Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD'den PC bileşeni getirtmek?

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Hmmmm. Kartu getirecek arkadas "ben tigerdirect kullaniyorum" dedi, baktim orasi int card kabul edio. Oradan mi alsak diye dusundum simdi.

Ya da eeerh diyip tr den 770 alicam 780 alabilecegim paraya. İcime oturacak yemin ederim

edit: B&H diye bir yer daha söyledi aynı arkadaş, orası da int card kabul ediyor.

bilgi vereyim dedim araştırmışken
Sosyal ağlarda paylaş

b&h 47.25 vergi 12.01 shipping koydu, 520.41 lik kart oldu bana 579.67. 1.150+ tl yani. akşam amazondan da bakacağım ya da biri bakabilirse yazsa süper olur NY shipment için "evga gtx780 sc with acx cooler" kartın total fiyatı ne oluyor diye.

zira vatandan asus alsak 1.400 lira. 300 lira fark için yurt dışı garanti riskini almaya gerçekten değmez gibi gelmeye başladı bir yandan da.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

b&h 47.25 vergi 12.01 shipping koydu, 520.41 lik kart oldu bana 579.67. 1.150+ tl yani. akşam amazondan da bakacağım ya da biri bakabilirse yazsa süper olur NY shipment için "evga gtx780 sc with acx cooler" kartın total fiyatı ne oluyor diye.

zira vatandan asus alsak 1.400 lira. 300 lira fark için yurt dışı garanti riskini almaya gerçekten değmez gibi gelmeye başladı bir yandan da.

abi ben de vatan ve newegg arasındayım. yani eyvallah newegg ucuz tabi ki, ama bir sorun çıksa, bi uyumsuzluk bişi olsa tee amerika anasını satayım. vatan'da hafta sonu indirimleri olsun, taksit imkanı olsun, bir sorun olursa kolay değiştirme imkanı olsun cezbetmiyor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Dworgian said:

abi ben de vatan ve newegg arasındayım. yani eyvallah newegg ucuz tabi ki, ama bir sorun çıksa, bi uyumsuzluk bişi olsa tee amerika anasını satayım. vatan'da hafta sonu indirimleri olsun, taksit imkanı olsun, bir sorun olursa kolay değiştirme imkanı olsun cezbetmiyor değil.

Öyle de işte nessaftw verdi gazı.

Sonuç:

Evga:
•967MHz Base Clock
•1020MHz Boost Clock

•185.6GT/s Texture Fill Rate
•3072MB GDDR5 Memory
•6008MHz Memory Clock
•288.38GB/s Memory Bandwidth

Asus:
•862MHz Base Clock
•903MHz Boost Clock
•173.18GT/s Texture Fill Rate
•3072MB GDDR5 Memory
•6008MHz Memory Clock
•288.38GB/s Memory Bandwidth

base clock ve texel texture fill rate olarak evga daha iyi olunca, alabilirsem bundan alayım dediydim. asus da gayet canavar tabii
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...