Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/001/344/536/d5a6dfebaff54e508be7e41648c56e0e_large.gif Kickstarter: circuit scribe Gif olayi anlatiyor. Ciziyorsun, magnetli devre elemanlari var ustlerine yapisiyor. Cesitli sekillerde devre falan tamamlanabiliyor. Bu kickstarter i tamamlarlarsa sonraki asamada direncler ve diger devre elemanlarina girisiceklermis. Baya baya hosuma gitti. Cocukken mindmaster 5000 mi oyle biseyler vardi (adini cok pis sikiyor olabilirim) elektrikli devre deney setiydi. Milyon cesit kup ve resistanstan kablolama yapip timer, radyo, kapi alarmi, fan kontrol falan yapardim. Elimde boyle bisey oldugunu dusunemiyorum bile. Inanilmaz bir egitim potansiyeli var cocuklar icin. Kiskaniyorum dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 oyy sahaneymıs iki renk olsa bide süper olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bizde sözde çocukken fen dersi gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Resmen videoyu yükleyene kadar 1000 dolar found aldılar yürür bu proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 cok ıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tr ye gelir miki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Çok tatlı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kötü emeller içinde kullanılabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bitince napıyoz murekkepin icinde iletken madde var heralde 10 devre çizdinmi biter bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar