Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "roket adam" said: alkolü getiren arkadaş ev sahibi değil. benim arkadaşım - alkolü getiren, yatak odasında yatan. iş arkadaşı - evini açan, gece sevgilisine giden. lcd tvsi bozulan kişi. ben - ben. öteki eleman ayarlanmış işte gitmiş içeri yatmış seni de salona itelemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kavurma said: Esnaf said: tv ye kaymış olabilirsiniz. kuvvetle muhtemel kim bilir ne vardı televizyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 imamizer said: "roket adam" said: alkolü getiren arkadaş ev sahibi değil. benim arkadaşım - alkolü getiren, yatak odasında yatan. iş arkadaşı - evini açan, gece sevgilisine giden. lcd tvsi bozulan kişi. ben - ben. o zaman 2 kişi seni oyuna getirmiş aralarında anlaşıp kurban seçmişler. o odada seni yatırmışlar bi de özellikle. tv yi iteleyecekler o odada sen uyudun diye. gg kalp kalbe karşı sevişek mi auehauhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "roket adam" said: Ben de öyle dedim, yok abi bu sek içilir dediler. Lan diyorum yok. Sek diyor. Tadına bakıyorsun dudakların yanıyor zaten öyle leş bir şey. Bildiğin LEŞ. SAF ALKOL. hep merak etmiştim ne olur lan acaba diye sarhoşken bi kaç kez deniyim dedim de götüm yemedi dil boğaz mide durumları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bol bol su iç bu arada roket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 su ve kefire aban abi rahatlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 git bi kelle paça iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Gece elektrikler gidip geldiyse yüksek akım falandan dolayı olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 eczaneden alkol alip ondan icki yapan bi eleman vardi. o aklima geldi. tabi o zehirlenmemek icin birseyler katiyodu icine, icilcek hale getiriyodu. iyi zehirlenmemissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bi ara adamın teki sahte yeni rakı yapıp tekellere satmıştı,içenler ya kör olmuştu yada ölmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Esnaf said: git bi kelle paça iç dil beyin hmphs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "roket adam" said: ne olduğunu ben de diğer arkadaş da hatırlamıyoruz. hiç bir fikrimiz yok, o ara kayıp. "roket adam" said: yok abi düşmemiş, imkanı yok düşmesinin. buna %100 eminim. düşse net hatırlarım çünkü. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Marty said: eczaneden alkol alip ondan icki yapan bi eleman vardi. o aklima geldi. tabi o zehirlenmemek icin birseyler katiyodu icine, icilcek hale getiriyodu. iyi zehirlenmemissiniz. iyi de o yapılır? eczanede etil alkol satılıyor ki herhangi bir içkinin içindekilre bakarsan görürsün etil alkolü. oranı önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 adam biliyodu iste, birseylerle karistirip iciyodu gayet guzel bisekilde. bunlar direkt saf halini icmisler. %95 nedir yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 abi valla ya sağlam cesaret ister o iş öyle sek fln lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "roket adam" said: yok abi düşmemiş, imkanı yok düşmesinin. buna %100 eminim. düşse net hatırlarım çünkü. evde bir imac var, bir de lcd tv. imac ona bağlı, müzik falan dinliyorduk. gece yatarken kumandayı bulamadım sonra boşver dedim açtım güzel bi şarkı pcden. yattım uyudum. açık bıraktık yani tvyi. su döktüğünüzü hatırlamıyorsan düştüğünü de hatırlamıyor olma ihtimalin gayet yüksek valla :D bana da düşmüş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 abi roket adam kaç yaşındasınız olm naptınız siz tam noobluk yemin ederim yok böyle bişey sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bence diger odada kalan sözde arkadasin gece sana hallenmek icin salona geldi karanlikta tv yi devirdi panikleyip sana dokunamadan tv yiduzeltip kacti... sen ucuz yirtmissin hala tv derdindesin, sana gelecegine mala gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 tv yi düşürcem sonra panikleyip geri yerine koyacağım, ama bu arada adam uyanmamış olacak direk kapıda bilet kesmeye başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 adam nickiyle musemma. roket olmuslar. edit: mustesna ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 dirsek atmış biri ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 imamizer said: tv yi düşürcem sonra panikleyip geri yerine koyacağım, ama bu arada adam uyanmamış olacak direk kapıda bilet kesmeye başlarım. Koptum valla. Ticari zekandan korkulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Cano Muhtulemen tv kapalıyken dizinizle filan dokundunuz sağlam bi şekilde ondan farketmedinizde... o yüzden hayırlamıyorsunuzdur önden veya arkadan aldığı sert darbe ile paneldeki 1 -2 temessızlık varsa böyle yapıyor hemen... tamir edilir. panel değişcek derlerse 400$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 tv 500 lira etmez abi panele 400$ vermeyin sakın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 asddafafa saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar