Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 lelnope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sanırsın 20 yıllık ilişki bitiyoğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 BabacumMostors said: abi ben yalnız yaşayamam ya.. evlenirim kaçarı yok aile kurmak isterim Beyler, sevgilisinden ayrılanlar, boşananlar lafım size. Siz sıranızı savdınız. Pati sapları manita yapana kadar size ekmek yok. Bu konuda çok ciddiyim ben hatun bulana kadar ortalıkta gözükmeyin. Ayıp denen bir şey var ya. Lüt fen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Holy said: yoksa bu bir teklif mi? sen beni al mmmpppphhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 o çocukluk yaptı diye sen de yapmak zorunda değilsin 2 yıldır birliktesiniz birbirinizi seviyorsunuz konuşun barışın sevişin koklaşın işte saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ama bu kaçıncı ya yoruldu adam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aşk kolay bulunmuyor dostum biraz yorulucaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sevmiyorsa ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Aşk gayet kolay bulunuyor. Bulmayı bilmeyenlerin yalanı o kolay bulunmuyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 copry said: o çocukluk yaptı diye sen de yapmak zorunda değilsin 2 yıldır birliktesiniz birbirinizi seviyorsunuz konuşun barışın sevişin koklaşın işte saçmalamayın. eminsin? seven öyle zart diye pılını pırtını toplayıp gider mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yani ben gördüğümde öyleydiler, sinirden gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 işte görüntü aldatıcı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 oldun said: hocam sen o 5 tane 20yi ust uste atmıcaktın butun sansını orda kırdın daha sana gülmez şans.Uzaylılar gelcek senı kacırcak daha bunlar ufak seyler ahahahahahh asdasdsad gerçekler acıdır adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Azmodai said: ben 31 bile cekerim o fotolara. fistanin eskilerine yani. Dürüst adamın hali başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Biz hatunla kız kesiyoruz. Kızlara bakılır cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Siz 3.'yü arıyorsunuz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Senin hatun bana halleniyor Xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Benim hatun orospu ya. Fassbender, Mads Mikkelsen falan kesiyo bütün gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 beni stalklicek bi kız olsa sanırım sapık diye polise giderdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hatununuz kezban değilse duygusal bir düşünceniz olmadan başka hatunlara bakmanızdan hoşlanır, hatta beraber bakın. Sonra sık sık tekrarlayınhdsfhsd. Kadınlarda gavatlık legal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 gene bir ilişki topiği müzmin bir bekar olarak fuck that shit diyip ayrılıyorum copry sana da kırgınım ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 paranız varsa her türlü aşkı bulunur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Dworgian said: copry said: o çocukluk yaptı diye sen de yapmak zorunda değilsin 2 yıldır birliktesiniz birbirinizi seviyorsunuz konuşun barışın sevişin koklaşın işte saçmalamayın. eminsin? seven öyle zart diye pılını pırtını toplayıp gider mi ya? sevmediğine nerden karar verdin öyle pat diye abi uzaktan? bi mallık yapmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Zikko said: paranız varsa her türlü aşkı bulunur, yok hacı oyle değil. para var araba var ama nereye sakladılarsa artık durum aynen şu şekilde : http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/11/bulamiyoruz-gavat-yigit-ozgur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 tiLi said: Dworgian said: copry said: o çocukluk yaptı diye sen de yapmak zorunda değilsin 2 yıldır birliktesiniz birbirinizi seviyorsunuz konuşun barışın sevişin koklaşın işte saçmalamayın. eminsin? seven öyle zart diye pılını pırtını toplayıp gider mi ya? sevmediğine nerden karar verdin öyle pat diye abi uzaktan? bi mallık yapmış olabilir birlikte yaşadığım insan cart diye sadece resme baktım diye evden eşyalarını da toplayıp ayrılırsa bunu bahane olarak görürüm kişisel fikir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar