Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 barbu said: ya da direk live chat vs varsa sorun oradan. live chat e sordum ben dün "int card istemezük" dedi de işte yan yol arıyorum. gift olarak alsam bile dedim "cıks" dedi hanfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 quixef said: Helbette. süpermiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ama Amazon da süper fiyat farkı yoksa Amazon u öneririm şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paypal dan da kartin nerede oldugu ve adresleri kontrol ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Hmmmm. Kartu getirecek arkadas "ben tigerdirect kullaniyorum" dedi, baktim orasi int card kabul edio. Oradan mi alsak diye dusundum simdi. Ya da eeerh diyip tr den 770 alicam 780 alabilecegim paraya. İcime oturacak yemin ederim edit: B&H diye bir yer daha söyledi aynı arkadaş, orası da int card kabul ediyor. bilgi vereyim dedim araştırmışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 780 alabilicekken 770 olur deme, zorla biyerlerden bi şekilde yol bulunur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 işte akşam amazon, tigerdirect, b&h ve microcenter dan bakacağım bakalım. vergi farkı koymuyorsa amazon, koyuyorsa tigerdirect veya b&h güzel opsiyonlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bankayla mı alakası var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi adamlar USA bankası kabul ediyormuş işte. EVGA ve newegg. Şu son yazdıklarımda öyle bir problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 amazondan kesin olarak alınabiliyor. ben amerikadayken dralnu benim otele göndertmişti, ki 3-4 günlügüne kalmıstım otelde, direk zamanında getiriyor amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 b&h 47.25 vergi 12.01 shipping koydu, 520.41 lik kart oldu bana 579.67. 1.150+ tl yani. akşam amazondan da bakacağım ya da biri bakabilirse yazsa süper olur NY shipment için "evga gtx780 sc with acx cooler" kartın total fiyatı ne oluyor diye. zira vatandan asus alsak 1.400 lira. 300 lira fark için yurt dışı garanti riskini almaya gerçekten değmez gibi gelmeye başladı bir yandan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Dworgian said: abi adamlar USA bankası kabul ediyormuş işte. EVGA ve newegg. Şu son yazdıklarımda öyle bir problem yok işte bizim banka anlaşmalıdır yurtdışıyla sorun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bu arada kredi kartın direk dolar alışverişi yapıyo olsun, ona dikkat et. tl ye çevirip hesaba yansıtıyorsa epey zarar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Dworgian said: b&h 47.25 vergi 12.01 shipping koydu, 520.41 lik kart oldu bana 579.67. 1.150+ tl yani. akşam amazondan da bakacağım ya da biri bakabilirse yazsa süper olur NY shipment için "evga gtx780 sc with acx cooler" kartın total fiyatı ne oluyor diye. zira vatandan asus alsak 1.400 lira. 300 lira fark için yurt dışı garanti riskini almaya gerçekten değmez gibi gelmeye başladı bir yandan da. abi ben de vatan ve newegg arasındayım. yani eyvallah newegg ucuz tabi ki, ama bir sorun çıksa, bi uyumsuzluk bişi olsa tee amerika anasını satayım. vatan'da hafta sonu indirimleri olsun, taksit imkanı olsun, bir sorun olursa kolay değiştirme imkanı olsun cezbetmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 fizban said: bu arada kredi kartın direk dolar alışverişi yapıyo olsun, ona dikkat et. tl ye çevirip hesaba yansıtıyorsa epey zarar edersin. kart var usd çalışan. zaten kartın tl limit dolu usd limiti boş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 -Deno- said: Dworgian said: b&h 47.25 vergi 12.01 shipping koydu, 520.41 lik kart oldu bana 579.67. 1.150+ tl yani. akşam amazondan da bakacağım ya da biri bakabilirse yazsa süper olur NY shipment için "evga gtx780 sc with acx cooler" kartın total fiyatı ne oluyor diye. zira vatandan asus alsak 1.400 lira. 300 lira fark için yurt dışı garanti riskini almaya gerçekten değmez gibi gelmeye başladı bir yandan da. abi ben de vatan ve newegg arasındayım. yani eyvallah newegg ucuz tabi ki, ama bir sorun çıksa, bi uyumsuzluk bişi olsa tee amerika anasını satayım. vatan'da hafta sonu indirimleri olsun, taksit imkanı olsun, bir sorun olursa kolay değiştirme imkanı olsun cezbetmiyor değil. Öyle de işte nessaftw verdi gazı. Sonuç: Evga: •967MHz Base Clock •1020MHz Boost Clock •185.6GT/s Texture Fill Rate •3072MB GDDR5 Memory •6008MHz Memory Clock •288.38GB/s Memory Bandwidth Asus: •862MHz Base Clock •903MHz Boost Clock •173.18GT/s Texture Fill Rate •3072MB GDDR5 Memory •6008MHz Memory Clock •288.38GB/s Memory Bandwidth base clock ve texel texture fill rate olarak evga daha iyi olunca, alabilirsem bundan alayım dediydim. asus da gayet canavar tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi dediğimi niye yapmiyorsun sen :D wallmart yada amazon dan al gitsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 işte akşam bakıcam vergi koyuyor mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 O vergi işi daha çok gönderttiğin eyalaetle ilgili ,vergi alan eyaletlerden birine gönderiyorsan ekleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 damn. ok abi tr den alırım o zaman peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 vergi koyuyor mu ne lan, tabi koyucak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ne blim olm bizdeki gibi vergi included fiyat sanıodum ben onları hep sajkdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 eyaletine gore degisiyo oranlar o yuzden vergili fiyat koymazlar hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bu amazon.de filan yurtdışına kargolarken vatı düşüolardı, us yemio herhalde onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 aquila said: vergi koyuyor mu ne lan, tabi koyucak asdf. babuş newegg nerde biliyor musun eyalet olarak ? tahmini ne kadar sürüyor kargo oralarda ? north carolina'da olacak benim tanıdık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar