KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Evet arkadaslar.THY bir sure once kitalararasi ucuslarda kablosuz internet hizmeti vermeye baslamisti.Malum,Cin'den donuyorum.12 saat boyunca uyuyamayacagimi artik ogrendim.3 tane film izledim.Tuncel Kurtiz'in olmeden once oynadigi MUTLU AILE DEFTERI'ni cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 paticik tarihinde ilk olan ne abi? ha havada interneti diyorsun. almaata'yı başlığa yazmasaydın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 uçuş sırasında yazmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Artistligin kime olm? :) Saka yav.idare edin ahmed kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sigara tiryakileri ne yapıyor o 12 saat içinde, ben çıldırırdım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 dışarıya uzanan hortumlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 quuq said: uçuş sırasında yazmış adam. (tu) Hatta su an ekrana dogru :)-D yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 wc de felan kacak sigara içip yakalansan uçaktan mı atıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 oh valla pilotlar içerde puro tüttürsün gariban yolcu 12 saat azer bülbül gibi kriz geçirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Merak etme.tiryakiler 12 saatlik nikotin ihtiyaclarini havaalanlarindaki sigara odalarina soyle bir girip on saniye durup cikinca aliyorlar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 orda bi buluşma organize edin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben okyanus uzerindeyken adam banlemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 işte o hazzı megan fox'dan bile alamazsın fizban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yörüngeye de yakınken hani asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Yaptığın müzik bir bokla alakalı değil Sade ego tatmini ama gerek beyin Sahneye itekleyin ama yedi tekmeyi Kaderden ekmeği yer altına dökmeyin Bana efelen Raffine kefene merhaba de Ama yinede rapine kelimene devam Sivilceli suratına çok sert bir tokat Seninle küstüm etmem iki kelam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hugh Heffner benim yerimde olmak istedi pm ile ama onu da banledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Murat K. Youtube'dan ünlü ola dursun Karambol belasını Allah'tan bulsun Az evvel beş kere reenkarne oldun Mert İçgören sanki Vanilla'nın oğlu Ice Ice Baby yanındaki teybi kıs Zaten 350 tane şarkı yapmışız Parti yapın aklınız uçucak zaten Kara kadın kucağını açacak matem Doluydu günlerin beynime şok yedim Ama şimdi şimdi boku yedin Görünce napıcağını bilemedi Aldım İstanbul'a biletini Alıkoyup iletirim mesajımı Deli gibi biri dediğiniz eli belindeki her adama Deli gibi biri dediğiniz eli belindeki her adamın Hah madafaka!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 haa konu dışıymış pardon garbage sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ban, ben diye okunur mu lan hiç. banlamak, banlandı derken alınan hazzın onda biri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 fizban said: Hugh Heffner benim yerimde olmak istedi pm ile ama onu da banledim. Abi adamın selamı var senin yüzünden malikanedeki partiye bizi de almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Black-ice said: ban, ben diye okunur mu lan hiç. banlamak, banlandı derken alınan hazzın onda biri yok. şu çok doğru bir yorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 su ictim topii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 uçaklar keko doldu bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Gormemisin eline teknoloji vermisler gidip cok uzun baslikli topic acmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar