Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

öğlen konusmadık bu mevzuları hiç okul bebeleriyle oynadıktan sonra sinirlenmemek elde dğl,ama öğlen iyi abi,olsa olsa 1 tane mal oluyo takımda.Akşam veya gece girince ama herif ward yokken adc ile ebesine push,diğeri sende gördün jungle j4 alıp wriggle falan kasmalar asffasfasf adamlar kule alıp döncene herifler doğmuş geliyo hala orda yarı hp takılmalar neler neler amk sfafas,sözde plat 1 2 ler anasını satim alayı silver plays,he bide bazen sup olursun adc alır adam normal oyunda karakter deniyomuş gibi oynamalar falan,yok abi artık geceleri ve haftasonu silkseler oynamam şu kodumun oynunu,en sonunda dayz aldırcak ipneler
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Bizim arkadaşta kaybedince güzel oyundu lan keyif aldım diyo hiç anlamıyom amk o kadar çekişme oldu kaybedince nesi keyifli.

ya puan olur 40-50 veya 60-80 arası kaybedersin bi tane,benim mantığım 3 kazanim 1 kaybedim bana koymaz kafası,öyle olunca keyif alıyorum tabi güzel oyunsa,ama üst üste yenilince darlanıyo insan ve hepsi akşam saatleri gece saatleri spastik bağımlı lamerlerin egoları yüzünden oyun kaybediyoruz herifler tek başına oynuyo yani westta platta .. yalan hepsi yalan,heriflerde harita diye bi kavram yok zaten 4 kişi altta gidip adc tek başına takılıp midden push yaparken ölüyo orda kek gibi,sonra 2 kişi ayrılıp adamların oraya giderken ward yok bişey yok onlarda ölüyo,midde kalan 2 enayide biziz tabi,5v2 def yapcaz da alcazda oynu zaten 10k gold farkı olmuş bilmemne,boş boş bilmeden oynuyolar anasını satim.Kazanmaya mı giriyosun trollemeyemi,gir normal oyna amk çokmu zor,böyle aptal gibi oynıcaksan niye milletin elosunu silkiyosun,ona sinirleniyorum işte

ama adam gibi kapışırsın lcs stayla yenilirim tamam derim abi güzel oyundu her oyun kazancaz diye bişey yok herifler iyi oynadı derim geçerim ve bu dediğim westte olsa olsa okul bebeleri yokken oluyo,okul saati girip oynıcan çoluk cocuk yokken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...