S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hakkaten roccat çok bozdu ya, gambit'in maçlar sarıyor bu aralar, onların dışında da her maç çok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 peke katletti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 HakkiYendi said: gold4 ya da gold3ün promo maçıydı. öyle bi trollediler ki sağolsun veletler, direk geçtik euya. ki eu da çok farklı değil emin olun. gold bile troll dolu Gold 3 ten bronze 3 e 2 macta atmasi sacmaymis. Silver olsa bi nebze anlicamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bjergsen bu hafta da yokmuş uzamış işi lol ya nalcs de bayık olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Yeni team build sistemini sevdim. Tabi sup ve jungler zor bulunuyor o ayrı konu. Herkes mid herkes solo top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 30dk oyun aradığım oldu, çok zor oyun ve oyuncu buluyor. jung + mid duo girdik 30 dk boyunca oyuncu bulamadı. az önce de 30dk sonunda oyuna girebilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Eu westte rahatça buldum ben. Bi de eğer bu sistem rankedlara uygulanırsa daha kolay adam bulunabilir diye düşünüyorum. Tabi rank aralıkları artablir goldla silver 5 ler falan beraber oyun atabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 hero falan seçildiğinden rank için mümkün değil ama rastegele rolü seçilmiş 5 adam bulunabilir aynı zamanda nicklerin de gizlemesi gerekir, aslında ranked için bu sistemin epey değiştirilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yok abi. queue zart diye çıkıo da. adam bulamıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 aa yeni sistem gelmiş builder adc seçtim 1 snde girdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 adc supp insta ya, ben öğlen jungle ile yarım saat falan bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=rgZ0BJr2Cvc 2.00daki twitch yok artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ranked 2ye ayrılsa teambuilderlı ve teambuildersız diye güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 teambuilder efsane olmuş yalnız. ranked için yaparlarsa sadece role seçilir herhalde. o iyi mi olur kötü mü olur karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Ad9EHdkm2UA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bronze at heart http://i.hizliresim.com/K6VZy9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 şu salak riot her şeyi düzeltmeye çalışıyor da normal oyunların matchmakingi direk felaket ya. şu saçmalık ötesi mesela smurflerken denk geldim hadi benim için farketmez de yeni başlayanlar için direk alt+f4 yani zaten lee 1 kere öldükten sonra direk çıktı ki adam haklı yani. http://i.imgur.com/30LNZEq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 e eyvallahta o karşı takım premade? diamond olan. hani adamlara yok senin gibi takım bulacaz 1 saat bekle diyemez yani matchmaking sistemi, öyle bir lüksü yok riotun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 nasıl öyle bi lüksü yok ya lel. hem premade hem full 30 level daha 30 olmamış adamların karşısına koymak ne derece mantıklı sence ? hayır sistem zaten normalde premade karşısına premade getirmeye çalışıyor da madem öyle denk gelmedi o zaman level30lara karşı koy. şunun hiçbir türlü savunması yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 belki 30 level queleyen yok abi tam o anda? ne olursa olsun bi moba bana matchmakinge 30 dk 1 saat bekle derse herhangi bir durum altında, direk silerim yani bu kadar basit ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 tam o anda ne demek ya ? 30 dk bekletmyecekse de 1 saniyede gelecek değil sıra hayret bi şey. şu tamamen zaman kaybı. nerden baksan 20dk direk çöpe gidiyor zaten ki iki taraf da oyundan bi halt anlamıyor. ayrıca ben oyuna yeni başlayanları düşünüyorum sen bırakırsan bırak bana ne. ki şu westte olan bi şey, ben trde 20dk aram sırası beklediğimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 TSM-CLG başlarken diabloda clan chatte biri reginald gösterilince SS EYEBROWS dedi hala gülüyorum lan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 o zaman al bu sana gelsin reginaldın bir AMA'inden http://i.imgur.com/8CuDXsh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ahaha bjergsenin eu oyununda lee sin adam Türk buna gank at o.ç yazıp duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ss ver yada link at bişi yap ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar