Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Pis fransızlar. Russia #1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ulan uyudum resmen izlerken gambit maçını,yeni uyandım asffsasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 k1nJo said: wingsofdeath'ten başka leblanc top alan görmedim ben ki o da aklına eseni gaza gelip pickliyor zaten. yine de soloq ile lcs i birbirine çok karıştırmamak lazım. ama onu geçtim zaten tank yokken lee picklemek lee'ye lizard yapmak falan.. saygısızlık mı aptallık mı bilemedim. iyi de bunların trainlerini zaten soloQ ve scrim dışında yapabilecekleri bi yer yok, denemiştir, işe yaradığını gördüyse bi de lcs'te kullanmıştır. lee'ye elder yapmakta da bir problem yok zaten genelde elder + defansif gidiliyor lee'ye, elder yerine golem gidince jungle dönmek işkence oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 deli misin abi. adamlar camp yapıyorlar aynı evde deli gibi. sürekli antermandalar sub takımlarıyla fln. normal sporcu gibi adamlar. aptal takımlardan bahsetmiyorum tabi ki. atıyorum amerikada yaşamıyorsun başka ülkedesin. adamlar seni alıp getiriyorlar. bu manyakların kendi evleri var görmüşssündür illaki. bebeler 16 yaşında her nerdün hayalini yaşıyor fas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 biliyorum camp yaptıklarını da adamlar maç denemelerini scrimlerle başka takımlara karşı yapıyorlar. her takımın öyle alt takımı yok kaldı ki çoğu iyi takımın sadece 1-2 yedeği oluyor, öyle 5v yapacak kadar yedek oyuncuları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 lee'ye lizard soloQ'da normal bi şey olabilir de, lcs ve büyük turnuvalarda golem yapmaktan başka çaren yok. lee, vi gibi herolara golem değil de lizard yapmanın tek bir açıklaması olabilir o da earlyde bütün kill'ler sana kalmıştır böyle ilk 10dk'da 3-5 kill falan belki carrylemek istersin lizard yaparsın ki o da soloqda anca olur. takımda tank yokken leeye lizard yaparsan lcste gömerler seni soloq değil orası. 1 oyunda earlyde çok çok iyi oynayıp bütün kill'leri toplayan bi vi vardı hatırlamıyorum hatırlarsam editlerim, lizard yapmıştı yaşatmadılar fightlarda ve kaybetti adamlar. böyle toplasan 2-3 tane anca olay var yani. pro scenede bunlara lizard yapmak afedersin de mallığın daniskası tr'de 5s oynamıyorlar. hemen hemen hiçbir scrimi izleme fırsatımız da olmadığı için scrim üzerinden yorum yapmak da biraz saçma. soloQ üzerinden de hareket edip oynasalar her oyun bi khazix falan görmemiz lazımdı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 cc durumuna göre,maç gidişatına göre vs bir sürü faktöre göre item pick yapılıyor, ezbere item mı yapılırmış. genelde golem yapıyorlar da yapmak zorunda değiller onlarca oyunda yapılmadı ve agresif jungler picki yapan bir sürü takım var mal olarak mı görüyorsun bunları. jungler full tank kasmak zorunda değil artık. evelynn,wukong, kha, panth jungle gibi popüler picklerin alayı ofansif gidiyor.skor yorumcusu gibi maç sonu yorumu yapıyorsun resmen. soloQ'da deneme yapıyorlar ne alakası var kha'zixle, diamond geçen haftalarda zed jung yaptı mesela o oyun öncesinde soloQ'da son oynadığı 15 oyun zed'ti.soloQ'da gayet train-deneme yapılabilir ki scrimlerde denemeden aldığını sanmıyorum. he sen adamın kafasına göre hiç bi scrimde denemeden leblanc aldığını düşünüyorsan onu türkiye'deki takımlar bile yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben de junglerlar tank olmak zorunda demedim zaten. farkındaysan belli picklerden bahsediyorum lee, vi gibi. pant, wu, eve gibi picklere niye damage kasıyorlar mı dedim ben ? saçma sapan yere çekiyosun tartışmayı. skor yorumcusu gibi de maç sonu yorumu yapmak demek komik olmuş. ban/pick phasede gelip sorsan veya cyanide'ın lizard yaptığı an sorsan yine aynı şeyleri söylerdim. maçtan sonra konuşuyoruz diye skor yorumcusu olduysam sen de öylesin o zaman. kha'zixle de şu alakası var, kha şu an soloqyu kıran bi pick ve de diyorum ki soloqyu baz alıcak olsalar avrupada kha, ya banlanırdı ya picklenirdi. 