roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bi haftadır arıyoruz, bir Teknosa'da teşhir ürünü olarak kalmış aynı model. Gittik onu aldık verdik adama. Bozuk aleti de depomuza aldık inceledik. Darbe falan yok. İçinde su da yok. Son teorimiz şu: bu alet kendi kendine bozuldu. Ötesi yok yani, bu sikko şeyin ömrü doldu ve o salak geceye denk geldi o da. Ama sonuçta bize girdi yani. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Yazik lan uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 adam bozuk olan TV'yi çıkarmak için sizi sarhoş etmiş. öbürünün sevgisine gideceğini hesaplamış falan. film senaryosu çıkar buradan sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 türk hangover ı böyle oluyo demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 aynen piyango patlamış, geçmiş olsun. karma'ya yorulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 "roket adam" said: Ben de öyle dedim, yok abi bu sek içilir dediler. Lan diyorum yok. Sek diyor. Tadına bakıyorsun dudakların yanıyor zaten öyle leş bir şey. Bildiğin LEŞ. SAF ALKOL. Ciddi söylüyorum ölmediğinize şükredin. Bu tarz yüksek alkol oranından çok giden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Son durum: - Bu ay son taksidi ödedik. Ücreti tam yarı yarıya ödedik içerideki odada yatan arkadaşımla. Neyse ki arkadaşlığımıza bir zeval gelmedi. - LCD TV'yi ödediğimiz arkadaş askere gitmeye karar verdi. Yarın birliğine katılacak. - Evin, ve LCD TV'nin de sahibi iş arkadaşı işten ayrıldı, İstanbul'dan kaçıp memleketine geri döndü. Yorum yapan herkese teşekkürler. Seni seviyorum Paticik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bozulan lcd tv'ye ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Şirketin teknik servisindeki babası tamirci çocuğa verdik. Sıvı teması var, panel değişecek dedi. Orada duruyo galiba hala. Alın parçalarını kullanın falan demiştik en son sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 In nomine Patris et filii et Spiritus Sancti Amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar