paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Selam, Bir türlü "eder" ve "değer" kavramlarını oturtamadık. Değeri 1.200-1.500TL olabilir ama ederi o kadar yüksek olamaz. Sonuçta rağbet olmayınca fiyat düşer : Hele ki teknolojinin ilerleme hızı falan işin içine girince :( Bakınız denon'unu satan gariban... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Şimdi her şey netlik kazanmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Net kemiksiz 400 lira? Nakit, adresinden aldırmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Şöyle anlatayım bu şirketin imac fiyatı ben belirlemiyorum Söyledim yüksek fiyat diye pazarlık payımız var laga luga çektiler ve inatla bu fiyatı yazıyorlar o yüzden ederi şu bu pek bir anlam ifade etmiyor Paraya ihtiyaçtan ziyade satarsak en kötü 1000 lira satarız mantığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sevgilerimizi ilet abi o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 O nasıl şirket lan öyle asdasfljasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar