xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Genius diye bir markanin var onu kullaniyorum ama cok memnun degilim. Tuslari cabucak sertlesti. Num Pad'li de sevmiyorum, kollarimi essek gibi acip bilgisayar karsisinda durmak hosuma gitmiyor aslen. Kullanmiyom zaten, kim kullaniyo la num padi? Muhasebecilerden baska bilmiyom valla. Neyse, boyle bir klavye onerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 num pad olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 oha diyorum num locksuz nasıl oluyor diye ausehauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Vingthor said: num pad olmasın o guncelledim. kullanmadigimdan bilmiyom iste, onemsemiyorum da, ne gereksiz seydir o. mouseu masanin diger tarafindan kullandirtiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bazı abidik klavyelerde Shut Down tuşu vardı, UO'da action ortasında 1 kere basmıştım. Bastıktan sonra delirip tuşu söktüm. Öyle bir tavsiye verilebilir num lock için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bazı oyunlarda num pad candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ultraaslan brutal girdi. 15 liralik klavye vs 250 liralik klavye FIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ustune mi 15 veriyolar o klavyenin? :) Suna ne dersiniz? Guzel duruyor. Birkac magazada satiliyor kliksa vs. http://www.goldmaster.com.tr/klavyeler/k-812-klavye/1461/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 verilebilecek en iyi tavsiyeyi verdim bence filco almalisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 cm storm brown tenkeyless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 keypad sız klavye mi olur saçmalamayın hiç mi rakam kullanmıyorsun allah aşkına. iki saat yukarıdan bi o tarafa bi bu tarafa uğraşılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Solaksan num pad hiç bir işe yaramıyor sağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben f tuşları bile olmayan klavye kullanıyorum, ve alışınca gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 deadwoll said: Solaksan num pad hiç bir işe yaramıyor sağda. w3tf'da dota oynarken solak olmannın avantajı başkadır B) sdfgdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Evde bundan kullanıyorum çok memnunum. Yalnız klavye ENG, TR tuşlusu var mı bilmiyorum. http://www.microsoft.com/hardware/tr-tr/p/sidewinder-x6-keyboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 o da baya pahali yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 valla o linkini verdigim Goldmaster'inkini aldim cok mutluyum. Hem tuslari yuksek degil laptop tuslari gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Privhunter said: Evde bundan kullanıyorum çok memnunum. Yalnız klavye ENG, TR tuşlusu var mı bilmiyorum. http://www.microsoft.com/hardware/tr-tr/p/sidewinder-x6-keyboard şundan var. 1 kere kullandıp kaldırdım kenara. satsam değeri yok, öyle eskiyor kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar