fizban Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 eved. 16'ya kadar. yalniz bir hesapta ps+ varsa hepsinde varmis gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Peki psn plus üyelikleri filan kardeşlik zimbirtisini etkiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 barbu said: Heh önemli soruydu bu cidden. Ping yüksek çıkar filan diye düşünüyordum. Psn üyeliği beles sanırım ama playstation plus paralı. Hem us psn hem tr psn açabiliyorum şimdi öyle mı? İyiymis yannız ikisinde birde plus parası vermen gerekiyor o var. Hani türkiye plus alırsna amerikada plus lı olmuyorsun. Birde mesela amerika psn den indiridğiniz bir dlc pal oyunlarla çalışmayabilir. PS3 rock band de öyle olmuştu bende. birde psn:ekyrabectr ekleyin beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 E oyunlar region free değil mı? Dlc de öyle olması lazım. Sacmaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Oyunlar region free'de dlc ler değil. ya rock band 3'ü ingiltereden sipariş etmiştim, amerika psn'den indirdiğim şarkılar çalışmıyordu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 barbu said: Peki psn plus üyelikleri filan kardeşlik zimbirtisini etkiliyor mu? bu olay ps4 de biraz zor, şimdi senin barbu diye hesabın var diyelim ortak oyun aldın arkadaşınla ortak hesap adı haydar olsun, haydar hesabı primary olarak tanıtıldığı sistemde sen haydar ile alınmış oyunları barbu ile oynayabilirsin ama secondary ps4 sadece haydar ile oynayabilir oyunları, biraz daha zorlaştırdılar o oyun paylaşma olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Öylesine kentpark'ta dolaşırken sordum teknosaya "sonuncusu kasada satılıyor şu an" dedi adam Var mıdır Ankara'da satan yer şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bu amex olayini nasil yapiyorsunuz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 amex yok bende şöyle alıyorum, amazondan hesap aç tr adres sonra kendine bu adresten gift card yolla, https://www.amazon.com/gp/product/B004LLIKVU/gcrnsts?ie=UTF8&keywords=amazon%20gift%20card&qid=1390048569&ref_=sr_1_1&sr=8-1 gift kartı hesabına yükleyince birtane us adresi gir tax free olan oregon vb. olabilir, default adres yap us adresi billing ve shipping için, sonra buradan dijital code/psn fund alıyorsun us için, http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_n_2?rh=n%3A6427831011%2Ck%3Aplaystation+4&keywords=playstation+4&ie=UTF8&qid=1390048646&rnid=2941120011 bu gift card olayı önemli ama direk kredi kartından alırsan oyunu amerikan vatandaşı olduğunu kanıtlaman için us id filan istiyorlar, refund yapıyorlar sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 amex ile de olmuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Amazon dış ülkelere sevkiyatları durdurmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Amazon'a perşembe sipariş verdim, stokta da yoktu, preorder diyordu. Bugün teslim ediyorlar. PS3'ü de garantisiz almıştım, 6 senede problem yapmadı. Belli olmaz tabi ama bence o riski almaya değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Abi amazon çıldırtçak beni, nasıl sipariş verdin sen? 10 gündür falan sabah akşam takip ediyorum denk düşüremedim bir tane bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 http://www.nowinstock.net/videogaming/consoles/ps4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 amazon.com gondermiyormus bi haftadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 PS3 region'umu UK seçmiştim. Ps4 için de UK seçmek zorunda mıyım? En avantajlı region ne şu anda ? US, UK, TR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 US en avantajlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 fizban said: amazon.com gondermiyormus bi haftadir. Abi ben amerikaya göndertçem ya. Arkadaş gelicek şubat ortasında. Acaba gamestoplarda falan var mıdır ya, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bestbuy in stock diye gormustum reddit'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Baktım şimdi de orda da bitmiş herhalde. Olmadı gamestoptaki 629 dolarlık bundle'ı alıcam ya. NBA 2K14, Killzone, 1 yıllık PS+ bi de controller var pakette. Zaten controller'la PS+ her türlü almak lazım, diğerleri de meh işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 nowinstock'tan bak, amazon gunde bir kackez aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bundlelarda oyunlari degistirtseler daha iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://ps4news.at/wp-content/uploads/2014/01/PlayStation_Now.jpg.jpg Avrupa'da 2015'te çıkacakmış Playstation Now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 iyi.. PS4'u anca o zamana almis oluruz zaten bu gidisle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 2 quarter atar gibi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar