Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş sağlığı güvenliği yasasından anlayanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fin said:

pmle
11 ay sonra b oluyorum

bu arada C isen ki öylesin haziranda B için sınav açıcaklar diye biliyorum, belli bir prim ödeme günün olması mı lazım ne, 11 ay beklemene gerek yok, direk B olup hapse daha önce girebilirsin.
Mesaj tarihi:
oturdpunuz yerden imza atıp para alıyosunuz ya. ben günde 18 saat çalışıp bir de peşinizden koşuyorum.

tuzlada adamlar patır patır gemilerden düşerken akparti bize iş güvenliği getirdi oluyor sonra....ii.i...,,şş
Mesaj tarihi:
salvation said:

Fin said:

pmle
11 ay sonra b oluyorum

bu arada C isen ki öylesin haziranda B için sınav açıcaklar diye biliyorum, belli bir prim ödeme günün olması mı lazım ne, 11 ay beklemene gerek yok, direk B olup hapse daha önce girebilirsin.

this
Mesaj tarihi:
salvation said:

Fin said:

pmle
11 ay sonra b oluyorum

hapse girebilmen için iqunun 1 basamak olması lazım heralde.çalıştığım yerde 6 ayda 2 kişi öldü 2/8 üzerini geçmiyor kusur genelde.
Mesaj tarihi:
C belgesinden direk A belgesine geçebilmek için sınav aralıkda yapılıyor eğer 7 sene veya 3 senemiydi hatırlamıyorum üzeri sigortalı iseniz bugüne kadar. Bu tek seferlik bir sınav olacak yanılmıyorsam.
  • Yeni Oluştur...