GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 karşıda ap yoksa veigar almak saçmalık be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 herkesin ccsi düşüyor veigar hala camış gibi aoe 3 sny stun saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 alan yok diye elleşmiyolarda,şu takıma sökmez yani saçma pick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 dignitas yetemiyor, bu kadar açık. tüm koridorlarda gerideydiler, scarra ilk başta khazixi biraz zorladı ama o da yetemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 cruzer ve kiwikid çok sırıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 sonunda güzel bi maç başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 tiesem!tiesem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 şu garibim doublelift harcanıyo ya,herif yaşlandı aptal aptal takımlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bjergsenin leblanc syndra falan oynamasına alıştım, nidalee ile neler yapacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 iyi oynuyo herşeyle oynadığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hakikaten o kadar tiksiniyorum ki kendimden "euro vermeyelim de tl verelim rp ye abi" diye TR ye account geçirdiğim için. kafamı duvardan duvara vursam yeridir ya. öff öf. ben bu herife oyun kazandırmam diyip afk kalan mı dersin, s.a demeden annelerin bacıların havada uçmasımı dersin ya bilmiyorum abi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 2x65 tl rp al eu geç olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 gg, tsm bi sürpriz olmazsa şampiyon olur bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 na da favori zatende,önemli olan dünya şampeyonu olabilmek,skt kaptırmaz gibi çinliler süpriz yapmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 faker gelecek daha , bakalım nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 faker ipe dizer bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 skt değil herhangi bir kore takımını yenebileceklerini sanmıyorum da gene de tsmin en iyisinin sktnin en iyisine karşı oynamak zorunda olması biraz talihsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 türk fsakasfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 özgüven level 9000+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 tsm i korede şu an sadece skt t1 k, kt bullets ve cj blaze yener geri kalanlarını tsm tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4QNCJQmr5gw#t=97 ne güzel yapmış keranacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paticikten birinden TR serverda oynamaktan bıktığım için EUW Lol accountu almıştım. Bi süredir sorunsuz oynuyordum. 3 hafta önce bir iki tane şifre reset maili geldi. Baktım birisi uğraşıyo kıllandım şifreyi değiştirdim. Bir iki gün sonra account banlandı, ertesi günde başka birisi oynamaya başladı. RPlerle ismini değiştirmiş hemen. Satın aldığım çocuğa sordum benim haberim yok ben oynamıyorum zaten bıktım, bıraktım vs. diyor. Ama ben supporta başvurduğum zaman nerdeyse hangi marka sigara içtiğimi bile soracaklar. Bakalım halen araştırıyoruz vs dediler en son. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı, çözüm yolu öneren? Account bilgileri vs olmadan hesabın gitmesi imkansız gibi geliyor bana. Satın aldıktan sonra account ismini vs benden başka bilen yoktu. E-mail verification ıvır zıvır onlarıda yapmıştım. Account ve RP için verdiğim üç kuruş para sorun değil ama olay böyle olunca can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Banada benzeri bir şey oldu. DH'den birinden EUW account aldım ve oynamaya başladım. Bir süre sonra aldığım kişi bana accountu aynı paraya geri satar mısın oynamayı özledim diye mesaj attı. Bende hayır satmam çok az yükseğine satarım dedim. Hiç para harcamadım aldıktan sonra o account için. Sonra aynen dediğin gibi account ile oynamlar başladı bende şifreyi değiştirdim ama yetmedi. Sonra bu heriften şüphelendim, supporta ticket açtım. Uzun uzun mailleşmelerden sonra account ile ilgili bilgiler istendi. Bildiğim kadarını verdim ama hesabı bana geri vermediler. Çalan kişinin oynadığını da lolking'den gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar