla baya cesaretlenmeye başladı.
Mesaj tarihi:
ahasdsadfgah off
kabum alliance ı yenmiş lan AHAHAHAHAHAHAHAHA
irelia banlamışlar ve yenmişler AHASDFUIDHSSDG

dün najin white shield'a bi tane bile kill ve objective vermeyen takım tek ireliaya bakıyor ya. yılın komedisi.
Mesaj tarihi:
şimdi omg 2 maçıda yendi diye üstte oluyorlarmıydı bilmiyorum öyle bir kural varmıydı ama fnatic yense omg ile tiebreaker oynayacaktı, onun dışında fnatcin sorunları olduğu barizdi, xpeke ve rekless dışında diğer 3ü çok formsuz hani soaz cyanide falan demişinizde yellowstarda bayaa kötü bence, bu arada bu bebe yarı türk heralde Bora Kim ne ya.. bu kadar kötü şansa rağmen fnatic'in 1 hit ile üst turu kaçırması çok kötü, alliance gelince koca bir lol bu kadar dar pick poolu ile anca bu kadar tamamen kendi aptallıkları.
Mesaj tarihi:
bu turnuvada çok gördük, zed'e karşı talon alınmasının mantığı nedir ?

ultileri takas etmek falan belki ama her seferinde talon ezildi. sanırım tüm talon pickleri zed'e karşı, zed alındıktan sonra yapıldı.
  • Yeni Oluştur...