Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

Beyler elohell bronze veya silverda var sanıyodum golddaymış ya aq. Ulan 7/0/5 gidiyorum vi jungle. Diyorum oyun bizde, ganke gidip kill almadığım lane yok, kendimi feedledim, adamlarımı feedlettirdim, diyorum kesin alıcaz imkanı yok.

Ulan teamfightta ap carrysi de ad carrysi de SHYVANA'ya focuslanır mı lan ben ulti vs. atıp karşı lucianı %10hpye getirmişken? Ulan yazıyorum sakin sakin focuslanın, adcye focuslanın diye sikleyen yok.

Beyler ya ben katil olacam ya oyunu bırakıcam bu ne aq

Elohell'in ta kendisi arkadaş.
Mesaj tarihi:
dipnot: türk serverında oynamayı öğrenemessiniz weste geçin silverda 3-4 ay takılın gerekiyosa,siz sadece "op" metasını taklit eden replika playerlarla oyun oynuyosunuz orda.Challenger maçı spec yapıyorum o bile westin p1 p2 tier
Mesaj tarihi:
westin server problemleri ve reddit'te okuduğum topiclerden sonra tr ile west arasında sadece server farkı varmış gibi gelmeye başladı.

tr'de geçen sezon gold plat takılanların %80i şu an diamond ve challenger, bunu görünce weste kaçasım geliyor ama orasının farkı da çok yokmuş gibi geliyor, kararsız kaldım.
Mesaj tarihi:
superweekmiş bu hafta eulcs bu akşam 6'da başlıycakmış.
http://lol.gamepedia.com/Riot_League_Championship_Series/Europe/2014_Season/Spring_Round_Robin#Schedule.2FVODs
Mesaj tarihi:
onu bilmiyorum da bi insan bu kadar cassiopeia oynuyosa büyük ihtimalle scriptli bi hack falan kullanıyordur oyunun açıklarını/buglarını kullanıp.
Mesaj tarihi:
CuteButPsycho said:

Server degistirdigimizde siralama icin 10 maci oynuyoruz, bizim bir onceki serverdaki elo ya gore mi, yoksa yeni 30 olmus bi account gibimi hesapliyor ?

bunu bilen var mı acaba, ben de öğrenmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
CuteButPsycho said:

Server degistirdigimizde siralama icin 10 maci oynuyoruz, bizim bir onceki serverdaki elo ya gore mi, yoksa yeni 30 olmus bi account gibimi hesapliyor ?

2 maç oynadık direk tak diye bronz3e koydu bizi
Mesaj tarihi:
HakkiYendi said:

CuteButPsycho said:

2 maç oynadık direk tak diye bronz3e koydu bizi

transfer öncesinde liginiz neydi?
Mesaj tarihi:
Troll diye bence ağlamayın, hakkınızla oyunu taşımaya bakın. Yok efenim adam 2-3 kere öldü felan fistan , kardeşim iyi playersan ve en üst ligde olmayı hedefliyorsan 2 kişi afk bile olsa oyunu taşırsın ağlamanın zırlamanın bu olaya çözümü yok.
Mesaj tarihi:
karşıdakini ezemediği zaman alternatif bi hamlesi yok adamlarının. sıkıntı orda.

bonus:

http://31.media.tumblr.com/b6e0b6a81529757be5233c430092fed6/tumblr_mxi1fbJzP01sqbq7uo1_400.gif
  • Yeni Oluştur...