Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 Game of the Year ödulleri..

mayfer

Öne çıkan mesajlar

wowu oraya koyan zihniyetin.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

wowda berbat..Çizgi filminden kaçmış karakterler ..

Cm 6 ay sonra çıkıo.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB
Sosyal ağlarda paylaş

"neden golf oyunu koymuşlar?" deyip sonra "neden futbol menejerliği oyunu koymamışlar?" demek de ilginç.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

IGN ödülleri de geldi.

GOTY: Half - Life 2
diğer ödüllere de bakmak için:
http://bestof.ign.com/2004/pc/19.html
sam sevinsin, UT2k4 best multiplayer game seçilmiş :)
rome total war, best strategy ve best use of sound ödüllerini almış.
HL2, best graphics, best FPS
WoW, best persistant world
neyse gerisine siz bakarsiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

edge'den de gelmiş.. ama hepsini bilmiyorum. sitesini bulamadım.

bulduklarım:

- The 2004 Edge Award for Best Game
1. Half-Life 2 (PC)
2. The Legend of Zelda: Four Swords Adventure (Gamecube)
3. Halo 2 (Xbox)

- The 2004 Edge Award for Innovation
1. Half-Life 2 (PC)
2. Katamari Damacy (PS2)
3. The Legend of Zelda: Four Swords Adventure (Gamecube)

- The 2004 Edge Award for Best Visual Design
1. Half-Life 2 (PC)
2. Far Cry (PC)
3. Katamari Damacy (PS2)
Sosyal ağlarda paylaş

Spike TV Video Game Awards:
Game of the Year: GTA: San Andreas (PS2)
Best Action Game: GTA: San Andreas
Best Soundtrack: GTA: San Andreas
Best Performance by a Human-Female: NFSU:2
Best Performance by a Human-Male: GTA: San Andreas
Best Graphics: Half-Life 2
Best PC Game: Half-Life 2
Best Driving Game: Burnout 3: Takedown
Best Sports Game: Madden NFL 2005
Best Fighting Game: Mortal Kombat: Deception
Best FPS: Halo 2
Most Addictive Game: Burnout 3
Best Military Game: Call of Duty: Finest Hour
Best MMORPG: City of Heroes
Best RPG: Fable

(sanırım bu ödüller izleyicilerin/oyuncuların oylarına göre)

[Bu mesaj mayfer tarafından 18 Aralık 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

konsollarla pc oyunlarını neden aynı sıralamaya koyarlar halen anlayabilmiş değilim. türlerin ağırlıkları bu kadar farklıyken ve bazı alanlarda rekabet edemezlerken birbirleriyle..

esasen ben önceki yıllarda açtığım "paticik'in yılın oyunu" başlığını açmayı düşünmüştüm gene ama insanların belli bir form çerçevesinde oy vermesi gerek, bunu önceden yapmayı akıl edemediğimden sonuçlar biraz alakasız çıkmıştı.. aslında her yıl aralık'ta yapmak lazım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyide ödül best female voice performance olsa senin dediğin doğru olurdu.ama ödül best performance olunca içine herşey giriyor.hem kriter seslendirme olsa bile nfs:u2'deki hatunun (şimdi ismini hatılayamadım tam rachelmıydı neydi) seslendirmeside öyle aşmış sayılmaz bana göre.ah ama o alyx yokmu...ilk gördüğümde böyle ekrana bakakalmıştım "nası yaa" diye.sanal bir karakter bu kadar gerçekçi, bu kadar ayrıntılı ve bu kadar güzel olabilirmi ya...[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine

[Bu mesaj PUMA tarafından 18 Aralık 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gamespot'un yılın ödülleri sayfası, endüstrinin haber özetiyle beraber[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

gamespot special achievements ödüllerini dağıtmış fakat tür ödüllerini ve dağıtmamış ve yılın oyunu da açıklanmamış henüz. her gün tek tek dağıtıyorlar.. :) 23'ünde de okuyucuların oylaması başlıyor, unutmayayım da oy vereyim bari..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bunun sadece pclere özel olanını yapsalarmış ya. Pc oyunlarıyla konsol oyunları aynı kefede olmuyor.
En iyi roleplaying oyunlarında Bloodlines ın adının bile geçmemesi ilginç. İnsan en iyi seslendirmenin finalistlerine ekler en azından. Yılın en önemli haberi olan Bethesdanın Fallout un haklarını alması da yine önemli haberler kategorisinde finalist bile olamamış. Ben ne yapayım böyle değerlendirmeleri.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

bethesda'nın fallout haklarını alması haberi konusunda biz hayli taraflıyız.. :) acclaim'in kapanması gibi bir haber var mesela.. sony psp'nin çıkışı vs vs..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Piratesla farcry girmemeliymiş, yanlış olmuş cok.

Pirates beklenenın cok altında, farcryda yalan zaten =)

VtM:Bloodlines, olmalıymış listede, ki ortama rpg cıkmadıgını dusunursek cok onemlıydı olması. Tiger wood'su bilemem oynamadım.

Hmm karakter ödülü olarak, dog hoş olmuş ama biraz boş olmuş.
VtM:Bloodlines'ın ınanılmaz diyalogları cevreye şekil veren karakterler varken, cok yanlış olmus. Jack, jeenate, E. nere dog nere şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

bloodlines gördüğüm kadarıyla pek iyi puanlar almadı genel olarak, e haliyle konsol rpg'leri de nasıl oynamış değiliz hiçbirimiz. hem gamespot dog'u değil metal gear solid 3'teki bir karakteri seçmiş..

ben kendi zevklerime göre yargılamıyorum seçimleri mesela, çünkü tek kişinin görüşleri subjektik tümüyle. bu ödülleri de sürüyle kişi biraraya gelip tartışarak/oy vererek kararlaştırıyor. her biri de her oyunu oynamış olmuyor elbette ama bu şekilde bir denge sağlanıyor. farcry ve pirates! henüz oynayamadım ama listeye girmeyecekler de başka ne girecek diye düşününce daha iyi puan alan oyunlar hatırlamıyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Half life 2 ve WoW....eh oturmus sayılır...
Rome ve warhammerda yerlerınde...
doom3 dısında tutturuyorum ehehe...
bu sene bi amelelik yapmamıs gs..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

tabii halo 2'yi oynamış biri olarak söylüyorsun herhalde, yoksa desteksiz atmazsın sen. atar mısın? :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

O listeye KotOR u koymayan zihniyeti napıyım şimdi ben?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 20 Aralık 2004 07:46 tarihinde demiş ki:
tabii halo 2'yi oynamış biri olarak söylüyorsun herhalde, yoksa desteksiz atmazsın sen. atar mısın? :horace:

arcane dooru sooluyo, olay yaptilar ayni HL2 gibi, adi oldugu icin satti, yoksa para verilmez o oyuna.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...