Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: aquila, 13 Kasım 2004 01:08 tarihinde demiş ki: yahu siz matrixe gittinizimi saniyosunuz.tabiki konu derinligi filan olmicak,komedi filmi bu.hemde adamin ilk filmi yamulmuyosam.super bisey bekleyen zaten aradigini bulamaz... cem yilmazin ilk filmi degil be oha hersey cok guzel olacak , vizontele var ha ilk bilimkurgu diyosan bilemicem[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Evet fragmanı bı kac kere seyredın gıtmeyın fılme *!Karbuza wurma sahnesını hatırlar*[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bende o zaman sokağa çıkıp küfür ediym millet gülsün? Küfür ettiğinde bütün salon kopuodu. Geri kalanlarda sürekli cinsellik içeren espriler. 5 tane normal espri var onlar içinde gitmeye değmez.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 geliyor degil geldi ve ben 12 sinde gittim ...sadece cem yilmaz diyorum ve gerisini sallayin diyorum..iste ole bir sey[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 oha be yazılarınları gorunce moralım bozuldu daha gıtmedım zaten höh yani bu kadar kotu olamaz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 aynen[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Yazılanları dikkate alarak gitmeme kararı aldım...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 black yaptıgın cok sacma yaws sonucta herkese gore degısırkı surdakı ınsanların aradıgısey belkı daha farklıydı sonucta senın fılmden bekledıgın daha farklı bısey olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Black gıt ya werdıın paraya yazık olmuo mrk. etme[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yok la şaka yaptım :D Gidicem tabiiki Kimsenin fikirlerine bakarak daha iş yapmadım ben. Imzayıda edi'den boşuna araklamadık hani ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Aahah ama bak hakkaten o kadar da guzel degıl gıtmemenı tawsıye edıom fln :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bu arada yorumalar bakarak bir filme gitmemenin nesi saçma onu anlamadım o zaman gösterime giren her filme gitmek gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: streamin, 13 Kasım 2004 11:10 tarihinde demiş ki: geliyor degil geldi ve ben 12 sinde gittim ...sadece cem yilmaz diyorum ve gerisini sallayin diyorum..iste ole bir sey lol bak bi topic i ne zaman açmışım :D[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 film ii güzel gülüosun eğleniosun yanlız salondakilerin çoğu şuursuz şekilde gülmeye gelmiş olur olmadık yerde gülüolar sonraki replikler arada kaynıo küfürler hariç çok sağlam 5-6 espri var sırf onlar için bile gidilir [Bu mesaj hunter007 tarafından 13 Kasım 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Iste bende o ndan yakınıorum ya yok bırı cıps açar yer bırı mısır bırı kolayı Huuuuup dıye ıcer bırı telefonu ıle ılgılenır bırı Cem Yılmaz aaa kılo almıs aay kıl tuy uyuz olurum salonlar suxxx[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 anlamadığım bi olay var bu kadar çok küfre nasıl izin verilebilir,kemal sunal'ın filmlerini hatırlayın eşekoğlueşek kelimesini bile kesiyorlardı nasıl iş bu anlamadım..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 silthanas kardesimize katiliyorum. ben tam bekledigimi buldum, gayet eglenceliydi. tavsiye olunur.[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Kardesim televizyon izlemiyorsun cinema da istedigini yapabilirsin lol televizyondaki gibi diiiittt naber diiiiittttt senin diiiiiiit deil olay[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 EHuhue diit biip :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 filmdeki özellikle avea reklamına acayip sinirlendim etiğin içine etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben de dün gittim, 25 kişilik arkadaş grubuyla süreyyadaki en üst soldaki balkonu kapattık :) ben gayet güldüm filmde espriler çok iidi ama espriler dışında bikaç yerde bilindik küfürlerle seyirciyi güldürmeye çalışması kaliteyi düşürmüş. yani milletin kendi arasında kullandığı ama bi filmde görünce sanki çok değişik bişeymiş gibi güldüğü küfür olayı ucuz bi numara, bu filmde kullanılmasa we o sahnelerde kaliteli espriler yapılsa daha ii olurdu[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ben bı daha gıdıcem bugun saat 21:30 seansına arkadas zorladı ılle de gel dıye[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 cok guzel ya..[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya bi izleyemedim daha ya biletix ten son bakınca bilet bulamamıştım.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 cuma gunu gitmeme ragmen buldum :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar