roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 dün gece bir iş arkadaşımızın 1+1 evinde toplandık. 3 kişiyiz. benim arkadaş polonyadan spirutus diye bir şey getirmiş, %95 alkollü garip bir içki. deneyelim dedik. denedik, geberdik sarhoşluktan, gece iş arkadaşı kız arkadaşının yanına gitti bizi evde bırakıp, diğer arkadaşım yatak odasına geçti, ben de salonda yattım. işte kusmuk baş ağrısı falan filan. buraya kadar normal. sabah kalktığımızda fark ettik ki lcd tv ve bilgisayarı açık bırakmışız. lcd tv'nin sehpasının etrafında su var. su dökülmüş etrafa. sehpa da parke de su içinde. tv üzerinde su yok ama. bir bardaktan fazla hatta. televizyonun görüntüsü ise aynı şu şekilde: http://i.imgur.com/JIsJAuw.jpg ne olduğunu ben de diğer arkadaş da hatırlamıyoruz. hiç bir fikrimiz yok, o ara kayıp. su neden döküldü, nasıl oldu, tv nasıl bozuldu bilmiyoruz. ama tvnin su ile bu şekilde bozulacağını sanmıyorum. teorilerimiz: 1) lcd tvye su döküldü, böyle oldu. 2) tv'nin ömrü doldu, durup dururken oldu. sorular: 1) her iki ihtimalde de sizce o odada yatan kişi olarak ben mi, yoksa o evde kalan iki arkadaş biz mi, yoksa üçümüz mü lcdtvnin bedelini ödemeliyiz? 2) bu tarz bir hasar su temasıyla olur mu. sıvı temasıyla olmuş olsa hiç çalışmaz gibi geliyor bana, zira panel hasarı var. ama durum bu. Bu arada bu içki dünyanın en gereksiz içkisi. Öleceğiz diye korkuyoruz şimdi, umarım bir sıkıntı olmaz. İbretlik olur hastanelik falan olursak. İçmeyi bırakalı 8 saat oldu, umarım bundan sonra bir şey olmaz.
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 oha %95 ne lan asjlfahsf benim laptop da düşünce aynı bu şekil olmuştu düşürmüş falan olabilirsiniz
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben iki biraya sarhoş olan bi adam olarak bundan dört şat, iki tekila şat, üç de bira içtim. hiç gerek yoktu, çok pişmanım. alkolü bırakma noktasına geldim bugün. 1'de içmeyi bıraktık, şimdi işe geldim ama hala başım dönüyor. gerçekten korkuyorum hastanelik olucam diye.
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Nasil yani burda verilen karara gore tamir masraflatini kimin vericegini mi belirleyeceksiniz. Bence arkadas tv yi bozdu bozdugunu anlayinca kiz arkadasima gidiyorum bahanesiyle kacip otelde felan yatti tv nin parasini ister sizden bide utanmadan.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 evet abi. sonuçta adamın evindeyiz. o bozup da bize atacak bi adam değil, öyle ufak hesaplara girmez yani. zaten parası var adamın. ama olaya bi açıklama ya da çözüm getirmemiz lazım. getiremiyoruz.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Of nasil kokuyosundur simdi sfdsda Olsun boyle dagitmak iyidir, bilgisayar basinda gecen zamanin kiymetini anliyosun.
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 %95 alkol ne ya. yangın çıkmamış iyiki.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ispirto iste ya, polonyadan ne gelecek baska? Bi castingci amatorleri bi de no name ispirtolari var. Ben castingcileri tercih ederim
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "roket adam" said: %95 alkollü garip bir içki. ağız, mide, böbrek komple dezenfekte olmuştur. miss
Therru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 düşmüş o tv, yanında bardak varmış tv devrilince ona çarpmış.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Simdi bunun arka panelini sokun, bakin bakalim icine su girmis mi. Sonra sahibindende modeli girin yedek parca aratin. Ben eski lg lcd tv nin entegresini bulmustum. Baska bi modelinkiydi ama uydu. Calismayan tv yi calistirmistim . Burada sorun panel gibi duruyo ama tam emin olmak lazim.
spompas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 düşmüş bu düşerkende bardagı devirmiş. temizlik fırcasının sapı değdi diye banada aynısı olmuştu darbelerde oluyor bu
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Sokerken korkunuz olmasin bi tek entegresindeki adaptoru ellemeyin, baska da carpacak bi parca yok. Soketlerin falan yeri belli cok basit bisi tv
Seru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 tv'ye şampuan mı döktünüz, ne yaptınız.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sağında solunda özellike tepe kısmında bakın bakalım çizik dökük vuruk bişi var mı(yere düşürüp kaldırdıysanız sarhoşluk anında belki ordan anlaşılır) , ayrıca gece o tv açık mıydı sabah kalktığınızda mı açıktı? sanki bozuk tv size itelenmiş hissi var niye açık o tv auehuhau
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yok abi düşmemiş, imkanı yok düşmesinin. buna %100 eminim. düşse net hatırlarım çünkü. evde bir imac var, bir de lcd tv. imac ona bağlı, müzik falan dinliyorduk. gece yatarken kumandayı bulamadım sonra boşver dedim açtım güzel bi şarkı pcden. yattım uyudum. açık bıraktık yani tvyi. adam tv iteleyecek bi tip olsa her türlü dalarım da yok herif hakikaten öyle değil. parası falan da var öyle ufak hesaplara girmez yani. belki sorun değil yenisini ben alırım zaten eskiydi falan diyecek. ama bizim almamız lazım çok ayıp oldu adama ya. hay anasını
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 arkadaş sizi %95 alkollu saçma bi içkiyle sarhoş edip bozuk tv sini size iteliyor. "sabah tv yi de açık bırakıp gideyim görsünler, dur az altına su dökeyim" alkol olan ortamda rakı yoksa su olmaz bi kere aga. biralar içkiler peş peşe giderken kimse su içme gerekliliği hissetmez.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 alkolü getiren arkadaş ev sahibi değil. benim arkadaşım - alkolü getiren, yatak odasında yatan. iş arkadaşı - evini açan, gece sevgilisine giden. lcd tvsi bozulan kişi. ben - ben.
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 abi spirytus u düz mü içtiniz AHAHAHAAHH adı üstünde spirit o meyve suyuna falan ekliyosun alkol olsun diye. markette görünce sormuştum bende bi elemana sadece ruslar bunu sek içer demişti dfg rus bi arkadaşıma sorduğumda manyak mısın ne seki 50-50 su ile karıştırıp içiyoruz demişti oda.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben de öyle dedim, yok abi bu sek içilir dediler. Lan diyorum yok. Sek diyor. Tadına bakıyorsun dudakların yanıyor zaten öyle leş bir şey. Bildiğin LEŞ. SAF ALKOL.
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "roket adam" said: alkolü getiren arkadaş ev sahibi değil. benim arkadaşım - alkolü getiren, yatak odasında yatan. iş arkadaşı - evini açan, gece sevgilisine giden. lcd tvsi bozulan kişi. ben - ben. o zaman 2 kişi seni oyuna getirmiş aralarında anlaşıp kurban seçmişler. o odada seni yatırmışlar bi de özellikle. tv yi iteleyecekler o odada sen uyudun diye. gg
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Esnaf said: tv ye kaymış olabilirsiniz. kuvvetle muhtemel
Öne çıkan mesajlar