copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 NolaxThensbane said: gene bir ilişki topiği müzmin bir bekar olarak fuck that shit diyip ayrılıyorum copry sana da kırgınım ayrıca niye kuzum yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 everecektin beni hep unuttun gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben seni hiç tanımıyorum ama aliiiiii alidesideroo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ashdashd allahını seven üzerime toprak atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bi fotograf koy everilebiliten var mı değerlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 oldun said: hocam sen o 5 tane 20yi ust uste atmıcaktın butun sansını orda kırdın daha sana gülmez şans.Uzaylılar gelcek senı kacırcak daha bunlar ufak seyler ahahahahahh bana mı dedin bunu anlamadım sdf atmadım abi ben bişey, mevzu farklı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 NolaxThensbane said: ashdashd allahını seven üzerime toprak atsın unutmadım dostum hatırlıyorum ama önce istanbulu everiyim sonra bursaya geçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 copry said: NolaxThensbane said: gene bir ilişki topiği müzmin bir bekar olarak fuck that shit diyip ayrılıyorum copry sana da kırgınım ayrıca niye kuzum yaa :( NolaxThensbane said: everecektin beni hep unuttun gitti copry said: ben seni hiç tanımıyorum ama aliiiiii alidesideroo http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/09/awkward-hug.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 copry said: NolaxThensbane said: ashdashd allahını seven üzerime toprak atsın unutmadım dostum hatırlıyorum ama önce istanbulu everiyim sonra bursaya geçicem selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ahahahsdsd gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bitsin abi boşver şimdi uğraşma isteği yoksa ilerde isteksiz otonom yapacaklarının haddi hesabı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yav said: oldun said: hocam sen o 5 tane 20yi ust uste atmıcaktın butun sansını orda kırdın daha sana gülmez şans.Uzaylılar gelcek senı kacırcak daha bunlar ufak seyler ahahahahahh bana mı dedin bunu anlamadım sdf atmadım abi ben bişey, mevzu farklı :P yok baslıgı acana dedim usteki mesajları flan pek okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 BeIlow said: Bilgisayarımdan girmiş ve geçmişi incelemiş bu yüzden evden eşyalarını toplayıp ayrılmış. Benim hatun benim bilgisayara girip gecmisi incelese on yerimden doverek oldurur beni. Iyi kurtarmisin sen gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 abi tanıdığım kadarıyla iyi birine benziyodu ama iç dünyasını bilemem tabi. Hayırlısı olsun şampiyon, moraller bozulmasın. Yine bi ara kahveni içmeye gelirim çat kapı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Abi özele saygı diye birşey olacak yani.. Yok facebook şifrelerini paylaşmalar, yok telefonunu bilgisayarını kurcalama, günlüklerini karıştırma... Güven yoksa koyayım zaten öyle ilişkiye afedersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bu devirde babana bile güvenmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 diaboliq said: abi işte eğer şimdi tekrar birleşirseniz , cebren ve hile ile o fotosuna baktığın bütün kızları facebboktan sildirecek sana haberin olsun. bu iş böyle oluyor. ben dönme derima am tabi gönüle laf geçmiyor o da ayrı bi konu. watsapp ta en son 03.21 de online olmuşşsun kimel konuştun? facebook ta şu şarkıyı neden paylaştın? twitter a neden öyle bişey yazdın? kim o kız? o mu ben mi? hamileyim. düğün tarihi al. akşam eve gelirken meyve sebze al. ben annemin evine gidiyorum. boşanalım mı? nafakam gecikti. haciz yollucam sana. Resmen flashforward oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 OFFFFFFF SEARCH HISTORY Bİ CANI DAHA YAKTI ALIN BEYLER DAHA FAZLA KAN AKMASIN http://isapehlivan.wordpress.com/2013/02/09/6-adimda-facebook-arama-gecmisini-temizleme/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Lord_Argos said: diaboliq said: abi işte eğer şimdi tekrar birleşirseniz , cebren ve hile ile o fotosuna baktığın bütün kızları facebboktan sildirecek sana haberin olsun. bu iş böyle oluyor. ben dönme derima am tabi gönüle laf geçmiyor o da ayrı bi konu. watsapp ta en son 03.21 de online olmuşşsun kimel konuştun? facebook ta şu şarkıyı neden paylaştın? twitter a neden öyle bişey yazdın? kim o kız? o mu ben mi? hamileyim. düğün tarihi al. akşam eve gelirken meyve sebze al. ben annemin evine gidiyorum. boşanalım mı? nafakam gecikti. haciz yollucam sana. Resmen flashforward oldum çok acımasız olmuş lan bu silin modlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 diaboliq said: abi işte eğer şimdi tekrar birleşirseniz , cebren ve hile ile o fotosuna baktığın bütün kızları facebboktan sildirecek sana haberin olsun. bu iş böyle oluyor. ben dönme derima am tabi gönüle laf geçmiyor o da ayrı bi konu. watsapp ta en son 03.21 de online olmuşşsun kimel konuştun? facebook ta şu şarkıyı neden paylaştın? twitter a neden öyle bişey yazdın? kim o kız? o mu ben mi? hamileyim. düğün tarihi al. akşam eve gelirken meyve sebze al. ben annemin evine gidiyorum. boşanalım mı? nafakam gecikti. haciz yollucam sana. abi bu müthişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bunlar üfürükten teyyare kız bahanelerine güzel örnekler, yok baktın ona buna falan. Hayırlı yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Barışılırsa eğer, bu topicten dost düşman seçecek daha kız kısmısı ITS A TRAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Daesu said: diaboliq said: abi işte eğer şimdi tekrar birleşirseniz , cebren ve hile ile o fotosuna baktığın bütün kızları facebboktan sildirecek sana haberin olsun. bu iş böyle oluyor. ben dönme derima am tabi gönüle laf geçmiyor o da ayrı bi konu. watsapp ta en son 03.21 de online olmuşşsun kimel konuştun? facebook ta şu şarkıyı neden paylaştın? twitter a neden öyle bişey yazdın? kim o kız? o mu ben mi? hamileyim. düğün tarihi al. akşam eve gelirken meyve sebze al. ben annemin evine gidiyorum. boşanalım mı? nafakam gecikti. haciz yollucam sana. abi bu müthişmiş buram buram yasanmıslık kokuyo lan. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 diaboliq said: abi işte eğer şimdi tekrar birleşirseniz , cebren ve hile ile o fotosuna baktığın bütün kızları facebboktan sildirecek sana haberin olsun. bu iş böyle oluyor. ben dönme derima am tabi gönüle laf geçmiyor o da ayrı bi konu. watsapp ta en son 03.21 de online olmuşşsun kimel konuştun? facebook ta şu şarkıyı neden paylaştın? twitter a neden öyle bişey yazdın? kim o kız? o mu ben mi? hamileyim. düğün tarihi al. akşam eve gelirken meyve sebze al. ben annemin evine gidiyorum. boşanalım mı? nafakam gecikti. haciz yollucam sana. bi öm de benden gitsin sdfs bir yerde lazım olursa kredi mredi vermeden çalarım, o kadar iyi. çalarım çünkü good artists copy great artists steal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Diaboliq onu ekşiden falan kaynak göstermeden kopyalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar