Sanguin Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 paradoksalkedi said: Beyler elohell bronze veya silverda var sanıyodum golddaymış ya aq. Ulan 7/0/5 gidiyorum vi jungle. Diyorum oyun bizde, ganke gidip kill almadığım lane yok, kendimi feedledim, adamlarımı feedlettirdim, diyorum kesin alıcaz imkanı yok. Ulan teamfightta ap carrysi de ad carrysi de SHYVANA'ya focuslanır mı lan ben ulti vs. atıp karşı lucianı %10hpye getirmişken? Ulan yazıyorum sakin sakin focuslanın, adcye focuslanın diye sikleyen yok. Beyler ya ben katil olacam ya oyunu bırakıcam bu ne aq Elohell'in ta kendisi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 paradoksalkedi said: her gün sinir hastası olmaktan bıktım yeni oyun söyleyin bana beyler sinir hastası olmayacağın bi moba yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 dayz oyna,4 gün falan lol girmedim sonra bi girdim madlife hookları attım çok iyi geliyo asfkaskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 gold olup duo atmak isteyen eleman olursa eklesin Arzamar. duo girmeden girmem bi daha solo q falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bu saatte oyuna girmeyin abi :) veletler takla atıyo oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 dipnot: türk serverında oynamayı öğrenemessiniz weste geçin silverda 3-4 ay takılın gerekiyosa,siz sadece "op" metasını taklit eden replika playerlarla oyun oynuyosunuz orda.Challenger maçı spec yapıyorum o bile westin p1 p2 tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 westin server problemleri ve reddit'te okuduğum topiclerden sonra tr ile west arasında sadece server farkı varmış gibi gelmeye başladı. tr'de geçen sezon gold plat takılanların %80i şu an diamond ve challenger, bunu görünce weste kaçasım geliyor ama orasının farkı da çok yokmuş gibi geliyor, kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 superweekmiş bu hafta eulcs bu akşam 6'da başlıycakmış. http://lol.gamepedia.com/Riot_League_Championship_Series/Europe/2014_Season/Spring_Round_Robin#Schedule.2FVODs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Beyler adam smurflüyormuş. SOLO Q'da rasgeldiydik 2 hafta önce. Tahmin edin hangi maç benim maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 onu bilmiyorum da bi insan bu kadar cassiopeia oynuyosa büyük ihtimalle scriptli bi hack falan kullanıyordur oyunun açıklarını/buglarını kullanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 o skorlara smurf mü diyosun? ip boost alan arkadaş yardım istediğinde ben: http://i.hizliresim.com/Kr4M3P.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 http://i.hizliresim.com/wjMnYg.jpg http://i.hizliresim.com/KZ6d1z.jpg bizim türkler de yapmış http://i.hizliresim.com/wzZ4v9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Sana ashe ın selamı var hangi ashe ın ? Thresh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Server degistirdigimizde siralama icin 10 maci oynuyoruz, bizim bir onceki serverdaki elo ya gore mi, yoksa yeni 30 olmus bi account gibimi hesapliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 k1nJo said: onu bilmiyorum da bi insan bu kadar cassiopeia oynuyosa büyük ihtimalle scriptli bi hack falan kullanıyordur oyunun açıklarını/buglarını kullanıp. ne alaka abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 googlelasaydın bi önce alakayı sormadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 CuteButPsycho said: Server degistirdigimizde siralama icin 10 maci oynuyoruz, bizim bir onceki serverdaki elo ya gore mi, yoksa yeni 30 olmus bi account gibimi hesapliyor ? bunu bilen var mı acaba, ben de öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 CuteButPsycho said: Server degistirdigimizde siralama icin 10 maci oynuyoruz, bizim bir onceki serverdaki elo ya gore mi, yoksa yeni 30 olmus bi account gibimi hesapliyor ? 2 maç oynadık direk tak diye bronz3e koydu bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 HakkiYendi said: CuteButPsycho said: Server degistirdigimizde siralama icin 10 maci oynuyoruz, bizim bir onceki serverdaki elo ya gore mi, yoksa yeni 30 olmus bi account gibimi hesapliyor ? 2 maç oynadık direk tak diye bronz3e koydu bizi transfer öncesinde liginiz neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 gold4 ya da gold3ün promo maçıydı. öyle bi trollediler ki sağolsun veletler, direk geçtik euya. ki eu da çok farklı değil emin olun. gold bile troll dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 lol siz goldda troll bitiyor mu sanıyordunuz. geçen seneki westin d5'ini gösterebilseydim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Troll diye bence ağlamayın, hakkınızla oyunu taşımaya bakın. Yok efenim adam 2-3 kere öldü felan fistan , kardeşim iyi playersan ve en üst ligde olmayı hedefliyorsan 2 kişi afk bile olsa oyunu taşırsın ağlamanın zırlamanın bu olaya çözümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hee taşırsın 2 afk ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 karşıdakini ezemediği zaman alternatif bi hamlesi yok adamlarının. sıkıntı orda. bonus: http://31.media.tumblr.com/b6e0b6a81529757be5233c430092fed6/tumblr_mxi1fbJzP01sqbq7uo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 roccatı da tokatlamaya başladı herkes. bi de 2 oyun üstüste kassadin oynandı çok enteresan bi şekilde. eulcs çok zevksiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar