DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Baya hoş olmuş aslında beğendim, login ekranı direk blizzden arak ama (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 na yarı finali var tsm - lmq 5. maç şu an ilk 15 dk nasıl iyi belli değil. kaçıran varsa sonra mutlaka izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 CuteButPsycho said: Lol arayüz için çok güzel bir tasarım çalışması yapmış. https://www.behance.net/gallery/17453071/League-Of-Legends-Redesign Şunu örnek alıp geliştirerek hatta adamı işe alarak baya yol kat edebilir riot. apple mac sürümü için olabilir ancak komple şu tarz olsa bok gibi olur. ios 7 cakması resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Beyler irelia,shen öğretecek var mı? Pro tier oynayan varsa Irelia toplane oynamak istiyorum biraz Eziklemece qeyF yapcemde irelia incelikleri vs alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ikisini de iyi oynardim ama sezon 2 zamani falandi o kadar cok atlayan ziplayan karakter cikti ki eskinin ender jump skillerinden olan q sunun cok bi esprisi kalmadi irelia nin shen de iste full hp kasican tauntla max kisi yakalamaya calisican, flash + taunt falan caliscan, soldaki bari iyi izliceksin ulti kullanmak icin bu oyunda 2-3 aylik periyotlarla pubda mac kazandiran 2-3 hero oluyor sonra bi patchle anasini belliyorlar onlari oynamak lazim hep maalesef sezon 1 de morgana ve ryze allahti (sezon 1 baslamadan oncesi de olabilir bu hatirlayamadim), sezon 2 zamani malph, singed, sezon 3te rumble rengar falan hatirladiklarim. simdi oynamadigim icin bilmiyorum ama kesin vardir yine 1-2 op karakter, ban yemedigi vakit mutlaka bi oynayan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 toplane için şu aralar maokai, ad-nidalee, mundo, ryze, lulu, kayle falan çalış. gnar, rumble ve rengar da iyi gibi soloq için. fantazi olarak ad-alistar da oynayabilirsin w-q combosunu yapabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Curse Vs Lmq Dünya finallerine gidecek son takım belli oldu. Keyifli maçlardı ama Curse'ün 2-0'dan maçı vermesine üzüldüm. Voyboy'u seviyorum iyide oynadı, son maç Akali seçimi pek istediği gibi olmadı. Gerçi sezon boyunca tüm takımları bir şekilde ezmiş Lmq Dünya Finallerine gidemese enteresan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 aynen curse'in 2-0 dan özellikle 3. maçta aha tamam bitti bu iş derken 3-2 vermeleri aptallık oldu. gerçi lmq'ye 2-0 yapmakta kolay iş değil tsm eleyene kadar oraları buraları çatladı. Şu an için tsm in yeni kadrosu na da ezer geçer. Ama internationalda kore takımları ağırlarını koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Benim anlamadığım takımlar sezon boyunca double jungle başlamalar, lane swaplar, 3v0 hızlı kule almalar gibi taktikler yaparken, izlediğim tüm maçlarda herkes lanede normal oynadı. Dünya finallerinde nasıl taktikler görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bizim millet niye bu kadar gerizekalı ya sdf. http://i.imgur.com/5y0j7wU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 simdi bu season 4 awardlari verilince bizim sezon 3te aldigimiz platin cam cerceve gidecek mi? 4te hic ranked oynamadim ona gore girip oyun aticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ABİ BEN SUPPORT RUHLU DOĞMUŞUM RESMEN YA. Oyunda dakka 21, 25 assist, Karşıyı yine harasladım. 20 dakkada 25 assist cok az,Hooklar rezalet övgüleri alıyorum. LANET FAK CİZIS YA mükemmelim ya gerçekten thresh ile sense thresh artık karakterle özdeştim ya. İnvismiş çalıymış fark etmez çok pis oyun oynarım. edit: Bu salaklar turnuva izlemiyor herhalde adamlar 50 dakika oynuyor 9 a 3 falan bitiyor oyun xD 20 dakkada 20 assist az diyor ulan ne kadar iyioynayanı kıskanan yediremeyen mal var su oyunda ya. Karşıma harbiden dayaklayan biri gelince cok iyiydin diyorum bunu demek cok mu zor yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Çok güzel, hemen nickini xXBestThreshXx yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sus la bronz XD a sdf Geçen Alisıtarla tke attım ya harikayım MÜKEMMEL SOL AYAĞIMLAN YAPIŞTIRDIM. Canlansa artık lol forumu ya : D CS THRESH kodu arıyorum atarım 10 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Oyun iyide çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hattok said: sus la bronz XD a sdf Geçen Alisıtarla tke attım ya harikayım MÜKEMMEL SOL AYAĞIMLAN YAPIŞTIRDIM. Canlansa artık lol forumu ya : D CS THRESH kodu arıyorum atarım 10 dolar onu en az 600 euroya bulursun moruk. 10 dolar ne taşak mı geçiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 şansa giftle çıkabiliyor geçen arkadaşa ellerimle attım ama tekrar satışa çıkıcak sanırım 975'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 satışta şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 oha ne ara girmiş satışa lol. neyse ben umutsuzca arclight threshi bekliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 riven gelmiyormuş bu arada. heyecan yaptım da bi' an redditte okudum riot yazısını. fak yu riot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Dünya kupası diye çıkardılar sanırım. Bende alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 şampiyonşip vidyosu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 şampiyona başlıyo bu arada http://lol.gamepedia.com/Riot_-_World_Championship_2014#Group_Stage http://www.twitch.tv/riotgames http://www.azubu.tv/Riot_Games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar