Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Buradan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 EE sorunlu PS4ü eline ulaşan kirli konsol köylüsü var mı? Bize biraz olmayan oyunlardan ve ısınıp kapanan cihazından bahsetsin. PAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 evet ya biraz dalga geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 şimdi bir test run yapacağım gençler haber veririm artık ahah. elimizde patlamayaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dun aldim bitane, cok da guzel calisiyor, misler gibi fifa 14 umu de atiyorum. Ustelik amerikan shopta oyunlar 60$ digital downloadlu, o yuzden problem olmuyor. Eger almak istiyorsaniz ve arada kaldiysaniz alin derim, alet cidden guzel, yeni sixaxis cok hosuma gitti, konsolun kendisi de cok guzel, o berbat ps3 dezaynindan cok uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 patiden 1299TL ye alanlar... daha varmı hatırlamıyorum Fizban Dreagloth Arnis Glatheros Tinu Spyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aldiginizda haber verin gencler, bi fifa atak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 >konsol >2013 umarım böyle şeyler yapmıyorsunuzdur arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ilk sayfa Xbox lol şimdi adam gibi tartışabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ps3 deki fifa14 ile ps4 deki arasında ne kadar fark var, ben ps3 versiyonunuda oynamadım da merak ediyorum, ps4 için ayrı bir şeyler yapmışlar grafık yada oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Aralik 15 te veririm eline azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Iksboksla dalga gectik o kadar television and sports diye ama bakiyorum ps4 alanlar paso spor oyunu oyniyor Bu ne yaman bi celiskidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 memory cardlar kaçlık şimdi 4'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0eQIP6C8mxQ 2k14 ve knack bayaa bi yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Sony bu oyunu neden delicesine gazladı hala anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 knack benım hosuma gıttı , 2 kişi oynamak eğlenceli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Viktor said: Iksboksla dalga gectik o kadar television and sports diye ama bakiyorum ps4 alanlar paso spor oyunu oyniyor Bu ne yaman bi celiskidir Başka oyun var mı şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dZZkQAGqLVo hasretle bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 xbox da guzel olacaktir. onu da alacagim. Xbox 360imdan cok memnundum. Ilk aciklanan xbone featurelari beni cok germemisti zaten, ikinci el piyasasi umurumda degil cunku :P Ama zaten geri atilan adimlarla o fakirler insanlar da mutludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 benim arkadastan alan sayısı 8 filan oldu heralde :) pati tamamen ps4 oldu, bir de güzel bir kardeşlik zinciri kurdukmu tamamdır. bende amerikan express kart var us üzerinden alabiliyorum oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 NBA 2k14'e yeni girdim simdi, inanamiyorum cidden, gameplay'i bilmiyorum ama demoya girdi, 20 dkdir bilgisayarin kendisiyle oynamasini izliyorum, cok guzel yapmislar yeminlen. PS4'u ben de daha cok herkes alacak diye aldim. Xboxumdan cok memnun olsam da kimsede yoktu cons disinda, o da haftada 1 pad kirdigi icin oyun oynayamiyorduk. Bi de sixaxise pil almaya gerek yok, o guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Azmodai said: dun aldim bitane, cok da guzel calisiyor, misler gibi fifa 14 umu de atiyorum. Ustelik amerikan shopta oyunlar 60$ digital downloadlu, o yuzden problem olmuyor. Eger almak istiyorsaniz ve arada kaldiysaniz alin derim, alet cidden guzel, yeni sixaxis cok hosuma gitti, konsolun kendisi de cok guzel, o berbat ps3 dezaynindan cok uzak. Nereden alıyorsunuz Azmodayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 arkadas baska adam gonderme bitti abi dedi şimdi :) vatana patiye hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Tokyo Games Riyadh. shdfhdgh eger psn kartlarini diyorsan, onu da tokyo games riyaddan aliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 tinu said: benim arkadastan alan sayısı 8 filan oldu heralde :) pati tamamen ps4 oldu, bir de güzel bir kardeşlik zinciri kurdukmu tamamdır. bende amerikan express kart var us üzerinden alabiliyorum oyun. ps store uzerinden sadece american express'le mi alabiliyoruz ki? cikartayim evetse makine gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar