Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG Smart TV (fazla akilli)

Gladmir

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar sniffing falan bilen bir adam 404 verdigi icin yok almiyorlar diye nasil guvenebiliyor?

Sen datayi server'a gonder ister 404 verir ister 503 verir ister 663241 verir. Data oraya gittikten sonra icerde noluyo bilemezsin.

edit:zaten commentlere baktigim anda da gordum yazdigim seyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Good Morning

Thank you for your e-mail.

Further to our previous email to yourself, we have escalated the issues you reported to LG's UK Head Office.

The advice we have been given is that unfortunately as you accepted the Terms and Conditions on your TV, your concerns would be best directed to the retailer. We understand you feel you should have been made aware of these T's and C's at the point of sale, and for obvious reasons LG are unable to pass comment on their actions.

We apologise for any inconvenience this may cause you. If you have any further questions please do not hesitate to contact us again.

Kind Regards

acayip sinirleniyorum
çok fazla sinirleniyorum.
yavşak heriflerden 1400 dolara cihazı alıyorsun. kullanman için terms and conditions u zaten kabul etmek zorundasın. sıçtığımın cihazı çalışmıyor başka türlü zaten. piyasadaki tüm cihazlarda da bu durum geçerli.
bunu kullanıyorsan bunları bunları kabul etçen aga diyorlar.
olm tırnağını makasla kesen bir topluma rocket science teknoloji ürünlerini neden o kadar ucuza satıyorlar diye düşünmüyor musunuz. bunun için işte. 1400 dolar senin ona verdiğin para sadece. o ürünün değeri değil.

bu iş bence alternatifle çözülür abi.
bir grup yazılımcı çıkacak. lg tv mi aldın. ne diyor açınca terms and conditions mu? koca bir nah çekeceksin ve kendi yazılımını yükleyeceksin içine. kafan rahat olacak.
i phone mu aldın. terms and conditions mu dedi. no wai diyip yükleyeceksin kendi yazılmını içerisine al sana terms and conditions.

şerefsizler ya!
piç kuruları, ama sen bunları kabul ettiiiiin diyorlar.
adil görünen bir hırsızlık bunların yaptıkları.
insanları kandırmak.
kandırdıklarını inkar etmiyorlar sadece. ama kandırıyor olduklarını da siz sormadığınız sürece ifşa etmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...