40 oyun oynanmış EULCS'te 4 kere banlanmış 5 kere picklenmiş. O da eminim gambite karşı banlanmış falandır. diamond'ın zed denemesi de şundan(daha doğrusu değişik şeyler denemesi), adam elise, vi ve lee banlanınca alacak ve takıma uyacak düzgün şampiyon bulamadı ilk etapta ve shen jungle falan aldı comp için, kendi de dedi zaten. soloqda anca picki denersin gidiyor mu gitmiyor mu diye (yani jungle için bi pick jungle ı nasıl temizliyor, ya da toplane ap aldın lb gibi tanklara karşı nasıl damage çıkabiliyor vs.) giderse ona göre comp çıkarırsın. o yüzden de diyorum ki lb top alıyosan, lee jungle almak büyük risk hadi onu da aldın lizard yapmak mallık diyorum. sen konuyu nerelere çekiyorsun. denemeden almıştır falan diye bi şey söylemedim ama denemiştir de diyemem. ha eğer denemeden pick yapan adam istiyorsan onu da söyliyim, hai ilk hafta teemo mid aldı. bjergsen de scrimlerde de hiç görmedik soloqda oynarken de hiç görmedik, teemo geleceğini görmemiz imkansızdı demişti. tr takımlarına gelirsek, sadece c/p yaparak oyun oynayan adamlardan scrimlerde bile değişik bi şey yapmalarını beklemiyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben de ezbere eşya yapılmaz, takımın bir stratejisi vardır, ona göre eşya yapmıştır diyorum. soloQ baz alınmıyor sadece deneniyor diyorum, bir sürü oyuncu hem item hem de şampiyon denemeleri yapılıyor. tamam ben de gidiyor mu gitmiyor mu diye pick deneniyor diyorum zaten. takımların gizli pickleri olması da gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ezbere item tabi ki yapılmaz ama şu an zaten tenacity buildlemeye sebep olarak bütün complarda birkaç tane cc oluyor. ki karşıda leona+grag varken daha da squishy olmak, evet çok dahiyane strateji. gizli pick olarak hai'ın teemosunu diyosan, adam ban/pick phasede karar vermiş takımına oynayabilirim sorun olmaz diyerek almış oyun sonrası röportajda kendi söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Yt16XR5sCzY ağladım resmen shenin yediği halta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 k1nJo said: ezbere item tabi ki yapılmaz ama şu an zaten tenacity buildlemeye sebep olarak bütün complarda birkaç tane cc oluyor. ki karşıda leona+grag varken daha da squishy olmak, evet çok dahiyane strateji. gizli pick olarak hai'ın teemosunu diyosan, adam ban/pick phasede karar vermiş takımına oynayabilirim sorun olmaz diyerek almış oyun sonrası röportajda kendi söylemişti. tek teneacity eşyası golem değil ki onun dışında tek eşya ile tanklıktan çıkmış olmuyor veya oyunda bir tank olması şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 şart değil zaten yenilirsin olur biter. mallık sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 az önce curse tanksız net kazandı oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ben oyunu saint kazandı diye gördüm şahsen. ki o da dünyaları tanklıyordu zaten. dignitas daha iyiydi fightlarda ama onlar da damage çıkamadı mesela. tankiness çok yüksek olmasa da akali iptal olunca fight bitiyordu nispeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bronzieler lcs tartismasin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 HakkiYendi said: spo http://www.youtube.com/watch?v=Yt16XR5sCzY ağladım resmen shenin yediği halta ahhaha shen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 tr girdim smurfe first win alim diye,botlarla girdim asfasf herifler ff attı ya ahahaa böyle bişey hayatımda ilk defa görüyorum,matrix incm amkasfasfsasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 shen ağlattı ahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bu kadar güleceğimi tahmin etmiyordum shene asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 1 saattir random lol moments izliyorum. Dünyanın en güzel şeyi olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 of shen öksürttü gülerken sdfdsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 aq HakkiYendi said: http://www.youtube.com/watch?v=Yt16XR5sCzY ağladım resmen shenin yediği halta sondaki tresh oha arkadaş. en efsane lol videosu tek geçerim. rip alistar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar