Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben eksik okumuşum asıl, sori bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 tüfek dipçiğine ve kundağına işleme (resim yazı falan) yapabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 sadece dipçikse evet yapabilirim.Namlu ile birlikte makinama sığmaz çünkü. ulfang said: tüfek dipçiğine ve kundağına işleme (resim yazı falan) yapabiliyor musunuz? yaptığım 1-2 çalışma daha Kartal için kişiye özel isim,slogan vs yazabilirim iki kanat arasına. Kartalın ölçü 55x85cm ve 4cm kalınlık kayın ağacı Osmanlı arması 55cm çap 4cm kalınlık kayın ağacı ha birde nostalji yapayım dedim ve sallanan at ürettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Osmanlı arması ve kartal içinde reeldeki yaptığım fiyat 300er tl dir. Yakında Eminönü oklavacıların vs ahşap ürünler satan sokak varya,heh orda filanda görürsünüz.Teklifler geldi. Fakat patiye 250tl den yaparım haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bu osmanlı işlerini kim sipariş ediyor onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 herkes. muhtemelen en çok onlar satıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 çok hoş çalışmalar gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Teşekkür ederim. En çok yaptığım Osmanlı arması evet,sanırım bu tarz yapan benden başka yok. Polüretan dökme filan yapıyorlar ama benim modelden ahşap oyma göremedim. Güçcüğünü de yapıyorum 25cm filan.Gayet hoş duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 2mm galvaniz saç levha kesebiliyormusunuz ihaleye vercez 10000 adet falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Selam, Ben keserim(kestiririm) :D Ben 3mm ve 4mm galvaniz kestiriyorum ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Metal kesimi veya işlemesi yapmıyorum maalesef,genelde ahşap,mdf,kompozit çalışmaları yapıyorum spompas said: 2mm galvaniz saç levha kesebiliyormusunuz ihaleye vercez 10000 adet falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 paramecium said: Selam, Ben keserim(kestiririm) :D Ben 3mm ve 4mm galvaniz kestiriyorum ;) Saygılar. merhaba nakliyat dahil bursada 32kr a yaptırıyoruz, kocaelinde nakliyat dahil 1 tl birim fiyatı var sizin ne civarlarda? özeldende yazabilirsin, kesim sonunda çapak olmaması önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Selam, Paslanmaz veya diğer demir/demir dışı metallere yazı yazabiliyor musun? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Evet metal üzerine yazı yazıyorum şükür aldığımız sıvıyla. Özelden attım mesaj.Yüksek adetliyse özel bir makinedede hallederiz metal için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 öm olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar