Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 souldarkorn said: 3 kız sahiplendi. Sadece oğlumuz kaldı. aquila said: bunu da alirsaniz aziniza sicarim bakisi atmis hayvan. Şükrü geleceği görmüş ahahahhha, hayvan uyarmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi hastasıyım scottish short hairlerin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abaav.şöyle güzel bi kedim olmadı ya ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 scottish fold , british short Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Isedigi yeri sirkeli suyla temizle. Deterjan ya da amonyak kullanma. Kokuyu alir sirke. Sonra kapali kapilar hep hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Direk reçeteni yazıyorum, Kediye ilk olarak birkaç kez zil çalınır. Fakat kedi tepki vermez.Sonradan et verilir. Kedinin salyaları akar.Sonra et ile birlikte zil çalınır.Daha sonra et verilmediği halde zil çalındığında kedinin ağzının suyunun aktığı görülür. Bu görüldüğünde artık kedin köpekleşmiştir ,tasma takıp işemeye çıkarıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 işediği yeri gördüğün anda o bölgeye kolonya veya limon sık. kapı açık kalsın. bi daha yapıyorsa sirke dök bu sefer. işediği yere bi daha işer çünkü kedi, kokusunun kalmaması lazım. benimki azgınken işiyor genelde. bana erkek vermedin al sana çiş hıhıhıhıhığ mı diyor ne demek istiyorsa artık. bi kere dürttüm işerken, yana düşüp işemeye devam etti hayvanevladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Laraken said: bi kere dürttüm işerken, yana düşüp işemeye devam etti hayvanevladı. ahahah çok özür dilerim ama çok komik bir görüntü lan bu asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 komik olum tabi, hani "seni hiç mi hiç silklemiyorum hehehe" dedi hayvan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 imamizer said: sen de onun yattığı yere işe. kedi görsün ama bunu. heaaehaehuaeuhuaehuhaeuuhaeuhaeueahaehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar