Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LCD TV hasarı, sarhoşluk, spiritus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün gece bir iş arkadaşımızın 1+1 evinde toplandık. 3 kişiyiz. benim arkadaş polonyadan spirutus diye bir şey getirmiş, %95 alkollü garip bir içki. deneyelim dedik. denedik, geberdik sarhoşluktan, gece iş arkadaşı kız arkadaşının yanına gitti bizi evde bırakıp, diğer arkadaşım yatak odasına geçti, ben de salonda yattım. işte kusmuk baş ağrısı falan filan. buraya kadar normal.

sabah kalktığımızda fark ettik ki lcd tv ve bilgisayarı açık bırakmışız. lcd tv'nin sehpasının etrafında su var. su dökülmüş etrafa. sehpa da parke de su içinde. tv üzerinde su yok ama. bir bardaktan fazla hatta. televizyonun görüntüsü ise aynı şu şekilde:

http://i.imgur.com/JIsJAuw.jpg

ne olduğunu ben de diğer arkadaş da hatırlamıyoruz. hiç bir fikrimiz yok, o ara kayıp. su neden döküldü, nasıl oldu, tv nasıl bozuldu bilmiyoruz. ama tvnin su ile bu şekilde bozulacağını sanmıyorum. teorilerimiz:

1) lcd tvye su döküldü, böyle oldu.
2) tv'nin ömrü doldu, durup dururken oldu.

sorular:
1) her iki ihtimalde de sizce o odada yatan kişi olarak ben mi, yoksa o evde kalan iki arkadaş biz mi, yoksa üçümüz mü lcdtvnin bedelini ödemeliyiz?
2) bu tarz bir hasar su temasıyla olur mu. sıvı temasıyla olmuş olsa hiç çalışmaz gibi geliyor bana, zira panel hasarı var. ama durum bu.

Bu arada bu içki dünyanın en gereksiz içkisi. Öleceğiz diye korkuyoruz şimdi, umarım bir sıkıntı olmaz. İbretlik olur hastanelik falan olursak. İçmeyi bırakalı 8 saat oldu, umarım bundan sonra bir şey olmaz.
Mesaj tarihi:
ben iki biraya sarhoş olan bi adam olarak bundan dört şat, iki tekila şat, üç de bira içtim. hiç gerek yoktu, çok pişmanım. alkolü bırakma noktasına geldim bugün. 1'de içmeyi bıraktık, şimdi işe geldim ama hala başım dönüyor. gerçekten korkuyorum hastanelik olucam diye.
Mesaj tarihi:
Nasil yani burda verilen karara gore tamir masraflatini kimin vericegini mi belirleyeceksiniz. Bence arkadas tv yi bozdu bozdugunu anlayinca kiz arkadasima gidiyorum bahanesiyle kacip otelde felan yatti tv nin parasini ister sizden bide utanmadan.
Mesaj tarihi:
evet abi. sonuçta adamın evindeyiz. o bozup da bize atacak bi adam değil, öyle ufak hesaplara girmez yani. zaten parası var adamın. ama olaya bi açıklama ya da çözüm getirmemiz lazım. getiremiyoruz.
Mesaj tarihi:
Simdi bunun arka panelini sokun, bakin bakalim icine su girmis mi.

Sonra sahibindende modeli girin yedek parca aratin. Ben eski lg lcd tv nin entegresini bulmustum. Baska bi modelinkiydi ama uydu. Calismayan tv yi calistirmistim .

Burada sorun panel gibi duruyo ama tam emin olmak lazim.
Mesaj tarihi:
Sokerken korkunuz olmasin bi tek entegresindeki adaptoru ellemeyin, baska da carpacak bi parca yok.

Soketlerin falan yeri belli cok basit bisi tv
Mesaj tarihi:
sağında solunda özellike tepe kısmında bakın bakalım çizik dökük vuruk bişi var mı(yere düşürüp kaldırdıysanız sarhoşluk anında belki ordan anlaşılır) , ayrıca gece o tv açık mıydı sabah kalktığınızda mı açıktı? sanki bozuk tv size itelenmiş hissi var niye açık o tv auehuhau
Mesaj tarihi:
yok abi düşmemiş, imkanı yok düşmesinin. buna %100 eminim. düşse net hatırlarım çünkü.

evde bir imac var, bir de lcd tv. imac ona bağlı, müzik falan dinliyorduk. gece yatarken kumandayı bulamadım sonra boşver dedim açtım güzel bi şarkı pcden. yattım uyudum. açık bıraktık yani tvyi.

adam tv iteleyecek bi tip olsa her türlü dalarım da yok herif hakikaten öyle değil. parası falan da var öyle ufak hesaplara girmez yani. belki sorun değil yenisini ben alırım zaten eskiydi falan diyecek. ama bizim almamız lazım çok ayıp oldu adama ya. hay anasını
Mesaj tarihi:
arkadaş sizi %95 alkollu saçma bi içkiyle sarhoş edip bozuk tv sini size iteliyor.

"sabah tv yi de açık bırakıp gideyim görsünler, dur az altına su dökeyim"

alkol olan ortamda rakı yoksa su olmaz bi kere aga. biralar içkiler peş peşe giderken kimse su içme gerekliliği hissetmez.
Mesaj tarihi:
alkolü getiren arkadaş ev sahibi değil.

benim arkadaşım - alkolü getiren, yatak odasında yatan.
iş arkadaşı - evini açan, gece sevgilisine giden. lcd tvsi bozulan kişi.
ben - ben.
Mesaj tarihi:
abi spirytus u düz mü içtiniz AHAHAHAAHH adı üstünde spirit o meyve suyuna falan ekliyosun alkol olsun diye.
markette görünce sormuştum bende bi elemana sadece ruslar bunu sek içer demişti dfg rus bi arkadaşıma sorduğumda manyak mısın ne seki 50-50 su ile karıştırıp içiyoruz demişti oda.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

alkolü getiren arkadaş ev sahibi değil.

benim arkadaşım - alkolü getiren, yatak odasında yatan.
iş arkadaşı - evini açan, gece sevgilisine giden. lcd tvsi bozulan kişi.
ben - ben.

o zaman 2 kişi seni oyuna getirmiş aralarında anlaşıp kurban seçmişler. o odada seni yatırmışlar bi de özellikle. tv yi iteleyecekler o odada sen uyudun diye. gg
  • Yeni Oluştur...