Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

hakikaten o kadar tiksiniyorum ki kendimden "euro vermeyelim de tl verelim rp ye abi" diye TR ye account geçirdiğim için. kafamı duvardan duvara vursam yeridir ya. öff öf.

ben bu herife oyun kazandırmam diyip afk kalan mı dersin, s.a demeden annelerin bacıların havada uçmasımı dersin ya bilmiyorum abi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticikten birinden TR serverda oynamaktan bıktığım için EUW Lol accountu almıştım. Bi süredir sorunsuz oynuyordum. 3 hafta önce bir iki tane şifre reset maili geldi. Baktım birisi uğraşıyo kıllandım şifreyi değiştirdim. Bir iki gün sonra account banlandı, ertesi günde başka birisi oynamaya başladı.
RPlerle ismini değiştirmiş hemen. Satın aldığım çocuğa sordum benim haberim yok ben oynamıyorum zaten bıktım, bıraktım vs. diyor. Ama ben supporta başvurduğum zaman nerdeyse hangi marka sigara içtiğimi bile soracaklar. Bakalım halen araştırıyoruz vs dediler en son. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı, çözüm yolu öneren?

Account bilgileri vs olmadan hesabın gitmesi imkansız gibi geliyor bana. Satın aldıktan sonra account ismini vs benden başka bilen yoktu. E-mail verification ıvır zıvır onlarıda yapmıştım.

Account ve RP için verdiğim üç kuruş para sorun değil ama olay böyle olunca can sıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Banada benzeri bir şey oldu.

DH'den birinden EUW account aldım ve oynamaya başladım. Bir süre sonra aldığım kişi bana accountu aynı paraya geri satar mısın oynamayı özledim diye mesaj attı. Bende hayır satmam çok az yükseğine satarım dedim. Hiç para harcamadım aldıktan sonra o account için.

Sonra aynen dediğin gibi account ile oynamlar başladı bende şifreyi değiştirdim ama yetmedi.

Sonra bu heriften şüphelendim, supporta ticket açtım. Uzun uzun mailleşmelerden sonra account ile ilgili bilgiler istendi. Bildiğim kadarını verdim ama hesabı bana geri vermediler. Çalan kişinin oynadığını da lolking'den gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...