Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yaa ama kıyamam =( ne dilerse dilesin madem dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ŞÜKRÜÜ SENİ ÇOK SEVİYOM PİŞMANIM DÖNGERİGEL YALVARIYOM ELİNİAYANIÖPİM NOLURSUN BİRKERE OLSUN SESİNİ DUYİM NOLUR NOLURSUN ŞÜKRÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Liebe said: ohahahah noyzuranın beyni yanmış iyice. bir ingilizce hocasıyla meditasyon yapmaya başlamalısın bir an önce, karşılığında ingilizce falan öğretsin biraz sana. Bugün bi sıkıntı var ya bende.. Popomdan iserken anlamaliydim. Özür dilerim bebe dediğim için Dwogirian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Noyzura said: hadi git koşa koşa report et bebe sana da malzeme çıktı sevinmişşindir la bebe ankaralı lafıdır ama unutmuştum tekrar eskiye döndüm sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Noyzura said: Bugün bi sıkıntı var ya bende.. Popomdan iserken anlamaliydim. Özür dilerim bebe dediğim için Dwogirian geçmiş olsun ne diyim. problem değil ama 21 sene boyunca en çok duyduğum laftı bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 imamizer said: garibim dworgian asdfg olm ben adamın o report u rapor etcem diye algıladığını bile sonraki mesajlardan anladım. niyeyse ben ona çok pis gıcık oluyorum sanıyor yahu hala. neyse captain obvious on duty (call of duty. cidden. az bo2 atayım lamer gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ustunu ortmeyi unuttugun bi ayna falan var mi etrafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 axedice said: Dworgian said: captain obvious reporting ... Noyzura said: hadi git koşa koşa report et bebe Koşa koşa ama dworgian, oturmaya mı geldik. askdjasljdaljd olm gece gece hiç güleceğim yoktu sinirim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Rasmon said: olm bu konuyu kim açmıştır diye düşündüm. aklıma ilk sen geldin. niye bilmiyorum ama senden elektrik alıyorum saeros. tarzımız farkımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 threadimiz kalitemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 axedice said: ŞÜKRÜÜ SENİ ÇOK SEVİYOM PİŞMANIM DÖNGERİGEL YALVARIYOM ELİNİAYANIÖPİM NOLURSUN BİRKERE OLSUN SESİNİ DUYİM NOLUR NOLURSUN ŞÜKRÜÜÜ ben olmazsam, oglum talep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 şükrü yumuşak g yazamıyorsun ya! üzülüyorum lan. gurbet zor hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bazen cok sikiliyorum gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aquila said: axedice'in kucuk bir ricasi olacak ama once kucuk bir penisi var. şimdi sen penis diyince sayılmıyor da ben ..rak dersem sayılır o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 noyzura çok sinirlenmiştir şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 küçük demiş ondan sayılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sayilmayan ne anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 çük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 10 santimden assasi sayilmiyo, denize geri atman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Saeros said: Rasmon said: olm bu konuyu kim açmıştır diye düşündüm. aklıma ilk sen geldin. niye bilmiyorum ama senden elektrik alıyorum saeros. tarzımız farkımız canlı odaya alalım sizi emzirin birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 niye öyle dedin çok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar