Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.O.R.A

Joker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 13 Kasım 2004 01:08 tarihinde demiş ki:
yahu siz matrixe gittinizimi saniyosunuz.tabiki konu derinligi filan olmicak,komedi filmi bu.hemde adamin ilk filmi yamulmuyosam.super bisey bekleyen zaten aradigini bulamaz...

cem yilmazin ilk filmi degil be oha hersey cok guzel olacak , vizontele var ha ilk bilimkurgu diyosan bilemicem[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
Evet fragmanı bı kac kere seyredın gıtmeyın fılme
*!Karbuza wurma sahnesını hatırlar*[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
bende o zaman sokağa çıkıp küfür ediym millet gülsün?
Küfür ettiğinde bütün salon kopuodu. Geri kalanlarda sürekli cinsellik içeren espriler. 5 tane normal espri var onlar içinde gitmeye değmez.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
black yaptıgın cok sacma yaws sonucta herkese gore degısırkı surdakı ınsanların aradıgısey belkı daha farklıydı sonucta senın fılmden bekledıgın daha farklı bısey olabılır
Mesaj tarihi:
Black gıt ya werdıın paraya yazık olmuo mrk. etme[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
yok la şaka yaptım :D

Gidicem tabiiki

Kimsenin fikirlerine bakarak daha iş yapmadım ben.

Imzayıda edi'den boşuna araklamadık hani ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
Aahah ama bak hakkaten o kadar da guzel degıl gıtmemenı tawsıye edıom fln :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
said:
streamin, 13 Kasım 2004 11:10 tarihinde demiş ki:
geliyor degil geldi ve ben 12 sinde gittim ...sadece cem yilmaz diyorum ve gerisini sallayin diyorum..iste ole bir sey

lol bak bi topic i ne zaman açmışım :D[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız,
Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir...
[b]
Mesaj tarihi:
film ii güzel gülüosun eğleniosun yanlız salondakilerin çoğu şuursuz şekilde gülmeye gelmiş olur olmadık yerde gülüolar sonraki replikler arada kaynıo küfürler hariç çok sağlam 5-6 espri var sırf onlar için bile gidilir

[Bu mesaj hunter007 tarafından 13 Kasım 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Iste bende o ndan yakınıorum ya yok bırı cıps açar yer bırı mısır bırı kolayı Huuuuup dıye ıcer bırı telefonu ıle ılgılenır bırı Cem Yılmaz aaa kılo almıs aay kıl tuy uyuz olurum salonlar suxxx[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
anlamadığım bi olay var bu kadar çok küfre nasıl izin verilebilir,kemal sunal'ın filmlerini hatırlayın eşekoğlueşek kelimesini bile kesiyorlardı nasıl iş bu anlamadım..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Mesaj tarihi:
Kardesim televizyon izlemiyorsun cinema da istedigini yapabilirsin lol televizyondaki gibi diiiittt naber diiiiittttt senin diiiiiiit deil olay[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
Mesaj tarihi:
EHuhue diit biip :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
ben de dün gittim, 25 kişilik arkadaş grubuyla süreyyadaki en üst soldaki balkonu kapattık :)

ben gayet güldüm filmde espriler çok iidi ama espriler dışında bikaç yerde bilindik küfürlerle seyirciyi güldürmeye çalışması kaliteyi düşürmüş. yani milletin kendi arasında kullandığı ama bi filmde görünce sanki çok değişik bişeymiş gibi güldüğü küfür olayı ucuz bi numara, bu filmde kullanılmasa we o sahnelerde kaliteli espriler yapılsa daha ii olurdu[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
Ben bı daha gıdıcem bugun saat 21:30 seansına arkadas zorladı ılle de gel dıye[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
ya bi izleyemedim daha ya biletix ten son bakınca bilet bulamamıştım.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
  • Yeni Oluştur...