SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 JestersTear said: o koyduğun linkte az aşağıda detaylı reviewler de var xbox one'a 7.8 vermişler ps4 ise 7.7 evet komik yani genelde ps4 puanlarinin daha fazla olmasi demistim. Sende kanaat notu demistin. Bende para konusur demistim safasfd bu sirada xbone satislari titanfalldan sonra cosar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ps4 daha japonyada satilmaya baslamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 türkiye'de başlandı mı? hani göremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 turkiye ne la asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 PS4'e ACIV'ü aldım, akıyor oyun yahu; slowdown yok, inanılmaz net falan. Sevdim aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 AC IV aldığına değdi mi? kötü oyun diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bende duydum sanki AC havasi yok diyorlar. ya su oyunun japonyada gecenini yapsalar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 AC IV, 2 den sonra ki en iyi Assassins Creed oyunu ya. Kim kötü diyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Oyun iyi gidiyor şimdilik, tek eksiği AC2'nin bizi etkileyen modern dünya kısmının bunda olmayışı. Yoksa oyun dinamikleri, çevrede yapılacak şeyler, konsept falan gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 AC III'ün aşırı rezaletliğinden sonra iyi oyun yapabileceklerine inanamadım demek ki bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ACIII'te kötü değildi ama bir çok hatası vardı. Şimdi tam olarak karşılaştıramıyorum 2 oyunu çünkü daha çok başındayım 4'ün. Gemi seferi yapmadım, wildlife kovalamadım falan. Mesela su altı görevlerinden nefret ederim, bakalım bunda nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 evet ac III kötü değild, çünkü aşırı kötüydü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 AC 3'te tek oyuna çok fazla şeyi sıkıştırmaya çalışmışlardı ordan kaybediyordu ama yine de öyle çok da kötü değildi bence. Connor en kötü assassin karakter ama bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 madcow said: Bune ya! kamera+gamepad+ps4 510 $ geldi amerika'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Bir Xbox'ın hiç bir zaman BİM'de satıldığını göremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 JestersTear said: Bir Xbox'ın hiç bir zaman BİM'de satıldığını göremezsiniz. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 LathspeLL said: JestersTear said: Bir Xbox'ın hiç bir zaman BİM'de satıldığını göremezsiniz. fixed bu geldi aklıma :D http://static.gamespot.com/uploads/original/104/1042265/2405713-imyadmt27hspq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yeni parti gelmiş. demin aradılar teknosadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 madden 25 kalbimi cok kırdı. My player MLB oynayıp gap e kosarken arkadan izleyememek karakteri yoketmis. defans oynama mutlulugunu alıp goturmus. bu sene QB oynayayım bari =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ortada konsol yok yahu, en iyi fiyatı neresi çekiyor BIM mi? şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 teknosa marmara forumdan aradılar gündüz ürün geldi dediler valla. bitmiş olabilir gitmedim. ay sonu ürün mü gelir lan para mı kaldı cepte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ay sonu mu? mayışı çoktan yemişsin hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 amazondan mail geldi gümrük ücretini size geri ödeyeceğiz 100 dolar diye, baya ucuza geldi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar