goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bi ÖM atsın bir şey soracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Burdan sorarsan belki yardımcı olurum. O da belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sen şirketi falan biliyorsun. seni bildiğim halde özellikle sormadım gider laf taşırsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 pmle 11 ay sonra b oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Dur lan direk patronlara ispikliyim. Bu bu bu isimli adamınız forumlarda iş güvenliği kurcalıyor diye. NİHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 periyodik sağlık muayenesi yaptırmayacakmış öyle söylesene patronuna bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Fin said: pmle 11 ay sonra b oluyorum bu arada C isen ki öylesin haziranda B için sınav açıcaklar diye biliyorum, belli bir prim ödeme günün olması mı lazım ne, 11 ay beklemene gerek yok, direk B olup hapse daha önce girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yok prim günüm yetmiyor ya patide yeten eleman bulmak bile zor 1800/3500 gibi bişi olması lazım b/a yezsiz yüksek bitiyo benim sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 oturdpunuz yerden imza atıp para alıyosunuz ya. ben günde 18 saat çalışıp bir de peşinizden koşuyorum. tuzlada adamlar patır patır gemilerden düşerken akparti bize iş güvenliği getirdi oluyor sonra....ii.i...,,şş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 öyle ya bi imzaya dünyaları alıyorum bazen 6 aydır yapmıyorum gerçi sdf amele doldu piyasası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 salvation said: Fin said: pmle 11 ay sonra b oluyorum bu arada C isen ki öylesin haziranda B için sınav açıcaklar diye biliyorum, belli bir prim ödeme günün olması mı lazım ne, 11 ay beklemene gerek yok, direk B olup hapse daha önce girebilirsin. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 salvation said: Fin said: pmle 11 ay sonra b oluyorum bu arada C isen ki öylesin haziranda B için sınav açıcaklar diye biliyorum, belli bir prim ödeme günün olması mı lazım ne, 11 ay beklemene gerek yok, direk B olup hapse daha önce girebilirsin. hapse girebilmen için iqunun 1 basamak olması lazım heralde.çalıştığım yerde 6 ayda 2 kişi öldü 2/8 üzerini geçmiyor kusur genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 C belgesinden direk A belgesine geçebilmek için sınav aralıkda yapılıyor eğer 7 sene veya 3 senemiydi hatırlamıyorum üzeri sigortalı iseniz bugüne kadar. Bu tek seferlik bir sınav olacak yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 baya birikimi olan bir taidigim var ama goldberen sordugu için yardim etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar